Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרך הטובה ביותר, ומניסיון אישי, היא לפנות לחברת כרטיסי האשראי שדרכה בוצעו החיובים.

זה שאנו משאירים כרטיס אשראי כעירבון לא מקנה לאף גורם זכות למשוך ממנוע כספים כאוות נפשו, בייחוד לאחר שהיסתיימה העיסקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק, אבל אני רוצה לנסות קודם מול חברת ההשכרה בצורה יפה, אם לא תהיה תגובה רצינית אני אפנה לחברת כרטיס אשראי.

מבחינתי היום האחרון זה ביום ראשון כאשר אני אתקשר לשירות לקוחות שלהם ואם אני אצטרך מבחינתם לשבור את הראש מול גרמניה, אני פשוט אתקשר לכרטיס אשראי שיבטלו את העסקה הזאת ואין לי בעיה להיכנס לרשימה השחורה של אותה חברת השכרה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה מרתיח ולמה?

כי אנחנו (מי ששוכר מהם רכבים) לא מקצוענים בתחום ההשכרה ולכן הם מנסים לדחוף לנו שנשלם על עוד דברים.

אפילו הבחורה שנוהגת בפג'ו הכחולה בשרשור הזה אמרה בעצמה! יותר מזה?

מנסיון,תגישו תביעה וזהו, זה פועל כמו קסם, למה להתעצבן...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

את מי אני אתבע? בארץ יגידו שהחיוב נעשה מחו"ל ואין להם כל קשר, מעבר לזה בתי המשפט בארץ זאת זוועה שתיקח לי יותר מידי זמן.

יותר קל לי בטלפון לבטל את העיסקה דרך החברת כרטיס אשראי ולתת לחברת ההשכרה לחפש אותי דרך חברת השראי. זה בדיוק כמו שפותחים דיספוט בפייפאל.

in the face

with a chair

פורסם

תביעות קטנות, לי לקח משהו כמו 3-4 חודשים כל פעם, תתבע את באדג'ט ישראל.

לבטל חיוב נראה לי רעיון לא רע, מה הם יכולים לעשות?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הם יאלצו לתת דין וחשבון לחברת האשראי שלי כדי להצדיק את החיוב הזה.

מעבר לזה הם יכולים להכניס אותי לרשימה שחור ולא לתת לי יותר לשכור מהם רכבים (למי אכפת גם ככה השירות חרא)

in the face

with a chair

פורסם
גיל, התשלום בוצע דרך באדג'ט והרכב נתקבל מאוויס גרמניה.

ביקרנו בבאדג'ט הבוקר, וכמובן ששוב נתקלנו בגישה של "לא יכולים לעזור" (או יותר נכון - לא מעוניינים לעזור).

לאחר ויכוח קצרצר והסבר מעמיק של הבעיה - התקבלו מספרי טל' של בכירי שירות הלקוחות. בראשון נשמע את ההסבר שלהם לבעיה וכיצד הם מתכוונים לפתור אותה.

בינתיים נשאר במתח :roll:

אם תרצו שאנסה לסייע - תנו לי יותר פרטים (מס' חוזה השכרה, מס' הזמנה, שמות וכו') ואנסה לבדוק.

אם כן שלח לי בפרטי,

גיל מאוויס

פורסם
גיל, אותי כלקוח לא מעניין הבעלות על החברות בחו"ל.

מבחינתי, הזמנתי רכב דרך באדג'ט ישראל, כאשר ההזמנה היתה כמובן לשכירת רכב בגרמניה.

בגרמניה, הכל נעשה מול אוויס (רכב של אוויס זה מה שקיבלתי). החיוב בארץ שנעשה דרך באדג'ט תקין בהחלט, אבל באוויס גרמניה חייבו אותי על דברים שאין לי מושג בהם.

אני כלקוח אמור לעמוד מול מי בדיוק? מול באדג'ט? מול אוויס? מול הסניף בארץ? מול הסניף בגרמניה?

כל הדבר הזה מטופש מיסודו, ומבחינתי כלקוח אני עשיתי עיסקה מול באדג'ט ישראל ומבחינתי הם אחראים לכל ההתנהלות הזאת.

גם אין לי טופס של אוויס עם מספר הזמנה כזה או אחר לתת לך, הניירת שיש לי כרגע ביד זה של באדג'ט מהארץ, הזמנה פלוס חשבונית.

מה שניסיתי לומר הוא שזו הפעם הראשונה שאני נתקל במקרה כזה באירופה (בארה"ב זה קורה כי המערך התפעולי של שתי החברות מאוחד, אבל באירופה - אלה אמורות להיות שתי חברות נפרדות).

אתה אמור להתנהל מול מי שביצע עבורך את ההזמנה (בדיוק כפי שאם היית מזמין דרך סוכן - הסוכן אמור היה לטפל בך).

אם תרצה, תוכל לכתוב לי בפרטי את הפרטים שיש לך ואנסה לבדוק יותר פרטים מהכיוון שלי.

שבת שלום,

גיל מאוויס

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום קיבלתי תשובה מאוויס ישראל לאחר שגיל בדק את כל העניין.

התשובה היא שלמרות השיתוף פעולה בין אוויס לבאדג'ט, אני צריך לסגור הכל מול באדג'ט ישראל (למרות שהחיוב על התוספות ירד לטובת אוויס גרמניה, ועם התוספות יש לי את הבעיה).

באדג'ט ישראל טוענים שבגרמניה אמרו שהוסבר לי (על ידי הנציגה בגרמניה) שאני כן לוקח צמיגי שלג ובכך נסגר מבחינתם העניין, מאז הם לא עונים למיילים שלי.

כנראה שאני אפנה בשלב הראשון לחברת כרטיס אשראי להכחשת עסקה עד שמישהו שם בבאדג'ט יתעורר ויציג מסמכים וראיות, ובשלב שאחרי זה אם לא תהיה ברירה, בית משפט לתביעות קטנות.

אומנם לא הגעתי לאן שרציתי, אבל לפחות גיל ניסה לעזור ועל זה מגיע לו תודה.

in the face

with a chair

פורסם

גיל - רב תודות על עזרתך והנכונות לעזור, לא רק בנושא הזה ספציפי אלא גם באחרים.

הגענו למצב צפוי - מצב בו כל חברה מפילה אשמה אחת על השנייה, וגם עלינו כלקוחות.

כל הליך השכרת הרכב המדובר היה איטי ומייגע, גם הרכב שנמסר לנו לא היה בדיוק מה שהזמנו וזאת בעקבות טעות אנוש של הפקידים בסניף AVIS בשדה התעופה של מינכן.

במקום לקבל 320D, נמסרה לידינו 318I טורינג, שכמובן הרבה פחות חביבה (וחסכונית) מה-320D. הכל בגלל אותה טעות אנוש (הקלדה) אותה ציינתי למעלה.

אבל זה עוד בגדר הניחא. זה היה מעט פחות תזיזתי וה-ר-ב-ה פחות חסכוני, אבל הסתדרנו עם זה.

יותר מעצבנת העובדה כי על צמיגי חורף אין תוספת תשלום - ואלה הצמיגים שהיו על הרכב. רק על צמיגי שלג / שרשראות ישנה תוספת תשלום ויש להזמין זאת מראש, בניגוד לצמיגי החורף שהם בהתאם לעונה.

בספט' הקרוב נאלץ לשכור שוב רכב, והפעם נשוב ל"מקורות" וניקח דרך SIXT. להם יש הגינות מסויימת וצי רכבים אימתני - תמיד אפשר לבקש משהו אחר במקום, ובמידה ויש, הם ישמחו לתת - גם אם זה בכלל רכב אוט' ולא ידני, לצורך העניין.

עד כה הם לא אכזבו מבחינת שירות ומבחינת אופציות הרכבים המגוונות שיש. יתרה מכך, הם רצים לשדרג רכבים עובדי Lufthansa - ללא כל תשלום שהוא. זה הרבה יותר מנחמד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום תומר וRs

ראשית, אני מקווה שזה לא יהיה סוף פסוק ואולי עוד אוכל לסייע בעניין.

נכון להרגע, קיבלתי תשובות חלקיות מהגורמים הקשורים למקרה שלכם, תשובות שלא ירצו אתכם כלקוחות.

אני אמשיך לברר איך מונעים הישנות מקרים כאלה בעתיד;

כשאשיג פיתרון או פשרה, אפנה אליכם בפרטי. ובנתיים, אני מציע שתפנו שוב לחברה שהחתימה אתכם על החוזה,

לא סתם שמה מתנוסס עליו.

מודה לכם על הסבלנות והתודות בשרשור

כל טוב,

גיל מאוויס 

פורסם

התקשרתי היום לויזה וביקשתי לעשות הכחשת עסקה, אחרי שסיפרתי הכל נאמר לי שאין טעם לנסות כי גם עברו 3 חודשים מיום העסקה וגם חתמתי על חוזה (בגרמנית) מחייב מבחינתם.

מה שאומר במילים אחרות שהנציגה באוויס גרמניה אמרה לי שאני חותם על צמיגי גשם בזמן שחתמתי על צמיגי שלג.

בנוסף לזה, השירות של באדג'ט ישראל הוא מתחת לכל ביקורת, אז ראו הוזהרתם שלא לעשות איתם עסקים. ההפסד כולו שלהם.

in the face

with a chair

פורסם

אני גם נכוותי מבאדג'ט לפני כ-7 שנים כשהשכרתי רכב בגרמניה (הזמנתי מהארץ).

מצטרף להמלצות להתרחק מהחברה הזו כמו מאש. במעמד ההזמנה הם הכי נחמדים בעולם אבל אחרי החיוב אתה יכול לחפש את החברים שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה בדיוק מה שקרה לי איתם, אחרי החיוב אין ממש עם מי לדבר, רק כדי לקבל שירות לקוחות עברתי כ-6 אנשים במערכת שלהם ששלחו אותי בכלל למחלקת הסעות שלהם.

in the face

with a chair

פורסם

היו שנים שבהם הייתי מבצע בחו"ל לא פחות מ 10-12השכרות רכב בשנה, כל פעם הייתי מנסה חברה אחרת ואני חייב להגיד לכם שהמחלה הזאת שאתם מתארים, היא לא מחלה, היא מגפה.

אין חברת השכרה שלא עושה את התרגילים האלה.

מחייבים על דלק כאשר מיכל הדלק הוחזר מלא,

מחייבים על ניקוי לרכב שהוחזר מבריק,

ממציאים כל מיני ביטוחים שכלל לא ביקשתי,

ממציאים כל מיני מכות ושריטות שלא אני גרמתי (וברשותי העתק חוזה שבו הם מציינים שהרכב נמסר לי עם השריטות)

ועוד שלל שיטות עלובות לחלוב כספים שלא מגיעים להם.

היה לי לקוח שהיה משלם תמיד במזומן על הרכב שלי אבל את כרטיס הערבות הייתי צריך לתת את שלי, כמעט כל פעם שחזרתי לארץ ראיתי שחייבו את הכרטיס על מלוא ההשכרה (למרות ששולמה במזומן).

אי-מייל לחברת ההשכרה ושבוע אחרי זה הם היו מתנצלים ומחזירים את הכסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...