Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התיבה שאני רוצה להזמין

הסאב הוא rockford he2/15inc אני רוצה תיבה פתוחה כי שלי כרגע אטומה,אז חשבתי שהיא תתאים מדובר ב90 ליטר,פתוחה.

הנתונים התכניים בפנים.

העלות אחרי משלוח תגיע בערך בהערכה גסה ל200שקל.

היא שווה את העלות? הסאב ינגן בא טוב למשל שירים מוזיקה שחורה,עם באס אגרסיבי? וכל סגנונות המוזיקה פרט לרוק כבד.

ביררתי על מחירים לתיבה פתוחה 15 ולא קיבלתי הצעה נמוכה מ-300-350..

ואני מעדיף לחסוך כל שקל..אגב,שוב אם יש למישהו תיבה טובה 15 פתוחה במחיר נורמלי אשמח אם יחסוך ממני את התירחה של להזמין וכולי..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

שכחת להוסיף את המכס :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מחיר משלוח 481$ , המחיר מעוד אטרקטיבי :) הדולר נפל ל30 אגורות?

על מה אתה מדבר? רשום שם 28 דולר משהו כזה..

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

28$ זה לארצות הברית. לישראל זה 481$ משלוח רגיל או 592$ אקספרס.

אדי עזוב מכס זה כבר הוצעות שוליות בעלות כזו של משלוח.

אודי A4

דימה.

פורסם

אוי ווי..איך לא ראיתי את זה.איפה רשום את המחיר משלוח הזה?...

בכל מיקרא אולי תפנו אותי לאתר טוב וזול למציאת תיבה 15 פתוחה טובה או אתר בארץ..אני נואש!

ג'ינו.

נ.ב עכשיו ראיתי שצריך להציב את המדינה שאתה רוצה להזמין אליה..עזבו את זה כמו שאמרתי תפנו אותי לאתר טוב שהמחיר לא יעבור את ה200..

פורסם

חשבת שמשהו ששוקל כמו היפופוטם יעשה את דרכו מארה"ב או סין לישראל בתמורה ל28 דולר???

אולי אם דיל-אקסטרים יתחילו לעשות תיבות לסאבוופרים :roflmao:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האפשרות הטובה ביותר זה לחשב את הגודל לבד ואז לגשת לנגר שיכין לך.

חשבתי על זה כמה עמים אבל אמרתי לעצמי,נגר לא ידוע מה החשיבות של הפורט(אני מדבר על זה שהולך לגובה התיבה) שהדפנות אמורות להיות משוייפות היטב לזרימת אויר נקיה וחלקה,שהדופן שעליו הסאב מחובר אמוק להיות מחוזק,עיניין האטימות וכולי.

כי בסה"כ הוא מבחינתו בונה סתם קופסה/שידה.

בכל זאת,אין מישהו שמוכר אחת כזאת?

פורסם

בדיוק מהסיבה הזות אתה עושה את החישובים.

תעשה חישובים, תלך לנגר, תסביר לו בדיוק מה אתה צריך והוא יכין לך, אתה צודק בזה שבשבילו זה בסך הכול קופסה, אבל אם תבקש משהו יוצא דופן לא יהיה לו בעיה להכין.

אודי A4

דימה.

פורסם

דבר עם גיא/דוד או עם אלעד.א (אוראל), יש לו תיבה 15" אטומה בגודל 3CF, אני מאמין שתוכל להסב אותה לפורטד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אשמח אם תוכל להפנות אותי אלו כי אני לא ידוע לשייך אותו ליוזר..

נ.ב אני ישמח אם מישהו ככה יפנק אותי במידות לתיבה פתוחה לסאב הזה..מידות שאני יביא לנגר והוא יבין מה הוא צריך לבנות ולא כל מיני דברים שאני יצתרך להמיר וכל מיני אשמח מאוד ויודה למי שיעשה את המיצווה.

פורסם

לזה..שמתי כבר לב,תוכל להמליץ לי ממי לקנות פתוחה 15 הכי קרוב ללוד? במקום לא לעזור..

• תוכן חדש...