Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, פג תוקפה של הכותרת.

משפחה שלמה נמחקה.

ילדים קטנים התעוררו לשבריר שניה בבהלה באמצע הלילה רק כדי למות.

המדינה האימפוטנטית שלנו תחזור לשגרה שגם ככה כמעט ולא הופרעה.

בבועת המרכז ציקצקו למשמע הכותרת והעבירו מיד עמוד לדיווח מהאח הגדול.

סטטוס קוו מאוס.

תמונות קשות מהזירה https://picasaweb.google.com/picsyesha/Itamar#

התמונות האלו אושרו לפרסום על ידי המשפחה.

למי שרוצה להקדיש לזה עוד כמה דקות מחשבה (מעבר לצקצוק המקובל)...

פורסם
בסה"כ זיכרון למשפחה שנמחקה.

אין שום קשר לפוליטיקה.

תסלח לי אבל זה לא זיכרון אלא ניצול מגעיל של הדם.

אני חשבתי שאנחנו יותר טובים מחיות האדם שמפיצים תמונות של קורבנות פעילות נגד טרור אבל מסתבר שלא.

כולי תקווה שאותם רוצחים שפלים יילכדו ויוצאו להורג בעינויים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני בעד פרסום התמונות.

כשהטורקים פרסמו את התמונות מהמרמרה כל העולם גינה אותנו.

אבל לנו אסור לפרסם תמונות כאלו כי "אנחנו יותר טובים מהם" ?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אני חשבתי שאנחנו יותר טובים מחיות האדם שמפיצים תמונות של קורבנות פעילות נגד טרור אבל מסתבר שלא.
שם המשחק פה הוא הסברה, והסברה נטו.

אנו חיים בג'ונגל מדמם שקוראים לו המזרח התיכון, על כל המשתמע מכך.

קודם כל ולפני הכל, המשפחה נתנה את אישורה לפרסום התמונות, כך שצנעת הפרט לא מהווה פה שיקול מכריע.

לצערי הרב, נראה לי שאנשים שכחו איפה אנו חיים. אנו לא חיים בשוויצריה, צרפת, איטליה, או כל מדינה אירופית אחרת ששם הסברה מתבצעת במילים או בוועידות וחוזים חתומים שמכובדים ע"י שני צדדים. פה חוזה נחשב לפיסת נייר, ומה שקובע (למרבה האירוניה) הוא גודל החרב שאתה חוגר בחגורתך וכמה אתה מוכן להשתמש בה.

לדעתי, לא יעזור שתבוא לאדם הממוצע באירופה ותסביר לו שאתה צודק בסכסוך הישראלי-פלסטיני כי (השלימו כראות עיניכם). מה שנותן פה את הטון הוא הפטיש 15 קילו בראש שאדם מקבל כשהוא פותח את העיתון/אינטרנט בבוקר עם הקפה והקוראסון ומקבל את הזעזוע עם הביס הראשון.

שימו לב-עד עכשיו, הפלסטינים ניצחו בכל קרב הסברתי! אם אתם שואלים את עצמכם מדוע-ובכן, זה לא בגלל שהם נתנו נימוקים נכונים, אלא בגלל התמונות שהם הביאו. אנחנו הסברנו לעולם כמה אנו צודקים לדעתנו, אך כל המילים שלנו נכנסו באוזן אחת ויצאו באוזן אחרת כשלא הבאנו אף תמונה שתראה את הרצחניות של ה"פרטנרים" שלנו.

לעומת זאת, כאשר הפלסטינים הביאו ב Paliwood אפקטיבי את התמונות המזוייפות של מוחמד-א-דורה, בתוספת העיוותים ההסטוריים שלהם, שלא מביישים את גבלס ימ"ש-חטפנו על הראש מכל אירופה שבעצמה שלחה יהודים לתאי הגזים.

לא סתם קיים הפתגם: "תמונה אחת שווה אלף מילים". ומה לעשות, אם זה מה שצריך כדי להראות לעולם שה"אנדרדוג" שהם כל כך אוהבים הוא חיית טרף בעלת דמות אדם, אז כן-הצילומים האלו יזעזעו את מי שצריך לזעזע.

אם היינו מצליחים לנצל (לצערי הרב) את הטבח במלון פארק ועוד פיגועים עם פרסום צילומים (ברשות המשפחות, כמובן!) המצב שלנו בעולם היה יותר טוב מבחינה הסברתית.

ייתכן שתקראו לזה "ירידה לרמה שלהם". אני לא מסכים עם ההגדרה הזו, מסיבה אחת פשוטה- במלחמה (כמו באהבה) כל האמצעים כשרים, ולא ירחק היום בו דם יהודי שפוך יתקבל ע"י העולם במשיכת כתף. התמונות הללו נועדו לשנות את האדישות האירופית ואת הרצון למרק את המצפון שלהם על השואה ע"י תמיכה ביישות מדינית "מסכנה"-דהיינו הפלסטינים ה"מדוכאים".

אני מתפלא שלא חשבנו על זה קודם. אולי סוף סוף נבין איך להשתמש בכלים של אויביינו נגדם? אם פרסום התמונות הללו יניב רווח כלכלי/פוליטי/מדיני לישראל וימנע רצח נוסף עקב לחץ של מדינות על הרש"פ/ארגוני טרור, כבר עשינו את שלנו ונדע שדמם של אנשים יקרים אלו לא נשפך לשווא. שידע כל מחבל, שברגע שהוא יוצא לעשות פיגוע הוא מקרב יותר את ה D9 לבית שלו שיהפוך לעיר יהודית משגשגת עם (קצת) יותר גיבוי ממדינות אחרות.

פורסם

אם תהיה יד קשה יותר נגד מפגעים , אז לא יקרו פה דברים כאלו, בלי קשר להסברה או לא,

הכפר שהם יצאו ממנו צריך להמחק על כל יושביו, נשים גברים וטף, בלי רחמים על אף אחד,

הנהלת הפורום לא ריחמה אף היא, והמשתמש הורחק לצמיתות מהפורום

ואז יבינו סוף סוף שממדינת ישראל לא עושים צחוק, אבל כמובן שבשבילנו הגינוי העלוב של ראש הממשלה הפלסטיני זה הטופ של הטופ שנוכל לקבל,

אנחנו לא צריכים שום אישור מאף אחד בעולם בכדי להגן על תושבים שלנו, ומדינת ישראל צריכה להתחיל להבין את זה,

ארה"ב נכנסה למלחמה בטליבאן אחרי הפיגועים ב 11 בספטמבר בלי לדפוק חשבון, ושחטה שם אלפי אנשים .

אם הערבים האלו יקבלו פעולות תגמול כמו שצריך בלי להבחין בין נשים וילדים, אז ההתנגדות לפיגועים כאלו יצאו מתוכם , כי אנשים יפחדו על החיים שלהם ,

אבל כשזה נגמר בקישוקים פוליטיים ובכמה כותרות בעיתון, אז מה הנזק שנגרם להם ? כלום!

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שם המשחק פה הוא הסברה, והסברה נטו.

אנו חיים בג'ונגל מדמם שקוראים לו המזרח התיכון, על כל המשתמע מכך.

קודם כל ולפני הכל, המשפחה נתנה את אישורה לפרסום התמונות, כך שצנעת הפרט לא מהווה פה שיקול מכריע.

לצערי הרב, נראה לי שאנשים שכחו איפה אנו חיים. אנו לא חיים בשוויצריה, צרפת, איטליה, או כל מדינה אירופית אחרת ששם הסברה מתבצעת במילים או בוועידות וחוזים חתומים שמכובדים ע"י שני צדדים. פה חוזה נחשב לפיסת נייר, ומה שקובע (למרבה האירוניה) הוא גודל החרב שאתה חוגר בחגורתך וכמה אתה מוכן להשתמש בה.

לדעתי, לא יעזור שתבוא לאדם הממוצע באירופה ותסביר לו שאתה צודק בסכסוך הישראלי-פלסטיני כי (השלימו כראות עיניכם). מה שנותן פה את הטון הוא הפטיש 15 קילו בראש שאדם מקבל כשהוא פותח את העיתון/אינטרנט בבוקר עם הקפה והקוראסון ומקבל את הזעזוע עם הביס הראשון.

שימו לב-עד עכשיו, הפלסטינים ניצחו בכל קרב הסברתי! אם אתם שואלים את עצמכם מדוע-ובכן, זה לא בגלל שהם נתנו נימוקים נכונים, אלא בגלל התמונות שהם הביאו. אנחנו הסברנו לעולם כמה אנו צודקים לדעתנו, אך כל המילים שלנו נכנסו באוזן אחת ויצאו באוזן אחרת כשלא הבאנו אף תמונה שתראה את הרצחניות של ה"פרטנרים" שלנו.

לעומת זאת, כאשר הפלסטינים הביאו ב Paliwood אפקטיבי את התמונות המזוייפות של מוחמד-א-דורה, בתוספת העיוותים ההסטוריים שלהם, שלא מביישים את גבלס ימ"ש-חטפנו על הראש מכל אירופה שבעצמה שלחה יהודים לתאי הגזים.

לא סתם קיים הפתגם: "תמונה אחת שווה אלף מילים". ומה לעשות, אם זה מה שצריך כדי להראות לעולם שה"אנדרדוג" שהם כל כך אוהבים הוא חיית טרף בעלת דמות אדם, אז כן-הצילומים האלו יזעזעו את מי שצריך לזעזע.

אם היינו מצליחים לנצל (לצערי הרב) את הטבח במלון פארק ועוד פיגועים עם פרסום צילומים (ברשות המשפחות, כמובן!) המצב שלנו בעולם היה יותר טוב מבחינה הסברתית.

ייתכן שתקראו לזה "ירידה לרמה שלהם". אני לא מסכים עם ההגדרה הזו, מסיבה אחת פשוטה- במלחמה (כמו באהבה) כל האמצעים כשרים, ולא ירחק היום בו דם יהודי שפוך יתקבל ע"י העולם במשיכת כתף. התמונות הללו נועדו לשנות את האדישות האירופית ואת הרצון למרק את המצפון שלהם על השואה ע"י תמיכה ביישות מדינית "מסכנה"-דהיינו הפלסטינים ה"מדוכאים".

אני מתפלא שלא חשבנו על זה קודם. אולי סוף סוף נבין איך להשתמש בכלים של אויביינו נגדם? אם פרסום התמונות הללו יניב רווח כלכלי/פוליטי/מדיני לישראל וימנע רצח נוסף עקב לחץ של מדינות על הרש"פ/ארגוני טרור, כבר עשינו את שלנו ונדע שדמם של אנשים יקרים אלו לא נשפך לשווא. שידע כל מחבל, שברגע שהוא יוצא לעשות פיגוע הוא מקרב יותר את ה D9 לבית שלו שיהפוך לעיר יהודית משגשגת עם (קצת) יותר גיבוי ממדינות אחרות.

לא צריך הסברה אלא להפסיק להצטדק.

אם צריך לפגוע בחפים מפשע על מנת לעצור טרוריסט אז פוגעים (כמובן אחרי שעשינו כל מה שניתן כדי להימנע מהפגיעה) בלי להצטדק.

בלי קשר אם המשפחה משחררת את התמונות או לא עדיין אני חושב שיש דברים שהם מחוץ לתחום ואחד מהם הוא כבוד המת. מישהו חשב על הילדים של המשפחה (אלה שניצלו וקרובי משפחתם) ועל חברי הנרצחים לגן ולכיתה שנתקלים בזוועות האלה? האם גם את נפשם הצעירה מותר להקריב למען המטרה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וְאָרוּר הָאוֹמֵר: נְקֹם!

נְקָמָה כָזֹאת, נִקְמַת דַּם יֶלֶד קָטָן

עוֹד לֹא בָרָא הַשָּׂטָן

וְיִקֹּב הַדָּם אֶת הַתְּהוֹם!

יִקֹּב הַדָּם עַד תְּהֹמוֹת מַחֲשַׁכִּים

...וְאָכַל בַּחֹשֶׁךְ וְחָתַר שָׁם

כָּל מוֹסְדוֹת הָאָרֶץ הַנְּמַקִּים.

תמונות מהפגנה שערכנו היום במחאה על הרצח הנורא

פורסם
לא צריך הסברה אלא להפסיק להצטדק.

אם צריך לפגוע בחפים מפשע על מנת לעצור טרוריסט אז פוגעים (כמובן אחרי שעשינו כל מה שניתן כדי להימנע מהפגיעה) בלי להצטדק.

בלי קשר אם המשפחה משחררת את התמונות או לא עדיין אני חושב שיש דברים שהם מחוץ לתחום ואחד מהם הוא כבוד המת. מישהו חשב על הילדים של המשפחה (אלה שניצלו וקרובי משפחתם) ועל חברי הנרצחים לגן ולכיתה שנתקלים בזוועות האלה? האם גם את נפשם הצעירה מותר להקריב למען המטרה?

זה שתפסיק להצטדק לא יעזור לך- כי בלי נימוקים, תצטייר כטרוריסט-וזה בדיוק מה שהפלסטינים רוצים שתעשה. שתפעל חמום מוח, בלי מחשבה. הם יודעים (ידעו,ליתר דיוק) שהיהודים הם עם רחמן מדי שלא יבזה את כבוד המת וישתוק ויחריש, ולא יטיל לזירה את הנשק הכי אפקטיבי כנגד הפלסטינים: התמונות של הטרור שלהם.

אחד הדברים שהכי תרמו לנצחון הסברתי של צד מסויים (בכל עימות בעידן המודרני והמצולם) הוא תמונות של נפגעים, עם כל הצער שבדבר.

התמונות שוחררו לתקשורת באישור המשפחה. לפיכך, כנראה שגם הם לקחו את זה כחלק מהשיקולים שלהם. חוץ מזה, האם הילדים הללו לא ראו את הזוועה? האם הם לא שמעו את הסיפורים מהילדים של המשפחה שחוו את הטראומה? הנזק כבר נעשה ולצערי הרב, הם יגדלו עם צלקת שלא ניתן לרפא אותה. נפשם הצעירה כבר הוקרבה על ידי טרוריסט חסר מוסר (סליחה, "לוחם חופש" בלשון אירופית/פלסטינית תקינה).

אתה יודע מה? נצא מנקודת הנחה שעקב שחרור התמונות הללו לתקשורת, נעשה נזק מדיני כל כך גדול לחמאס ולרשות כך שמופעל לחץ על גורמי טרור *לא* לצאת לפיגועים וכך נחסכים חיי אזרחים וחיילים. האם עדיין תעמוד בסירובך לא לשחרר תמונות אלו?

ויפה ציטט צביקי שמעליי את השיר עם המשפט "נקמת דם ילד קטן עוד לא ברא השטן".

פורסם

שיהיה זכרם ברוך.

צריך שיהיה לבן אדם אבן במקום לב על מנת לבצע מעשה נתעב כזה.

ללא שום קשר למוצאו של המחבל, בן אדם כזה לא צריך לחיות עוד.

רבאק, תינוקת בת 3 חודשים !.

שונא גזענים !.

פורסם

ראיתי את התמונות האלה, אין לי מילים.

אדם (ותסלחו לי שאני קורא לזה אדם) שעושה דבר כזה... את זה... אי אפשר להבין.

אי אפשר לדמיין, אי אפשר כלום, פשוט אין מילים, אין לי מה לכתוב.

אם פעם יגיע אסטרואיד והמין האנושי יושמד, אני אפחד, אבל אני לא אהיה עצוב, כי לראות את התמונות האלה גורם לי להבין, שמין אולי אנחנו כן, סוג של משהו, אבל אנושי ? אנושי אנחנו לא.

לא יעזרו פצצות של 2 טון וגם לא של 20 טון, אם אדם מסוגל לבצע כזה דבר, יש עוד כאלה, זה לא יגמר לעולם.

הם ביחד גם עכשיו, במקום טוב יותר. נרכין ראש ונזכור.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לראות אותם ככה, שחוטים.. הלב נקרע.

המנהיגים שלנו צריכים להתחיל להתעורר, מצער להבין שגם אחרי תמונות כאלה, לא כולם מבינים עם מי ועם מה יש לנו עסק..

צריך לתפוס אותם ולתלות אותם - חייב. כי אם לא הם ישוחררו בעסקת שליט. או ילמדו לתואר 1 בכלא

• תוכן חדש...