Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JRDA - Jewish Racing Drivers Association

AvivB
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

זהו אומנם הפוסט הראשון שלי בפורום אך אני קורא בוא כבר מספר שנים, חבר ב-LTDA והיום הוא יום מספיק חשוב בשביל שסוף סוף אכתוב...

במשך הכמה ימים האחרונים אני בקשר עם מיסדי אירגון ה-JRDA במטרה לקדם את האירגון בקרב נהגים וספונסרים פוטציאלים בארץ.

ארגון ה-JRDA או בשמו המלא Jewish Racing Drivers Association הנו אירגון בתחילת דררכו אך עם עתיד מבטיח יחסית.

הארגון הוקם באנגליה, בדומה לאירגונים דומים מבוססים יותר דוגמת BRDC, מתוך רצון משותף להקמת קבוצת מירוצים יהודית.

מטרתו הראשונה של הארגון היא להביא למצב בו תוך 5 שנים יהיה נהג/נבחרת/קבוצה יהודית על גריד הפורמולה 1.

ובשלב מאוחר יותר גם להתפתח לכיווני המירוצים השונים (ארבע גלגלים למינהם).

לפני כחודשיים עלו מספר כתבות בנושא בעיתונות היהודית בחו"ל.

למשל, כתבה בנושא מעיתון ה-Jewish Chronicle:

http://www.thejc.com/sport/sport-news/43979/a-new-driving-force

אלון דאי ואביו בקשרים עם הארגון ובקרוב תצא כתבה נוספת בנושא.

האירגון צובר התעניינות רבה מגופים כלכליים ברחבי העולם אשר יכולים לשמש כספונסרים עתידיים.

כמו כן האירגן נמצא כעת בשלב של איסוף חברים פוטנציאלים וכאשר יגיע ל-250 חברים יאורגן ארוע השקה.

אני מזמין את כולכם להציץ באתר הארגון: http://jrda.co.uk

וכמובן, אם אתם רואים עצמכם מעורבים כנהגים, כספונסרים ו/או כחובבים נלהבים, הרשמו והציגו התענינות.

(מי שלא מעוניין לכתוב ישר אליהם מוזמן לפנות אלי ואני אצור את הקשר.)

עדכונים יבואו...

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל דבר שמערב דת (או גזע,או צבע) לתוך ספורט מסוג כלשהו זה רעיון גרוע.

כי האהבה לספורט ולתחום הזה זה מה שאמור לאחד אנשים, ולא איזשהו שיוך דתי ואתני.

עכשו כולם מרימים גבות ושואלים (גם אם לא בקול רם) "למה הם מקימים קבוצת מירוצים יהודית?" אחרי זה אנחנו מתפלאים למה לא כ"כ מחבבים אותנו, אולי אחד מהגורמים זה שאנחנו מנסים בכוח לבדל את עצמנו מהכלל?

V5

פורסם

בגדול, אתה צודק.

רק עם תיקון אחד קטן, כמעט לכל מדינה יש התאחדות כזאת.

לבריטים יש, לגרמנים יש, להודים יש, לספרדים יש, לפורטגזים יש... וכו'.

ברוב המקרים, כאשר אתה מסתכל על מדינה או על דת אתה יכול לעשות חיבור של אחד לאחד...

עם יהודים זה יותר קשה כי יש יותר יהודים מחוץ לגבולות מדינת ישראל מאשר בתוך מדינת ישראל.

כולנו יודעים כמה רצון יש למדינת ישראל בהקמת משהו כזה וכמה מימון באמת יתאפשר להשיג מקומית.

במיוחד כאשר כל האירגונים היהודיים בעלי הממון אינם נמצאים במדינת ישראל.

ולכן, במקום להתרכז במדינה מתרכזים בדת...

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

פורסם

כן, רק ההבדל הוא שבהתאחדות הבריטית או בכל קבוצת פורמולה לדוגמא יש נוצרים ויהודים,יש שחורים ולבנים. אף אחד לא סגר בפני היהודים את הדלת.

אם מחר בבוקר יקום יורגן מגרמניה ויגיד שהוא מקים את "ההתאחדות הארית לנהיגת מרוצים", כולם יגידו שהוא זבל גזען, ואם יקום ז'אק מצרפת ויגיד שהוא מקים קבוצה לנוצרים קתולים לבנים, יגידו שהוא זבל גזען.

אז גם כשקמה קבוצה יהודית, אני לא רואה מקום בשבילה ולא תומך בה. ואני אומר את זה בתור יהודי גאה שגר בישראל.

מה שמפתיע אותי זה שהם עצמם (מקימי הקבוצה) לא רואים את הבעייתיות פה.

V5

פורסם

שוב, אתה צודק...

אבל יש לך אלטרנטיבה (מעבר ל"לבכות על מה שאין")?

ליהודים בתפוצות יש הרבה אלטרנטיבות כי להם יש ספורט מוטורי איפה שהם נמצאים (הם יכולים להיות בקבוצה הבריטית, הספרדית, הצרפתית או כל אחת אחרת).

לנו, היושבים בישראל, אין אלטרנטיבות, אלא אם כן אתה רב ממון אז כל העולם פתוח בשבילך.

יש מישהו שהרים את הכפפה ועושה עם זה משהו למען קבוצה שאתה חלק ממנה.

זה משהו שאף אחד אחר לא עשה עד עכשיו (או לפחות לא עשה בהצלחה).

אז אני בעד לתמוך בזה...

אולי, יבוא יום, בו הארגון הזה יתבסס מספיק ויוכר מספיק ואולי אז מדינת ישראל תאמץ אותו ויהיה אפשר לקרוא לו "הישראלית" במקום "היהודית" כדי להיות כמו כולם...

הרי ממילא האירגון הזה מתמקד בנהגים מישראל אז מה זה משנה איך קוראים לו.

פורסם

לא אהבתי את הרעיון הזה בכלל.

הBRDA לא מבדיל בין אנשים לפי הדת שלהם.

לבריטים יש מסורת מפוארת מאוד של נהיגה, של תרבות נהיגה.

מספיק להקשיב טיפה לBBR, לסיינט אטיין או למוסיקה אנגלית משובחת אחרת כדי להבין את המקום שנהיגה מקבלת בתרבות הבריטית.

לנסות לשוות לזה אווירה דומה עם קורטוב בריא של הבדלה לפי דת נראה לי רעיון רע מאוד.

ספורט הוא ספורט. תחביב הוא תחביב.

אף אחד לא צריך להסביר לאיזה דת הוא משתייך כדי לנהוג.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חבר'ה תמשיכו לקטול אותו עד מחר

ותגידו מה שאתם רוצים

אבל בנינו מי לא היה מת לנהוג על מכונית פורמולה בצבע לבן עם ציור כחול של מגן דויד

ולקחת מקום ראשון בשביל הגאווה של העם שלנו ולהראות שאנחנו יודעים גם לנצח ולא רק לשתוק.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

חברים, ההערה הזו תועבר הלאה...

אתם מוזמנים להציע שם כלשהו אחר רק קחו בחשבון שהוא אמור להיות מקובל גם על אלו ששמים את הכסף...

משהו שיתן לאיזה ג'ורג' מאמריקה, ג'אן מצרפת, פול מאנגליה ועוד כמוהם סיבה להשקיע בנו ולא בקבוצה המקומית ליד ביתם.

פורסם

ממש רעיון אוילי והזוי

צריך לאמר לאותם יהודים שהם מוזמנים לחבור לאחת ההתאחדויות הישראליות זה יראה הרבה יותר טוב

הם יפעילו את קשריהם (אני עדיין מסופק מה יש להם להציע) וזה יראה הרבה יותר ממלכתי.

אני מסכים עם כל הכותבים שבכלל הרעיון להפעיל שם שבמהותו הוא דתי ולא אזרחי (שלא למטרות דת) מקומם.

אין סיכוי שאתמוך בהם

מירוצי מכוניות

פורסם

כלומר אני לא יכול להשתתף בארגון?

טוב, מה אכפת לי. אצטרף לארגון עם תנאי קבלה פחות קשים. :|

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

ציטוט:

משהו שיתן לאיזה ג'ורג' מאמריקה, ג'אן מצרפת, פול מאנגליה ועוד כמוהם סיבה להשקיע בנו ולא בקבוצה המקומית ליד ביתם.

בדיוק כך ,שישקיעו בישראל כל הדודים שהזכרת

מירוצי מכוניות

פורסם

AvivB

אני מבין שהראייה של מקימי הקבוצה שונה משלנו ,אנו הגרים בישראל.

אני סבור שהכוונות שלהם ממש לא גזעניות ,רק שהדבר יכול להתפרש אחרת ,וכאשר מישהו יתפוס על זה טרמפ ויסיט את הזרקורים לכיוון הלא רצוי, זה יגרום לפיפוס המטרה !

אני סבור שיש להאיר את עניהם של אותם יוזמים, כפי שציינת, ואני בהחלט מבין שהרצון שלהם לנהל את הפרוייקט הזה משם ועל ידם ולא מכאן.

לא צריך הרבה כדי לנחש מה יהיה אם ימסרו הניהול לגורם כאן , או "שיצטרפו אלינו" ,כפי שדני הציע , כי המנטליות והציפיות שלהם רחוקים מצורת החשיבה והביצוע שלנו....

אני חייב להיות כנה ולאמר - זה עסק פרטי ואל לנו לקבוע או לנתח , אני בהחלט חושב שאנשי מקצוע בארץ יש, והם יכולים לייעץ ולעזור אך לא במסגרות הקיימות כאן , זה לא ריאלי , וזה לא יקדם, אנו שונים מהראייה העסקית ואירגונית שלהם!

אתה בהחלט מוזמן לפנות לגורמים ולאנשים המקצועיים לתמוך ולעזור ,אם הם רוצים להצליח בפרוייקט, אך זה לא המקום הנכון כאן בפורום .

מישל

פורסם

אין ספק שכולנו מלאים ברעיונות כיצד לקדם את הספורט המוטורי ובכלל נהגים ישראלים בעולם..

כמו שקודמיי כתבו זה פתח לצרות..

למה להקים עוד ועוד ארגונים למיניהם במקום לקחת עמותות שכבר עובדות עם חברים ולשווק אותם לספונסרים?

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם
ציטוט:

בדיוק כך ,שישקיעו בישראל כל הדודים שהזכרת

AvivB

אני מבין שהראייה של מקימי הקבוצה שונה משלנו ,אנו הגרים בישראל.

אני סבור שהכוונות שלהם ממש לא גזעניות ,רק שהדבר יכול להתפרש אחרת ,וכאשר מישהו יתפוס על זה טרמפ ויסיט את הזרקורים לכיוון הלא רצוי, זה יגרום לפיפוס המטרה !

אני סבור שיש להאיר את עניהם של אותם יוזמים, כפי שציינת, ואני בהחלט מבין שהרצון שלהם לנהל את הפרוייקט הזה משם ועל ידם ולא מכאן.

לא צריך הרבה כדי לנחש מה יהיה אם ימסרו הניהול לגורם כאן , או "שיצטרפו אלינו" ,כפי שדני הציע , כי המנטליות והציפיות שלהם רחוקים מצורת החשיבה והביצוע שלנו....

אני חייב להיות כנה ולאמר - זה עסק פרטי ואל לנו לקבוע או לנתח , אני בהחלט חושב שאנשי מקצוע בארץ יש, והם יכולים לייעץ ולעזור אך לא במסגרות הקיימות כאן , זה לא ריאלי , וזה לא יקדם, אנו שונים מהראייה העסקית ואירגונית שלהם!

אתה בהחלט מוזמן לפנות לגורמים ולאנשים המקצועיים לתמוך ולעזור ,אם הם רוצים להצליח בפרוייקט, אך זה לא המקום הנכון כאן בפורום .

מישל

אין ספק שכולנו מלאים ברעיונות כיצד לקדם את הספורט המוטורי ובכלל נהגים ישראלים בעולם..

כמו שקודמיי כתבו זה פתח לצרות..

למה להקים עוד ועוד ארגונים למיניהם במקום לקחת עמותות שכבר עובדות עם חברים ולשווק אותם לספונסרים?

כמו שכתבתי למעלה, ההערה הזאת חשובה והועברה הלאה (ואני מבטיח להחזיר את התשובות לפה).

כמו שאני מבין את המצב, הרעיון להקמת התאגדות "יהודית" הינו כדי לתת את אותו "משהו" מיוחד שיגרום לספונסרים בחו"ל לתת מכספם לנו ולא לקבוצה המקומית שלהם...

יותר קל לשכנע פילנטרופ או ספונסר מחו"ל לתת כסף עבור "יהודי" מאשר עבור "ישראלי".

מישל, דני, אמירגמליאל וכולם, אם יש לכם את הרצון ו/או הידע ו/או הממון, אתם מוזמנים להצטרף ולהציע חלופות, רעיונות וכל מה שעולה לכם בראש, אולי בצורה כזאת נצליח להרים משהו.

אגב, נסיוני בעולם ההי-טק דווקא מראה שבהקמה של משהו חדש, הדרך הנכונה היא לא בהכרח הדרך הישרה למטרה ולפעמים אתה עושה סיבובים מסביב כדי שישאר משאבים להגיע ליעד.

• תוכן חדש...