Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בין אויבים יש כבוד מסוים.

המום, ומשתתף בצער המשפחה (שנשארה...), יהי זכרם ברוך.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

האמת ?

כבר בפעם הראשונה שראיתי את התמונות הבנתי שאין פה קשר לפוליטיקה, אנחנו מתעסקים עם חיות אדם.

הלב פשוט נצבט והגרון נחנק מדמעות רק מהמחשבה על המשפחה הזו שנמחקה כך, ראיתי את התמונות ופשוט ישבתי לראות אותן עם דמעות (יש לי תינוק בן 5 חודשים בבית, בקלות הוא יכל להיות במקום התינוק הזה שנרצח בדם קר).

מזעזע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

edan - אתה גר ביישוב שמוקף בגדר אלקטרונית שמעברה השני במרחק מטרים ספורים שטח עוין? משהו שמזכיר את המגורים של DHARMA?

אם התשובה שלילית - אז האמירה שלך חוטאת לאמת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם היית יורד לסוף דעתי היית מבין שאין לזה שום קשר להיכן אני גר.

הכוונה היא לחומרת המעשה, מעבר לזה שזה רצח, זה רצח של תינוק חסר ישע וילדים קטנים שאינם יכולים להתגונן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הכוונה היא לחומרת המעשה, מעבר לזה שזה רצח, זה רצח של תינוק חסר ישע וילדים קטנים שאינם יכולים להתגונן.

נכון מאד !

לי יש 2 ילדים.

בן 3 וחצי ובן שנתיים. מחשבות דומות עברו גם אצלי ואני גר בפ"ת.

יודע מה WILL ?

אם לא היו "מתנחלים", אז מה שעידן82 אמר, היה מקבל משנה תוקף !

חברים יקרים.

לא משנה לי אם אתם שמאלנים או ימנים. (כדי לא להפוך לפוליטי פה)

מחבלים כאלה...אם הם - מה לעשות, יהרגו במהלך לכידתם, ממש "לא בכוונה", אני לא אזיל דמעה.

ברור לכם, שהשמתם בכלא ישראלי רק הופך אותם לקלף מיקוח חזק מאד. בואו לא נשכח את סמיר קונטאר יימח שמו וזכרו בעינויים קשים, שהפך לא רק לקלף מיקוח, אלא לסמל בארצו, והתקבל כגיבור !!!

ואני גם חושב שהאופן בו סמיר קונטאר רצח, היא מזוויעה בהרבה.

אין שום טעם לאזוק מחבלים שהרגו ! הפיכתם לקומפוסט עדיפה.

הסברה הסברה הסברה :

~~~~~~~~~~~~

למה לא שומעים טענות מצד ישראל בתקשורת העולמית על כך, שבעוד חיילינו אולי פוגעים מידי פעם בחפים מפשע ערבים במהלך מבצע צבאי כזה או אחר, תוך הדגשת העובדה, שבתי ספר וסגדים, משמשים את המחבלים לפעולות טרור מוך כוונה שהמבנים ייפגעו על יושביהם כדי שיהיה מה להראות בעולם. מי פה אמר שלא בסדר להראות את תמונות הרצח מאיתמר ?

למה לא מדגישים את העובדה שהטרור המוסלמי מכוון מראש לפגיעה באזרחים וילדים קטנים וכמו שאנו רואים בצער רב כעת - גם תינוקות בני יומם. לעזאזל עם השלום ולעזאזל עם יפי הנפש. שלום לא יהיה פה, ותבינו את זה.

אז אפשר להיות בני העם השולט במדינה מחד, וקורבנות מוות מאידך, או להיות בני העם השולט ללא עוררין על בני העם השני

החפץ בהיעלמות היהודים.

ויודעים מה? אין לי בעיה עם מי שאומר ומציע להשקיע כספים בתשתיות ומקומות עבודה אצל הערבים.

לא דם אני מחפש. אם זה יעזור, תפאדל ! אבל זה לא יעזור.

חכו ותראו. מה שקרה באיתמר, זו רק ההתחלה של גל טרור נוסף.

פורסם

איך אתה מצפה שתהיה הסברה כאשר הרוב המוחלט של אמצעי התקשורת בישראל פרו-אויב ואנטי-ציונות?

כשהמצב גובל באנטישמיות בעיתונים ישראלים מסוימים אני לא מצפה מCNN או מBBC לשדר משהו שונה, בטח כי הם שואבים את כל המידע שלהם מאותם עיתונים.

• תוכן חדש...