Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על זה אפשר עוד להגיד טעות אנוש (למרות שזה קורה קבוע) אבל מה שעשו לי זה הטעיה ברורה עם התנערות בתחום השירות וזה מה שיותר מרתיח. סוג של עוקץ, אומרים לך x ומחתימים על y בידיעה שלא תבין את החוזה בגלל חוסר ידיעת השפה

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם

אני חייב לציין את השרות של AVIS ובמיוחד את גיל שגיב

סיפור שככה היה

בנוב 07 הזמנתי בAVIS ישראל רכב מסוג פורשה 911

הבעיה איתה שאת הרכב הזמנתי ביום שלישי ואיתי אמור לקבל אותו ביום שבת של אותו שבוע.

כל יום התקשרתי לקבל OK על הזמנה.

יום ששי אני מתקשר ואומרים לי שיש בעיה ואני מקבל פורשה קיאין שזה גייפ של פורשה.אמרתי שזה לא מקובל אלי

שעה 12:00 יום ששי התקשרתי לנייד של גיל שגיב, שאל אותי את הבעיה ואמר שינסה לפתור אותה ושאל אותי איך אני מצפה שהוא יפתור אותה אמרתי לו שאני מצפה שמנהל השייוק של AVIS בארץ יתקשר למנהל AVIS גרמניה וימצא ליפתרון

אחרי שעתיים טלפון נוסף מAVIS שיחת ועידה עם הסניף בפרנקפורט שלהם יש במלאי אודי RS4

סגרתי על הרכב הזה. ובמיוחד שלחו לי את הלוחית רישוי שלו.זה שרות שנותנים מהלב

השכרה הראשונה שלי איתה ב Budget בשנת 1995 לא השכח שרציתי BMW סידרה 5 ורשמתי גם בבקשה של השכרה ונסעתי במיוחד למרכז הזמנות שהיה בת"א ברחוב המסגר (אני גר באילת )

באתי לסוכנות שלBudget בKOLN וקיבלת מרצדס E-280 שאלתי למה לא BMW אמרו לי לא טוב נחליף לך

עוד סיפור אחד אני גם השכרתי פעם אחת והוסיפו לי צמיגי שלג כתבתי מכתב לחברה ואחרי חודש זיכו אותי בכל הסכום

לא השכח שהבחורה מהשירות הלקוחות שאלה אותי מה כתבתי להם שככה החזירו לי במידי

אמרתי לה שפשוט אני חבר מועדון של חברת השכרה ומסתבר שזה עוזר

ואני מציעה לכל מי שמשכיר רכב הרבה לעשות חבר מועדון לי יש ב AVIS ,SIXT ,HERTZ

שאיתי בטיול בארה"ב בשנה שעבר הגענו בשעה 22:00 לשדה התעופה בשיקגו אינו כ 10 אנשים בתור בחברת Hertz הגיעה הפקידה ושאלה למי יש GOLD Hertz הסתכלתי שמאלה ימינה אף אחד אין אז אמרתי לי יש והוצאתי את הכרטיס כל 10 אנשים זזו ואני איתי ראשון בתור,הרגשתי ממש לא נעים.

וסיפור אחרון נחתי בברלין והשכרתי מי AVIS אודי A6 שהגעתי לתחנה שאלה אותי הפקידה מה אני מעדיף אודי TT או וולבו 80 S

אמרתי לה שאני נוסע רק בברלין ועדיף לי רכב קטן כמובן שבלב ידעתי מה בדיוק המסלול שלי

נתנה לי את אודי TT באתי לצאת המחניה של AVIS ומנהל התחנה רץ אלי,חשבתי אינה הוא מחליף לי את הרכב,אמר לי שימשת הרכב לא נקיה מספיק לדעתו והם רוצים לנקות אמרתי לו אין בעיה.

את הרכב השכרתי לשבוע שקיבלתי אותו היה לו 2000 ק"מ והחזרתי עם 7000 ק"מ הדלק עלה לי יותר מהשכרה של הרכב שאיתה 450 יורו לשבוע

Yair & Walter.JPG

DSC_1359.JPG

DSCN1720.JPG

DSCN1312.jpg

תמונה044.jpg

פורסם
שלום לכולם

אני חייב לציין את השרות של AVIS ובמיוחד את גיל שגיב

סיפור שככה היה

בנוב 07 הזמנתי בAVIS ישראל רכב מסוג פורשה 911

הבעיה איתה שאת הרכב הזמנתי ביום שלישי ואיתי אמור לקבל אותו ביום שבת של אותו שבוע.

כל יום התקשרתי לקבל OK על הזמנה.

יום ששי אני מתקשר ואומרים לי שיש בעיה ואני מקבל פורשה קיאין שזה גייפ של פורשה.אמרתי שזה לא מקובל אלי

שעה 12:00 יום ששי התקשרתי לנייד של גיל שגיב, שאל אותי את הבעיה ואמר שינסה לפתור אותה ושאל אותי איך אני מצפה שהוא יפתור אותה. אמרתי לו שאני מצפה שמנהל השייוק של AVIS בארץ יתקשר למנהל AVIS גרמניה וימצא ליפתרון .

אחרי שעתיים טלפון נוסף מAVIS שיחת ועידה עם הסניף בפרנקפורט שלהם יש במלאי אודי RS4

סגרתי על הרכב הזה. ובמיוחד שלחו לי את הלוחית רישוי שלו. זה שרות שנותנים מהלב

השכרה הראשונה שלי איתה ב Budget בשנת 1995 לא השכח שרציתי BMW סידרה 5 ורשמתי גם בבקשה של השכרה ונסעתי במיוחד למרכז הזמנות שהיה בת"א ברחוב המסגר (אני גר באילת )

באתי לסוכנות שלBudget בKOLN וקיבלת מרצדס E-280 שאלתי למה לא BMW אמרו לי לא טוב נחליף לך

עוד סיפור אחד אני גם השכרתי פעם אחת והוסיפו לי צמיגי שלג כתבתי מכתב לחברה ואחרי חודש זיכו אותי בכל הסכום

לא השכח שהבחורה מהשירות הלקוחות שאלה אותי מה כתבתי להם שככה החזירו לי במידי

אמרתי לה שפשוט אני חבר מועדון של חברת השכרה ומסתבר שזה עוזר

ואני מציעה לכל מי שמשכיר רכב הרבה לעשות חבר מועדון לי יש ב AVIS ,SIXT ,HERTZ

שאיתי בטיול בארה"ב בשנה שעבר הגענו בשעה 22:00 לשדה התעופה בשיקגו אינו כ 10 אנשים בתור בחברת Hertz. הגיעה הפקידה ושאלה למי יש GOLD Hertz? הסתכלתי שמאלה ימינה אף אחד אין אז אמרתי לי יש והוצאתי את הכרטיס כל 10 אנשים זזו ואני איתי ראשון בתור,הרגשתי ממש לא נעים.

וסיפור אחרון נחתי בברלין והשכרתי מי AVIS אודי A6 שהגעתי לתחנה שאלה אותי הפקידה מה אני מעדיף אודי TT או וולבו 80 S

אמרתי לה שאני נוסע רק בברלין ועדיף לי רכב קטן כמובן שבלב ידעתי מה בדיוק המסלול שלי

נתנה לי את אודי TT באתי לצאת המחניה של AVIS ומנהל התחנה רץ אלי,חשבתי אינה הוא מחליף לי את הרכב,אמר לי שימשת הרכב לא נקיה מספיק לדעתו והם רוצים לנקות אמרתי לו אין בעיה.

את הרכב השכרתי לשבוע שקיבלתי אותו היה לו 2000 ק"מ והחזרתי עם 7000 ק"מ הדלק עלה לי יותר מהשכרה של הרכב שאיתה 450 יורו לשבוע

יאיר, נשמע כמו אחלה פרסומת ל-AVIS. מצטער...

שום פרסומת לאוויס, מדובר (בצורה ממש לא מפתיעה) בהאדרה עצמית,תראו איזה רכבי פאר אני שוכר תראו איך אני נוסע כבר פעם עשירית לנורדבורגרינג ועוד.

דרך אגב יאיר, אתה בטוח שאתה עיתונאי בידיעות אחרונות? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אותי ניסו לחייב בעוד יום ביטוח ושונות, על הגעה בחמש דקות "איחור" (כמה עשרות דולרים).

צריך לבדוק אותם תמיד בשבע עיניים, ולבדוק טוב טוב לכל מה שמנסים למכור לך בדוכן (כל מיני שדרוגים לא נחוצים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...