Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לשתף תכנים בין שתי מחשבים שמחוברים לאותה הרשת, האחד לפטופ שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי כמובן (שמובנה בו) והשני מחשב נייח שמחובר בכבל לראוטר.

שניהם ווינדוס 7.

תודה.

פורסם

תלחץ כפתור ימיני על תיקיה שאותה אתה רוצה לשתף, תבחר בSHARE WITH > Specific People , לך ל Advanced Sharing .

תסמן Share this folder , תלחץ על Permissions, ותסמן בEVERYONE את ההרשאות אותם אתה צריך.

תשים לב ששני המחשבים באותה רבוצת העבודה, אפשר לבדוק במאפיני מערכת.

בNetwork and Sharing Center לך לAdvanced Sharing Settings.

תסמן Turn on network discovery , Turn on file and printer sharing, Turn on sharing so anyone with network access can read and write files in the public foldeers.

מומלץ אם זה בבית אז לסמן Turn off password protected sharing.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם יש לך שיתוף של אחת התיקיות אז רק לבדוק את ההרשאות לשיתוף.

לגבי העברית מצטער אלא אם כן אני יתקין מוי עכשיו הסיכוי שלי להזכר בשמות בעברית הוא אפסי.

אודי A4

דימה.

פורסם

מוזר, כל הפקודות הן באנגלית כך שיצא טוב.

אני רוצה שיהיה כמו "כונן" שפשוט שני המחשבים יוכלו לגשת אליו.

בכל מקרה, הסתדרתי באמצעות "קבוצה ביתית " של הווינדוס.תודה רבה.

פורסם

אם אתה רוצה תיקיה מסויימת בתור כונן אז אתה יכול למפות את אותה התיקה ככונן רשת.

בשורת הקיצורים במחשב שלי יש אפשרות של מיפוי כונן רשת.

פשוט תבחר דרך הסייר את התיקיה אותה אתה רוצה בתור כונן.

אודי A4

דימה.

פורסם

לא, בשביל זה צריך מחשב שרת ניטרלי שיופעל תמידית בשביל שהכונן יהיה פעיל.

אם הנייח שלך תמיד דלוק, אז תמפה את הכונן של הנייח בלפטופ.

אודי A4

דימה.

פורסם

AVE ממש תודה על עזרתך.

בנושא אחר:

יש לי מודם מוטורולה, ראוטר של TP LINK ומודם שיחות של 012.

איך אפשר להמשיך לראות גם אחרי 72 דקות במגה וידאו ?ניתוק ראוטר ו\או מודם ו\או מודם שיחות לחמש דקות לא עזר.

תודה

פורסם

תוריד תוכנה בשם HIDEMYIP, זה פרוקסי מתחלף, כול פעם שתגיע ל72 דקות תחליף פרוקסי.

ניתוק לא עוזר, אתה כנראה על IP קבוע כמוני.

אודי A4

דימה.

פורסם

התוכנה מחליפה לבד, צריך ללחוץ של על ריפרש בשביל להחליף ידנית.

לוקח כמה דקות למצוא פרוקסי טוב , בהצלחה :)

אודי A4

דימה.

פורסם

יש לך מודם מוטורוללה אז אתה מחובר דרך הוט.

אם יש לך אייפי קבוע , ללא חייגן, ניתוק הראוטר לא יעזור. אבל אם אתה יודע בוודאות שיש לך חייגן, אז תנתק פשוט את הכבל רשת מהמודם ותחבר אותו בחזרה אחרי חצי דקה.

שונא גזענים !.

פורסם

אין קשר בין המודם לחייגן, לי יש בבית מודם תומסון ללא חייגן, ובעבודה מודם מוטורלה עם חייגן.

בכול מקרה, התוכנה שומרת בפנים את כול ההגדרות פרוקסי, מתי שאתה לוחץ HIDE MY IP זה בעצם מדליק פרוקסי.

יש שם יקון ירוק אם חצים ירוקים שמחליף כתובת(פרוקסי) תלחץ עליו כול פעם שאתה נתקל בפרוקסי שעובד לאט או שכבר חסום.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...