Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחח, השנינות שלי היום הורגת אותי.

לענייננו, אני מעוניין לדעת איפה ניתן למצוא סאבים של חברת בזוקה. אני מתכוון לחברה המקורית, זאת שהמציאה את התצורה הזאת אי שם בשנות ה 80 העליזות. אני מעוניין לבדוק אם זה נכנס אצלי ברכב ואיך זה נשמע.

כמו כן אם מישהו יודע אם יש ומה המחירים בארץ של דגם ה 6.5" (BT6014) זה בכלל יהיה פצצה.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה אבל הלינק מוביל לתותחים נגד מטוסים, את זה אני משאיר לקדאפי.

כמו כן אם זה לא היה ברור אני מחפש מקום או מישהו שמחזיק כזה בארץ, אני רוצה לשמוע אותו לפני הרכישה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש גם 12". את זה כבר חקרתי, אני שואל על הארץ, ארץ ישראל שלנו, היפה וגם פורחת.

איתמר.

פורסם

בזמנו - בתערוכה הראשונה של EMMA בארץ יצא לי לשמוע ברכב שהוצג ע"י מצקינטייפ מהוד השרון (סובארו DL לבנה עם אוטופיה שלושה חלקים והקרוס האקטיבי שלהם) שני סאב וופרים משולשים של בזוקה מוגברים על גוליית של הייפוניקס (זד אודיו בתכלס...)

והם היו פשוט נהדרים.

הם היו 10 אינטש (מקביל ל10 אינטש)

איך ה6 שלהם יהיה - לא יודע אבל אני יכול לאמר שבבניה נכונה גם סאבוופר של 6.5 אינטש יכול תת תחושה טובה מאוד של באס אבל עד גבול מסויים - משעשע משהו - היה לי פעם סאב long throw ביתי של פירלס שהוא היה 6.5 אינטש והוא היה מפתיע ביחס לעוצמה שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש גם 12". את זה כבר חקרתי, אני שואל על הארץ, ארץ ישראל שלנו, היפה וגם פורחת.

איתמר.

ניפון אירופה ישראל. לפי האתר שלהם הם הנציגים של בזוקה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
איך ה6 שלהם יהיה - לא יודע אבל אני יכול לאמר שבבניה נכונה גם סאבוופר של 6.5 אינטש יכול תת תחושה טובה מאוד של באס אבל עד גבול מסויים - משעשע משהו - היה לי פעם סאב long throw ביתי של פירלס שהוא היה 6.5 אינטש והוא היה מפתיע ביחס לעוצמה שלו.

הסאב 5.25 של אלטק לנסינג שמחובר למחשב שלי נותן באס עמוק שזוג אילייט 6.5" על שלל הטרי-אינטש-ווייס-קוייל שלהם רק יחלמו לתת :?.

במאורתו של אחד ממנהלי הפורום יצא לי לשמוע זוג רמקולים רצפתיים קטנים יחסית עם יחידת באס בקוטר 5.25 שהרעידו (פשוט ככה, הרעידו) את כל הבית.

הדוגמאות האלה לא באות להשוות בין אודיו ביתי לאודיו לרכב אלא להדגיש כי למבנה התיבה יש חשיבות מכרעת על ביצועי הדרייבר ומה שניתן להוציא ממנו, ואנחנו מדברים כאן על תיבות קצת יותר מתוחכמות מ closed או ported.

עופר תודה, אני יודע שניפון הם היבואנים, שאלתי כי רציתי לקבל המלצות למקומות שמחזיקים אותם אבל כנראה שמדובר בפריט נדיר.

איתמר.

פורסם

איתמר

אם אתה רוצה אני מכיר מישהו שמוכר סאב של בזוקה משולש בין שנתיים וחצי (מבקש 600 ש"ח)

מידות חוץ בערך: צלעות המשולש 30 ס"מ אורך 60 ס"מ.

אבי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי את הBT6014, אף אחד לא האמין לי כשהראיתי לו שהבאס מגיע מהקטנצ'יק הזה..

אצלי הוא היה בקליאו ספורט - נראה לי שיתאים מאוד ליאריס שלך.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

הו.

מה עלה בגורלו? מהיכן רכשת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לאחר בירור קטן לי היה את הBT6024DVC, קניתי אותו יד שנייה ומכרתי אותו עם הרכב..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
הסאב 5.25 של אלטק לנסינג שמחובר למחשב שלי נותן באס עמוק שזוג אילייט 6.5" על שלל הטרי-אינטש-ווייס-קוייל שלהם רק יחלמו לתת :?.

במאורתו של אחד ממנהלי הפורום יצא לי לשמוע זוג רמקולים רצפתיים קטנים יחסית עם יחידת באס בקוטר 5.25 שהרעידו (פשוט ככה, הרעידו) את כל הבית.

הדוגמאות האלה לא באות להשוות בין אודיו ביתי לאודיו לרכב אלא להדגיש כי למבנה התיבה יש חשיבות מכרעת על ביצועי הדרייבר ומה שניתן להוציא ממנו, ואנחנו מדברים כאן על תיבות קצת יותר מתוחכמות מ closed או ported.

עופר תודה, אני יודע שניפון הם היבואנים, שאלתי כי רציתי לקבל המלצות למקומות שמחזיקים אותם אבל כנראה שמדובר בפריט נדיר.

איתמר.

איתמר,

אם לאלטק לנסינג הזה במקרה יש שני רמקולים סטליטים 3 אינטש פול ריינג עם טבעת אדומה מסביבם - יש לי את המערכת הזו בחדר שינה ועד כמה שהסאב שלהם באמת נותן באס מדהים - מעבר לעוצמה מסויימת הוא כבר לא עומד בזה והוא לא מתקרב בכלל לאילייט.

הסאב פילרס שהיה לי לעומת זאת היה מפרק את הסלון - אבל בתוך שטח פתוח כמו סלון זו לא חוכמה גדולה - היום יש לי סאב 10 אינטש של JVC בסלון - בתכלס פירלס XLS והוא משאיר אותי המום...

לדעתי אם תצליח למצוא זה יהיה פתרון טוב עבורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...