Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש צפון 28.05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה נחמד, יחסית הרבה אנשים למפגש ראשון.

נהניתי, נדהמתי, רעדתי, התוברצתי ונסמרתי (המצאה שלי, לא רע הא?) מהסאב של גל, לא יצא לי לראות את הניאון של אדי, אבל ההתקנה שלו היתה לא רעה בכלל.

והיתה כמובן ניידת שכמו תמיד חיפשה מה לעשות בשעות הערב, כנראה מצאו מסעדה פתוחה באזור והעדיפו להעביר עוד שעה מתה.

תודה לכל מי שבא.

נ.ב. מי שלא יודע, אני הייתי זה עם המיצובישי הירוקה.

פורסם

האוטו השחור הוא של גל(BLAKMAZDAF)

הירוק הוא של B.R

הMAZDA הכסופה היא של MX מהפורום....

המערכת שרואים בתמונה היא של BLAKMF

המיפגש נערך בחניית יוניברס קלאב ליד הפנצ'ריה....

7.JPG

1.JPG

3.JPG

5.JPG

4.JPG

2.JPG

פורסם

עוד

סאב של B.R בתיבה של 80 ליטר פתוח מוגבר על ידי לנזאר ( לא זוכר דגם)..

אפשר ליראות את הבקבוק הנייטרוס של פנטה :lol:

6.JPG

פורסם

אדי מה אתה עושה לי פדיחות בלט..? אני יודע תיבה מגעילה אב לאיך שומעים?? :D

הלאנזר זה 431

פורסם

וואלה איזה יפה ההתקנה של המדבר בפורד הישנה הזאתי

חבל על הזמן איך עושים דבר כזה שלוקחים את החיבורים מהמגבר איזה יפה באמת מקוצעי...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

באתי אם חבר, כי המערכת לא מוכנה :( .

מקווה שתהיה מוכנה למפגש הבא 8) .

B.R אתה חייב לאטום את הבגאז', בפעם הבאה נביא ילדים נושיב אותם על הבגאז' ונעשה להם קרוסאלה. מילא הסאב של גל שקיבל 1000 RMS, אבל הסאב שלך מקבל פחות מחצי הספק.

*** מחפש מתנדב לתמונות נוספות לפרסום (העברה באיסיקיו). אני יכול לפרסם רק עד 2 מגבייט ואדי כבר מועמס. מישהו מוכן?

האיסיקיו שלי: 217-698-793

פורסם

היו גם כמה מכוניות נחמדות שהגיעו לבקר (לא יכול לפרסם בגלל שאין יותר מקום). אודי שחורה של מישהו מ-carsforum, ומיצובישי לבנה.

מצטער שלא צילמתי עוד, אבל אנשים אתם אשמים :? חלק הגיעו ולא הראו מערכת. מה אני אצלם? את המשפחתיות שלכם?

אנחנו צפונים אנשים רגועים :D , אבל חכו גם אנחנו נהיה עוד מעט כוח משפיע בתחרויות :wink: .

גל, הסאב שלך מדהים :!: באמת שיחקת אותה, רק תיזהר שלא יתחיל במשך הזמן לפרק לך את האוטו.

פורסם

B.R אתה חייב לאטום את הבגאז', בפעם הבאה נביא ילדים נושיב אותם על הבגאז' ונעשה להם קרוסאלה. מילא הסאב של גל שקיבל 1000 RMS, אבל הסאב שלך מקבל פחות מחצי הספק.

*** מחפש מתנדב לתמונות נוספות לפרסום (העברה באיסיקיו). אני יכול לפרסם רק עד 2 מגבייט ואדי כבר מועמס. מישהו מוכן?

אחי הוספתי אותך לאי סי קיו

אני 441148

אני יעלה לך אותם

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אחי הוספתי אותך לאי סי קיו

אני 441148

אני יעלה לך אותם

הודעה כזו למשל מקומה בפרטי, לא מעניין את שאר חברי הפורום שאתה מוסיך אותו לאי סי קיו לכן ניתן לחסוך את המידע. (אל תיקח את הביקורת אישית).

וכמובן מברוק על המפגש :)

• תוכן חדש...