Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום ,

בשעה האחרונה גיליתי שהרכב שלי נגנב , היה זה סובארו סטיישן dl מטופלת היטב ושמורה .

צריך להמשיך הלאה.

אני מחפש רכב לקנייה שישמש אותי לצרכי עבודה - נסיעות ארוכות וקצרות עם מטען של כ100 עד 150 ק'ג .

וכמו כן שהרכב ישמש אותי לצרכים אישיים , נסיעות משפחתיות .

התקציב שלי הוא בין 20 ל30 אלף כולל יישור קו וביטוח .

האם הברלינגו והפרטנר באים בחשבון ? שמעתי פידבקים לא טובים עליהם .

האם יש רכב סטיישן שיעמוד במשקל שאעמיס עליו, או אולי רכב 5 דלתות שאקפל את המושבים שלו?

אשמח לקבל תשובות .

תודה.

פורסם

הברלינגו או הדובלו יכולים להיות אופציה לא רעה,כושר העמסה טוב,נוחות,חסכונים,והרבה יותר זריזים מהDL

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה לא מגיע לנסועה שנתית של 30 אלף ק"מ ומעלה, אפשר ללכת גם על מנועי בנזין.

רוצה הצעה שתפתיע אותך? דייהטסו גראן מוב (או גרנד מוב, כמו שמשבשים מדי פעם). יש ידני או אוטומטי, שנתונים 1997 עד 2002 בטווח מחירים בדיוק כמו שהצבת. אמינות מופלגת, אבזור טוב, מזגן חזק, תא מטען ענק 400 ליטר שהופך לסטיישן ענקי עוד יותר, בקיפול המושב האחורי. מעבר לכך, ישיבה שולטת כמו במיניוואן.

נהניתי מאד מרכב כזה שנה וחצי, עד שנגנב, יימח שמם של הגנבים!!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

משתתף בצערך,

התפלאתי מאוד לקרוא את ההודעה שלך, מכיוון שלחבר טוב שלי נגנבה גם כן סוברו DL סטיישן לפני שבוע. שמורה ומטופלת, יד שניה שנת 91.

כנראה שככה זה עם רכבים אשר אהובים על בני דודינו.

לגבי ברלינגו - בתקציב הזה צריך הרבה מזל למצוא אחת שלא גמורה.

אבל כשהיא במצב תקין - זו יופי של מכונית, נוחה, מרווחת, חסכונית בדלק. חלקים בשפע.

ייתרונות של טנדר בלי החסרונות של רכב גדול מבחינת חניה - האורך הוא כשל משפחתית ממוצעת.

נסה למתוח קצת את התקציב ולמצוא אחת במצב טוב.

פורסם

לך תמצא ברלינגו שמורה, ואני יודע על מה אני מדבר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מה שכתבו לך כאן, נכון.

קשה מאוד למצוא מסחריות קלות טובות בתקציב הזה, ואת מה שתחסוך עכשיו בעלות הרכישה תשלם בתשלומים למוסך ולמגרש פירוק. רוב הרכבים האלו משמשים כרכבי עבודה שעובדים קשה הרבה שעות ביום, הרבה קילומטרים. הבלאי מצטבר וזאת הסיבה ששמעת עליהם דברים רעים.

אתה מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ואנסה לעזור לך למצוא משהו.

פורסם

בדרך כלל הנמנע מהימורים ייתרחק ממכרזים וכונסי נכסים.

כשמדובר במסחריות דווקא שם הסיכוי הטוב למצוא רכב באמצע חייו ולא מחצי מיליון ק"מ והלאה.

פורסם

תודה לכל המשיבים ,

הסובארו שלי הייתה מטופלת להפליא , והייתה עתידה לעשות עוד עשרות אלפי קילמוטר רבים . אני מאד מצטער על האובדן .

את התקציב אני אוכל להגדיל ( הלוואות וליסינג ) . הדבר החשוב לי ביותר הוא האמינות של הרכב מאחר ואני נותן שירות שלא יכול להרשות לעצמו התקעות .

ברצוני לשאול את דעתכם :

האם לקנות ברלינגו משנתון 2006 , יחסית שמורה או להתחייב בהלוואות גדולות יותר ולקנות את הרכב פיאט פיורינו בנזין 1400 סמ'ק משנתו 2010 .אני יודע שקפצתי בתקציב אבל אני חושב לעצמי אולי שווה להשקיע את המחיר הכלכלי ולנסוע בראש בטוח .

או מצד שלישי - לקנות ברלינגו לא חדשה ולהשקיע כסף ביישור קו .

אנא עיזרו לאיש אובד עצות.

תודה.

פורסם

רוצה הצעה שתפתיע אותך? דייהטסו גראן מוב (או גרנד מוב, כמו שמשבשים מדי פעם). יש ידני או אוטומטי, שנתונים 1997 עד 2002 בטווח מחירים בדיוק כמו שהצבת. אמינות מופלגת, אבזור טוב, מזגן חזק, תא מטען ענק 400 ליטר שהופך לסטיישן ענקי עוד יותר, בקיפול המושב האחורי. מעבר לכך, ישיבה שולטת כמו במיניוואן.

ובכן מצאתי באחד מהלוחות דייהסטו גראן מוב שנת 2000 אוטומטית 163000 ק'מ . יש בעיה קלה בצירייה ויש צורך להחליף צמיגים בקרוב. המחיר 18000. נניח לעשות יישור קו בעוד כמה אלפים ....האם זה יכול לענות על האמינות שאני מבקש?

תודה רבה

פורסם
תודה לכל המשיבים ,

הסובארו שלי הייתה מטופלת להפליא , והייתה עתידה לעשות עוד עשרות אלפי קילמוטר רבים . אני מאד מצטער על האובדן .

את התקציב אני אוכל להגדיל ( הלוואות וליסינג ) . הדבר החשוב לי ביותר הוא האמינות של הרכב מאחר ואני נותן שירות שלא יכול להרשות לעצמו התקעות .

ברצוני לשאול את דעתכם :

האם לקנות ברלינגו משנתון 2006 , יחסית שמורה או להתחייב בהלוואות גדולות יותר ולקנות את הרכב פיאט פיורינו בנזין 1400 סמ'ק משנתו 2010 .אני יודע שקפצתי בתקציב אבל אני חושב לעצמי אולי שווה להשקיע את המחיר הכלכלי ולנסוע בראש בטוח .

או מצד שלישי - לקנות ברלינגו לא חדשה ולהשקיע כסף ביישור קו .

אנא עיזרו לאיש אובד עצות.

תודה.

אני ממליץ לברר בלובינסקי טרייד בקשר לברלינגו\פרטנר 2006.

יש להם מלאי רכבים גדול, אולי תמצא משהו עם קילומטראז' סביר.

כל הרכבים שהם מוכרים היו ב"פריים ליס" - ליסינג מטעם היבואן, טופלן במוסך מרכזי ויש להם תיעוד של כל מה שעבר על הרכב.

למיטב ידיעתי, הם לא מחזיקים במגרש שלהם רכבים שעברו תאונות קשות.

תוכל לקחת את הרכב לבדיקה, הם יתקנו את מה שיהיה רשום בבדיקה ותקבל אחריות למנוע, גיר הזה ומזגן (נדמה לי לחצי שנה).

מה עוד יכול להתאים - יש אצלם אפשרות לשלם סכום לא מבוטל בכרטיס אשראי בתשלומים רבים וללא ריבית, אבל זה כמובן יהיה בכפוף למסגרת האשראי שלך.

גילוי נאות: את הרכב שבסמלון שלי רכשתי מהם. מצאתי מסחרית שנסעה ב3 וחצי שנים פחות מ 100 אלף ק"מ ובמצב מצויין.

אבל זה לקח לי כמה חודשים של חיפושים.

http://www.lubinskitrade.co.il/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אפשר להוסיף רק על כל מה שנכתב, אם אתה מחפש אמינות אז DW8 (אבל תשתדל לא לעלות עליות)

אם אתה מחפש ביצועים וחסכון בדלק. אבל אתה מוכן להפתעות , אז ללא ספק - HDI.

פורסם

שבת שלום,

ראשית תודה רבה על ההענות והעזרה.

לאחר בדיקת הרצונות בבית ובדיקת המצב הכלכלי החלטתי ללכת לכיוון של ברלינגו משנתון מתקדם ( 2007,2008) .אני מקווה שההחלטה הזאת תתגלה כנכונה וכמובן שחקרתי בנושא ושמעתי סיפורים חיוביים ושליליים על הצרפתית .

במסגרת החיפושים אני מבקש לשאול :

מהי הקנייה הבטוחה יותר - ליסינג או אדם פרטי ? ואם ליסינג האם ללכת לכיוון החברות הגדולות שנותנות אחריות אבל יקרות יותר או לקטנות ?

מה לבדוק במכון , אילו חלקים מועדים לפורענות ושעליהם אני צריך לתת את הדעת ?

הרכבים שראיתי עברו את המאה אלף ק'מ , חלקם את ה150 אלף ( משנתון 2007 2008 , מדהים כמה שאנשים נוסעים בכבישים)

האם עליי לדחות רכב עם ק'מ גבוה למרות שהוא טופל במוסך מרכזי ? אוטומטית להעדיף רכב עם ק'מ נמוך ?

יש הבדל בין פרטנר לברלינגו ?

אני מתנצל על השאלות הרבות .

כל טוב ושבת שלום.

פורסם

תבדוק אפשרות לקנות באוטו דיל רכב פיורינו חדש דנדש בהנחה משמעותית מהמחירון. הוא עולה בסביבות 80K שזו חריגה גדולה בטח מהתקציב - אבל יהיה לך באמת ראש שקט לשנים רבות אם אתה זקוק לרכב לצרכי עבודה.

בכל מקרה - אם אתה הולך על ברלינגו, רק מאחת החברות ליסינג או לובינסקי טרייד. זה ייתן לך היסטוריה שקופה ויישור קו על חשבונם.

פורסם

מהסוכנות של פיאט ישנה הצעה לפיורינו חדשה , שעמדה שנה ללא תנועה , 0 ק'מ ב89 אלף . מדובר במנוע 1400 בנזין . המחיר גבוה משמעותית ממה שאני יכול להוציא אבל התמורה היא אחריות לשלוש שנים וראש שקט. אגב 1400 זה מנוע חזק מספיק למסחרי?

גם הבנתי שצריכת הדלק של הפיורינו גבוהה מהברלינגו . בכל אופן אבדוק את אוטו דיל .

פורסם

1400 סמ"ק זה מספיק למסחרית קטנה כמו הפיורינו, בהנחה ואתה לא יוצא הרבה מחוץ לעיר. אם חלק מהנסיעות שלך עוברות מחוץ לעיר (או ירחם השם, בעליות) - לך על הדיזלים החזקים. ביצועים בין עירוניים זה לא הצד החזק של הפיורינו. לא בדיזל ולא בבנזין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...