Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי במתנה מחשב כזה, אבל כיון שהבטריה שלו מתה מזמן, אין לי אפילו מושג אם הוא תקין ועולה.

אני אשמח לשאול לכמה ימים (או אפילו לקנות במחיר סמלי) מטען כזה, ונראה - אולי נחדש את ימי הזוהר של המחשב הזה (לא שאני יודע מה יש לעשות היום עם T43, אבל זה אתגר מעניין).

פורסם

אם הכול תקין חוץ מהבטריה, זכית באחלה מחשב עם מקלדת מהטובות שיש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

T-43 הוא המחשב האחרון שתוכנן לפני שלנובו קנו את IBM, ויש לי גם אחריות אישית על אחד הרכיבים בתוכו. משתי הסיבות הנ"ל (:wink:)הוא אחד המחשבים המוצלחים שיצאו תחת המותג - הרבה יותר טוב מה-T-60 שאני מקליד בו כרגע והחליף (לצערי) את ה-T-43 שהיה לי קודם לכן.

:turn-l:
פורסם

במלה אחת: אמינות.

בשתי מלים: העדר אמינות.

ביותר מלים: קיבלתי את ה-T-60 שלי חדש מהניילון. הבעיות הרבות התחילו מהימים הראשונים. ה-T-60 שלי היה אחד מ-20 שנרכשו בו"ז - בעקבותיהם החברה שלי עברה ל DELL.

פורסם

+1

אני כבר הרבה שנים עם ת'ינקפדים (החל מ T30 או משהו כזה), והיום אני עם X200, ואכן רמת האמינות ירדה משמעותית עם מכירת המותג ללנובו. ב X200 שלי (מחשב בן שנתיים וקצת) הוחלף כבר כמעט כל רכיב אלקטרוני, דבר שמעולם לא קרה לי עם מחשבים שנשאו את הלוגו של IBM, והם עברו חיים הרבה הרבה יותר קשים אצלי מה X200.

מצד שני, 12 אינץ' זה גודל המסך האידאלי עבורי, בקטגורית ה ultraportable אין המון אופציות עבור מי שמחפש משהו קצת יותר חזק מנטבוק, ואני מאלו שמעדיפים Trackpoint על Touchpad.

פורסם

T43 זה מחשב בלתי ניתן להשמדה.

בחברה הקודמת שעבדתי בה, אחד העובדים לקח מחשב כזה (או שזה היה T42? מי זוכר...) לפגישה עם לקוח בגרמניה.

המחשב היה בתיק בבגאז' של המונית-מרצדס כשזו התהפכה באוטובאן בשלג במהירות של ~160.

המרצדס - טוטל לוס.

נהג המונית - פצוע בינוני, פונה באמבולנס.

העובד שלנו (היה חגור במושב האחורי) - חתכים וחבלות יבשות בלבד.

T43 - נשברו מכסי פלסטיק כאלו ואחרים, וזהו. המשיך לעבוד פיקס לפחות עוד שנתיים לאחר המקרה הנ"ל, כולל דיסק, כונן אופטי, מסך וכו'.

מחשבי לנובו היותר מאוחרים כבר לא בנויים בסטנדרטים האלו.

גם יש להם בעיות אחרות כמו חוסר תאימות עם כבלי רשת מסויימים (!!!). כן, אני יודע שזה הזוי.

ולפותח השרשור - יש לי T43 כזה שלא נדלק. אם אתה צריך חלקים (כולל DOCK) - דבר איתי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
T-43 הוא המחשב האחרון שתוכנן לפני שלנובו קנו את IBM, ויש לי גם אחריות אישית על אחד הרכיבים בתוכו. משתי הסיבות הנ"ל (:wink:)הוא אחד המחשבים המוצלחים שיצאו תחת המותג - הרבה יותר טוב מה-T-60 שאני מקליד בו כרגע והחליף (לצערי) את ה-T-43 שהיה לי קודם לכן.

אני עם הT43 שלי עד היום.

לא נתקלתי בלפטופ שעולה עליו מבחינת שילוב של ארגונומיה \ ביצועים.

מלבד קושי מסויים בפריסה של וידאו HD, הוא מעולה לכל השימושים שאפשר להעלות על הדעת

(וכמובן, משחקים שיצאו עד שנת 2007 בערך רצים עליו מעולה)

אם תרצה למכור - דבר איתי.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

:mm_yeah:

כל מילה בסלע.

מאז שלנובו רכשה את חטיבת הניידים של IBM, האיכות הסינית חילחלה למותג במקום שיקרה ההפך והאיכות הIBMית תחלחל ללנובו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עדכון קטן:

בעזרתו האדיבה של אושרי שהשאיל לי מטען, הצלחתי להתניע את המחשב - ועכשיו התחילו הבעיות :-)

המחשב לא עולה, הוא תקוע על מסך האתחול שלו - כמו בתמונה המצורפת - וגם לאחר הרבה מאוד דקות כלום לא קורה. ניסיתי את כל הטריקים שאני מכיר (ללחוץ על Access IBM, ללחוץ F11 תוך כדי עליה), וכלום, נאדה.

כיון שאין לי דיסק אתחול או דיסק סיסטם כלשהו של המכונה הזו, יש למישהו עוד רעיונות לגבי מה אני יכול לנסות?

photo.JPG

פורסם

לא יודע מה אפשר לעשות, אבל ניחוש יש לי. עקב האכילס הוא רכיב TPM - אם חו"ח איפשרו אותו. אם זו התקלה - רק החלפת לוח אם.

פורסם

האם יש אפשרות לגשת לBIOS? האם המחשב מזהה את הכונן הקשיח?

YUVK, במידה ולא גרמו לנעילה תמידית באמצעות הTPM, ניתן לפתוח אותו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...