Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JRDA - Jewish Racing Drivers Association

AvivB
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מצב של התאגדות, כל התאחדות, המנציחה הפרדה בנושא דתי, הדבר מעורר בי חלחלה וזכר לימים אפלים.

אז אם יש נהג מרוצים ערבי או דרוזי הוא מה? פסול? נראה לכם הגיוני?

מישל מערבב מריבות פנימיות ומשיכות חבל בספורט המוטורי הישראלי (שעוד לא נולד) אין זה רלוונטי כלל ועיקר לנושא שנפתח פה.

לגבי מישל וכאלה שחושבים כמוהו אני מזכיר כי ביום הראשון שספונסר ישים פה כסף כל הפיות יסתמו כי כבר נאמר בכל הקשר אחר: "בעל הממון בעל הדעה".

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

אנני מערבב שום מריבות, אתה מכיר כמוני את האנשים שמובילים את הגופים הנוכחיים ,ואתה יודע מה השקפתם ואיך הם מנהלים את המעט שיש , כך שמיותר להכניס לבועה הזאת אנשים רציניים אם אתה רוצה בהצלחת הפרוייקט !!

הרי הבקרת שלך למה שקורה כאן ידועה וברורה ומתועדת אפילו כאן בפרום במספר הזדמנויות, לכן אני מופתע על הצעתך ותגובתך....

ועל האמירה שלך -"אני מזכיר כי ביום הראשון שספונסר ישים פה כסף כל הפיות יסתמו כי כבר נאמר בכל הקשר אחר: "בעל הממון בעל הדעה".

זה בדיוק המקרה שקורה כרגע , היזמים האלה בעלי הממון לא ?

מישל

פורסם

במקום jewish תכתבו zioneist יש הרבה נוצרים ציונים שאוהבי ישראל וגם יש יפנים אוהבי ישראל ויש הרבה מאוד אנשים ברחבי העולם אוהבי ישראל, אל תורידו את זה לקווים של יהודי נוצרי או ערבי המטרה היא פחות לשים דגש על הדת אתם רואים למה היא גורמת

פורסם

לא צריך בכלל להכניס את נושא הדת!

אם אותם יזמים רוצים לתת חסות והרי זה משובח שיתנו,צריך התארגנות יהודית בשביל זה?

ושוב שיהיה בהצלחה אשמח להגיד שטעיתי

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

קיבלתי קצת תשובות לנושא, אז ככה:

1. אנחנו לא הראשונים שעושים קישור בין ספורט ודת, למשל:

http://en.wikipedia.org/wiki/Black_American_Racers_Association

2. כאשר באמת תהיה קבוצה מאורגנת אם בסיס מיוצב כלכלית, כנראה שיהיה כדאי לשקול שינוי לשם שיכלול את ישראל במקום יהודי אך בשלב זה, זו הדרך היחידה למשוך את הספונסרים.

3. בשלב זה, אין לנו חלופות טובות מזה.

smallars, הרעיון שלך לא רע לדעתי ויועבר הלאה, תודה.

(סוף, סוף מישהו שבא עם הצעה... :) )

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

פורסם

תודה תודה , אני נמצא בתקופה מלאת עושר ספרותי(משפר 5 יחידות ספרות) אז זה עלה לי בקלות כמו גרפס אחרי חמין

(או שזה לא גרפס זה משהו אחר)

פורסם

מישל

יזמים הם יזמים משקיעים זה משקיעים, לפי מה שכתוב פה היזמים אינם המשקיעים.

לכן אני עומד מאחורי מה שכתבתי

כשמשקיע יגיע להשקיע המון פיות יסתמו.:-D:-D:-D

מירוצי מכוניות

פורסם

תביא ספונסרים

1SNC00194.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

חברים ארגונים מהסוג הזה לא מה שאני מדמיין ומקווה שיהיה בעתיד הספורט המוטורי העולמי או הישראלי.

בסיס המפריד נהגים או משתתפים על רקע דתי הוא צעד אחורה לכוון שליטה דתית וכפיה דתית!

רוצים להיות ספונסרים לנהגים יהודי? בחרו לכם נהג ותממנו אותו, ברגע שאתם בוחרים לכם קבוצה ואומרים ONLY JEWS ALLOWED . איזה מסר אתם שולחים?

מי לעזאזל יהיה הספונסר? ש"ס? הרב עובדיה? הנחמנים? הנהגים יבחרו על סמך יכולת הנהיגה והפאות?

צר לי שאני תוקפני אבל לא מספיק שבמדינה אין הפרדה בין שלטון ודת אז גם בספורט מוטורי אתם מכניסים את זה.

הדוגמה שהבאת על הנהגים השחורים זה בתקופה שלא נתנו להם להשתתף על סמך צבע העור שלהם... ימים אלה עברו מזמן.

מה הצעד הבא? AKRDA - AL KAIDA RACING DRIVERS ASSOCIATION או MFFJRDA - MUSLIMS FOR FREE JERUSALEM RACING DRIVERS ASSOCIATION

היום קבוצה כזאת זו טעות איומה וצעד לכוון שלילי, אם אני הייתי מנהל של איזה התאחדות בחיים לא היותי נותן לקבוצה כזאת להשתתף בשום תחרות בגלל ההפליה שזה מרמז.

קבוצה ציונית זה לדעתי לא שיפור, קבוצה היא קבוצה צריכה להיות ללא זיקה לצבע אור או העדפה פוליטית.

צריכה להיות קבוצה למען הספורט המוטורי ומקדשת מטרה אחת בלבד לנצח! ולא למען ארץ ישראל השלמה וקדוש ברוך הוא וכו'...

אני לא שמאלני ולא ימני אני בן אדם הגיוני וחופשי מהדת לכל מי שיתכוון לתקוף פה העדפות פוליטיות.

פורסם

לא ידעתי ש Black היא דת.

אגב, בחודש האחרון הייתי לוקח את האחיינית שלי כל יום רביעי לחוג שחייה ב Jewish Community Center בארה"ב. לא חסר שם נוצרים\אמירקנים שלוקחים את הילדים שלהם גם, אז לא נראה שזה באמת משנה למישהו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

צריך לאמר לאותם יהודים שהם מוזמנים לחבור לאחת ההתאחדויות הישראליות זה יראה הרבה יותר טוב

הם יפעילו את קשריהם (אני עדיין מסופק מה יש להם להציע) וזה יראה הרבה יותר ממלכתי.

אני מסכים עם כל הכותבים שבכלל הרעיון להפעיל שם שבמהותו הוא דתי ולא אזרחי (שלא למטרות דת) מקומם.

אין סיכוי שאתמוך בהם

why do you think you got more to offer than other israelis/jewish overseas ?

why do you doubt what they can offer ?

i do agree that calling it "Jewish Racing Drivers Asso'" its not the smartest idea (not smart at all, actually).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא מבין את את הפרוצדורה , כמו שיש נבחרת ישראל בכדורגל לא יכול להיות נבחרת ישראל בספורט המוטורי הספציפי הזה ?

פורסם
אני לא מבין את את הפרוצדורה , כמו שיש נבחרת ישראל בכדורגל לא יכול להיות נבחרת ישראל בספורט המוטורי הספציפי הזה ?

:mm_yeah:

במקום למצוא שמות מוזרים ודליקים, למה לא פשוט לקחת את IRDA ולהפוך אותו לבינלאומי?

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...