Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה ה TPM הזה?

אגב,לי יש T500 ואני ממש ממש מבסוט ממנו,ואני כן מאמין שהוא ממשיך את המסורת של כל ה IBM העתיקים יותר.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני עם 2 לפטופים , האחד T43 עם סוללה שמחזיקה 20 דקות. (מחובר קבוע למערכת קולנוע ביתית ).

והשני מהעבודה, R60e, חתיכת לבנת חבלה, שלמען האמת חוץ מרמקולים נחותים ביותר, אין לי מילה רעה עליו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני פריק של IBM בניידים. כרגע עם T60 אחרי ששודרג מעט (ובבית יש R32, R50e, T23) ובתכנון לעבור לסדרת X עם מסך מולטי טאצ' בקיץ. כנראה X61T

קראתי לא מעט על X200 ואכן האיכות ירדה פלאים מאז שהחטיבה נמכרה ללנובו, אבל בתחום הזה אין הרבה אופציות ואחרי שאני שנים עם IBM, קשה לי לראות את עצמי מוותר על trackpoint או המקלדות שלהם.

Veni Vidi Vici

פורסם
לא יודע מה אפשר לעשות, אבל ניחוש יש לי. עקב האכילס הוא רכיב TPM - אם חו"ח איפשרו אותו. אם זו התקלה - רק החלפת לוח אם.

היי יוב

לגבי רכיב הTPM - אם הוא לא מבקש ססמא - זה לא הTPM.

ואם כן אז:

לא חייבים להחליף לוח אם - אפשר, בהליך כירורגי לא נעים - לנטרל את הרכיב הזה.

יש הסברים ברשת- חפש בויקי-ת'ינקפד ובגוגל.

איפשהו בבית יש לי אפילו פיקטוריאל של תהליך כזה.

אופציה אחרת - שאני קצת מופתע שלא עלתה פה היא סדק בלוח אם - הסמפטומים הם אותם סמפטומים שאתה מתאר

אפשר לבדוק את זה בקלות אגב - תגביה טיפה את אחת הפינות של המחשב שקרובות אליך, כשהמחשב מונח על משטח ישר לחלוטין - עם האצבע אפילו.

אם הוא ממשיך לעבוד ועולה רגיל - רוב הסיכויים שמדובר בסדק בלוח האם שתוקע את המחשב.

הT43 הוא המחשב השלישי שקניתי מהדגם הזה. שני האחרים מתו מסדק בלוח האם. זה קורה אם מרימים אותם מהפינה מספיק פעמים.

החלפה של לוח אם עלתה לי 700 שקל, כולל עבודה והכל. זה ענין של חצי שעה בערך, הגיע אלי הביתה טכנאי והחליף.

אגב, לפני שאתה מתקן - בדוק אם זה שווה את זה -

בתחתית המחשב יש תת דגם, למשפחת הT43 יש מלא תתי דגמים (כרטיס מסך און בורד או נפרד, 128 או 256 מגה בכרטיס המסך, כרטיס אלחוט B\G או A\B\G, קורא טביעות אצבע \ כרטיסי זיכרון או לא)

אם מדובר במחשב בלי קורא טביעות האצבע ועם כרטיס מסך און בורד - לא שווה לתקן אותו.

את הדגמים הבכירים יותר שווה לתקן.

בהצלחה

רון.

נ.ב. - יובל, לא שכחתי אותך :)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...