Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשנה האחרונה היה בבעלותנו רכב אחד, פוקוס 2006 יד שניה מליסינג (כ-130K ק"מ כיום), ששימש בעיקר לנסיעות בתוך העיר, ופעם עד פעמיים בשבוע בערך לנסיעה בין עירונית של כ - 80 עד 150 ק"מ

לכבוד השנה החדשה - קיבלתי מהעבודה רכב ליסינג - פוקוס 2010 - שמשמש אותי לנסיעות לעבודה, ואותנו (אשה+ילדה בת שנתיים) לכל הנסיעות הבין עירוניות העיקריות.

בחודשיים האחרונים שמרנו על הרכב הישן כאוטו שני וכעת אנחנו שוקלים להחליף אותו - הפוקוס די חובב דלק.

התכונות הנדרשות מאוטו מספר 2:

1. עלות - אנחנו מקווים למכור את הפוקוס באזור ה 40-45 ולקנות רכב חדש באזור ה 30, אם נמכור במחיר טוב אולי גם 35 (הרעיון הוא להרוויח באזור 10,000 ש"ח בין הרכבים)

2. אוטומטי - רצוי מאוד, אם כי מוכן לשמוע על ידני אטרקטיבי

3. נסיעות - כרגע נסיעה או שתיים שבועיות על קו מודיעין-ירושלים, בעתיד נסיעות יומיות מודיעין ירושלים. חוץ מזה מעט נסיעות עירוניות בתוך מודיעין. סדר גודל שנתי של כ - 13000-14000 ק"מ

4. גודל - חייב להיות מספיק גדול להכניס פנימה: אמא, שני כסאות בטיחות, עגלה לתינוק אחד (עגלה קצת גדולה)

5. אמינות - חשובה, שלא יתקלקל באמצע כביש נידח -ובטח לא בכביש 443

6. בטיחות - חשובה - בגבולות המחיר

7. צריכת דלק - חשובה מאוד (זה עיקר הסיבה להחלפה)

8. עלויות ביטוח ורישיון רכב - לא חשובות בכלל

9. תחזוקה - לא יותר מדי יקרה

10. מראה, "אופי נהיגה", צבע, פלסטיקים וכו' - לא חשובים

כל עזרה תתקבל בברכה

פורסם

לדעתי - לא להחליף, אלא אם הפוקוס עושה צרות באופן סדרתי. אולי תעביר 10,000 ש"ח לחשבון הבנק (והם יבלעו מהר מאוד בהוצאות השוטפות) ואפילו תחסוך 100 ש"ח בחודש על דלק, אבל מצד שני - תקנה חתול בשק שעלול לעלות לך לא מעט כסף בתיקונים, ויהיה פחות נוח.

אני מעלה שאלה אחרת - האם יש אפשרות שתתחלף מפעם לפעם ברכב עם אשתך, כך שהנסועה הגבוהה תועמס על רכב הליסינג והפוקוס ישמש לנסיעות היותר קצרות, גם אם אתה הנהג?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש אפשרות תיאורתית שמדי פעם אני אשתמש ברכבת (קו מודיעין-ת"א) במקום ברכב הליסינג והוא ישמש את אשתי לקו מודיעין-ירושלים - אבל ברגע שאשתי תצטרך את האוטו בכל יום - זה לא יוכל לקרות, אני צריך להתנייד גם בתוך תל אביב מדי פעם, וגם בנסיעות שונות (פעמיים-שלוש בחודש) ברחבי הארץ.

בכל מקרה הנסועה העיקרית תהייה על הליסינג (נסיעות יומיות שלי + כל נסיעה משפחתית מחוץ לעיר)

האם יש דעות נוספות בפורום לגבי כדאיות ההחלפה בכלל ואופציות להחלפה בפרט?

• תוכן חדש...