Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את הצמיגים והגודל ל215.45.17,עם 4 צמיגים ברידסטון משומשים ג'נט חדש 17 ,7 אינצ. עכשיו הבעיה היא שבשבועיים היו לי 3 פנצ'רים כל פנצר בגלגל אחר 2 מהם קרו בגלל שהצמיג בורח מהגנט ויוצא האוויר.. מה יכולה להיות הבעיה במיקרה כזה?.. תודה מראש לעוזריםם

פורסם

מוזר לי יש את אותו אוטו בגירסת פרמיום עם אותו מידות צמיג וגם אותה חברת צמיג

ייתכן מאוד שכנראה בהרכבה שעשו לך יכול להיות שלא עשו לך הרכבה טובה,

או שהוציאו לך את הגלגל טיפה החוצה והוא בולט,רק אנשים שמנוסים ויודעים לעשות את הדברים האלה יכולים

ואז יתאפשר לאוטו יותר יציבות על הכביש שהגלגל קצת בולט החוצה

תבדוק את איכות הצמיג כמה אורך חיים נשאר לו,יכול להיות שהצמיגים שלך חלשים מבחינת הגומי

הייתי ממליץ לך לתחזק אותם כמו שאני בכל אופן מתחזק את שלי,על ידי שימון בסילקון אחת לחודש

ובדיקת לחץ אוויר 32,ולהשתדל לא לעלות במקומות שיש בהם כורכר ואבנים וזכוכיות...

בהצלחה,

• תוכן חדש...