Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבועיים נכנסו בי מאחורה בזמן שהרכב חנה, נסעתי למוסך ההסדר של סוכן הביטוח שלי וכשאני מגיע מה אני רואה?

רולס רויס יפייפיה ,כבחור בן 19 שמעדיף רכב אספנות על פני כל ב.מ.וו טורבו או לא יודע מה כמובן שלא לא יכלתי להוריד ממנה את העיניים ,הסתכלתי עליה 95% מזמן שהותי במוסך.

לא הייתה עליי מצלמה ,אז צילמתי מהפלפון ,ולכן רק 4 תמונות.

מצטער מראש על האיכות.

2466329.jpg

9391736.jpg

75845748.jpg

25492767.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במילה אחת-מדהימה:shock:

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

נראת מעולה.

פשוט יפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שלום

וואלה בדיוק במו שלי.

בברכה בני ל.

אתה אדם בר מזל :)

אני מנתניה וכך גם המוסך שבו צולמה התמונה ,שלך?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מדהימה.

מעניין אותי לדעת האם הכחול הזה זה הצבע המקורי שלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סביר להניח שמחירי הדלק בימינו לא ממש מהווים תמריץ לעשות שימוש יום יומי במכונית שצורכת ליטר דלק ל 3 ק"מ, או בעיברית, 700 ש"ח כל 200 ק"מ..

ולמי שחושק בכזו, מוצעת כעת מכונית שנראית מעולה במחיר סביר לחלוטין.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Rolls-Royce-1977-Rolls-Royce-SILVER-WRAITH-II-VERY-CLEAN-OFFER-/300537556749?pt=US_Cars_Trucks&hash=item45f96f2f0d

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין ספק שהיא יפה ומיוחדת, ולאחרונה התגשם לי חלום וזכיתי לנסוע ביצירה כזו.

הרבה לפני שמתחילים לנסוע מדהים לראות איך הדבר הזה בנוי. קודם כל מקרוב, הוא מאוודדדד גדול, כמות העור שיש בתוך הרכב יכולה למלא רפת שלמה, וגם בצד המכאני הכל גדול, מאסיבי ומוקפד. חגיגה אמיתית לעיניים ולחושים.

או קיי, מניעים. מכירים את האגדות על זה שאפשר לשמוע את תקתוק השעון? אז זהו, שאי אפשר. מנוע לא רועש אבל לא שקט בצורה יוצאת דופן ונשמע לא רחוק מ וי 8 של רובר...

מתחילים לנסוע. הדבר הזה מתנדנד!!!! הגיוני שהוא רך, אבל זה מוגזם לחלוטין. לא בולע שיבושים מי יודע מה ומזכיר אוניה לא יציבה בכלל.

ביצועים דווקא יותר ממה שציפיתי. ה 2.5 טון ממריאים לא רע בכלל ועוצרים בסדר גמור.

הסיכום? אכזבה. כלי מענין בהחלט אבל לא מעורר השראה בשום דבר. נוח? סיטרואן עשו את זה יותר טוב. כל היתר? שום דבר מיוחד תכל'ס. ההרגשה מאוד דומה לרכב אמריקאי טוב, רק שאותם קל מאוד לשפר....ובטח ובטח לא מתחרה למרצדס הגדולות בצורה כלשהי. היה מענין אבל זה כלי שעבורי יותר מענין להסתכל עליו מאשר לנסוע בו

• תוכן חדש...