Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורה בפיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פיג'ו 306, סך הכל הרכב מצא חן בעיניי, אבל היה משהו שדי גרם לי לרדת מהעסקה.

על הלוח שעונים נדלקה נורה, וכששאלתי את המוכר הוא אמר שהוא לא יודע מה זה, הוא התקשר לבן שלו, והבן אמר שזה בסדר.

אני יודע שרכב בן 10-11 הוא לא מושלם, השאלה אם זה משהו שמהווה סיכון.

מצורפת תמונה:

attachment.php?attachmentid=234848&stc=1&d=1300985954

אשמח אם מישהו יוכל לענות לי בהקדם.

תודה!

306CLOCK.jpg

פורסם
זו נורה של בקרת ניהול מנוע.

בד"כ ב 306 זה מעיד על חיישן חמצן/למדה לא תקין.

תודה על התגובה!

כן באמת זה היה נראה כמו סימן של מנוע עם מעין X עליו.

בשורה התחתונה אתה אומר שזה משהו לא ממש מסוכן? ומה היא עלות התיקון?

פורסם

מה שקורה במצב של חיישן למבדה תקול הוא פשוט זהום אויר שעלול לא לעבור בטסט ואם הזמן להשפיע על מרכיבים נוספים ברכב. כמו כן יכולה להיות גם בעיה בממיר הקטליטי עצמו.

:)
פורסם
מה שקורה במצב של חיישן למבדה תקול הוא פשוט זהום אויר שעלול לא לעבור בטסט ואם הזמן להשפיע על מרכיבים נוספים ברכב. כמו כן יכולה להיות גם בעיה בממיר הקטליטי עצמו.

ויש דרך לטפל בזה עצמאית/מוסך ומהיא העלות?

פורסם

עצמאית עדיף לא לגעת.

יש חיישן כזה חליפי ומקורי, החליפי נע סביב ה-300 עד 500 ש"ח ומקורי ינוע סביב ה-1000 ש"ח. עם עבודה אני מניח זה עוד בערך 200 ש"ח אולי קצת פחות.

פורסם

יתכנו כמה סיבות להדלקות נורת "בדוק מנוע" כפי שניתן לקרוא פה

אם הרכב מוצע למכירה - הדלקות הנורה די מחשידה, אך לא חד משמעית לרדת מהעסקה כיוון שאם היה מדובר ברמאי - הוא היה דואג לשלוף את הנורה ממקומה.

ברר מה הסיבה להדלקות הנורה, זה יכול להיות תיקון שעלותו בין כמה מאות לכמה אלפים (אפילו תקלה חולפת תתכן)

אם התבררה לך סיבת התקלה - והמחיר ירד בהתאם - אז מברוק!

פורסם

זה לא "פשוט" זיהום אויר אלא גם מחשב ניהול המנוע לא יכול לעבוד בלולאה סגורה עקב אי תקינות חיישן החמצן (בהנחה שזאת התקלה), מה שיגרום לתערובת יותר עשירה (ולכן זיהום האויר) , צריכת דלק גבוהה יותר ובלאי יתר לממיר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
זה לא "פשוט" זיהום אויר אלא גם מחשב ניהול המנוע לא יכול לעבוד בלולאה סגורה עקב אי תקינות חיישן החמצן (בהנחה שזאת התקלה), מה שיגרום לתערובת יותר עשירה (ולכן זיהום האויר) , צריכת דלק גבוהה יותר ובלאי יתר לממיר.

בגלל זה רשמתי שעם הזמן ייפגעו מרכיבים נוספים ברכב.

פורסם

רשמת, תפרט!

צודק. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...