Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת סוף שנה שעברה הזמנתי בחברת באג'ט ישראל (סניף קרית שדה התעופה) רכב לגרמניה לחודש ינואר.

נתתי להם את כל הפרטים של הרכב שאני מעוניין בו עם דגש על רכב ספציפי והעיסקה הושלמה כאשר את כל התשלום ביצעתי מול הסניף של באג'ט בארץ. החשבונית שקיבלתי במייל גם היא שייכת לאותה החברה בארץ.

לידיעה, בגרמניה היה שלג באותו החודש.

אחרי נחיתה בגרמניה, הגעתי לדפלק של באג'ט עם טופס ההזמנה, והפקידה התחילה לתקתק את הפרטים. תוך כדי היא שואלת אם קניתי בכלל ביטוח, אמרתי לה שכן הכל כתוב בהזמנה, ואז היא אמרה שאצלה מופיע רק השם שלי וסוג הקבוצה אותה הזמנתי.

אחרי שהראתי לה בטופס שלי את סוג הביטוח ושהכל סודר מראש, היא שאלה אם אני מעוניין בצמיגי גשם, הרי בגרמניה מושלג וזה טבעי שצריך צמיגי גשם, רק שבארץ לא דאגו ליידע אותי על כך שזה בתוספת (באמת רציתם שאני אסע בצמיגי קיץ בשלג?) תשלום של 32 יורו לכל השבוע. בנוסף גם הוספנו נהג נוסף אבל על זה אין תלונות.

ככה יצא שמחיר התוספת צמיגים (שלא ידעתי על קיומה) פלוס הנהג נוסף הגיעו ל-131 יורו לכל התקופה.

הרכב שקיבלנו היה בנזין במקום דיזל כמו שביקשנו (וזה שתה לנו את הכיס), וגם לא היה נקי במיוחד בפנים למרות שעל השעון כתוב 2000 ק"מ.

לאחר שחזרתי לארץ התגלה לי שחייבו אותי בחברת אויס (באג'ט הם כנראה חברת בת של אויס) על סכום של 147 יורו, בלי לשלוח לי חשבונית ובלי להגיד על מה חוייבתי.

כמובן שניסיתי ליצור איתם קשר בארץ אבל אחרי כ-15 העברות מאחד לשני תוך כדי סינון בטלפון, נאמר לי שאני צריך לשבור את הראש מול גרמניה ולבקש מהם הסברים.

אז את הכסף שלי בהתחלה הם ידעו לקחת בלי ליידע אותי בכלל על התוספת הארורה של הצמיגי חורף, אבל לספק שירות נאות לאחר מכן? זה מהם והלאה.

כדאי לכם להזהר אם אתם חושבים לקחת מהם רכב, כי חוץ ממנוע עם 4 גלגלים ומערכת שמע מדהימה, לא קיבלנו הרבה תמורה, שלא לדבר על חוסר בשירות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב - לידע כללי: החל מהשנה זה לא חוקי לנסוע בגרמניה כשיש שלג ללא צמיגי שלג (אני לא יודע אם החוק מפרט תאריכים או פשוט משאיר את ההגדרה יש/אין שלג לראות עיניו של השוטר), ככה שמוזר שבכלל הפקידה שאלה אתכם, כי בלי הצמיגים המיוחדים הייתם עלולים לקבל גם קנס יפה בתור מזכרת.

פורסם

מצטערת לשמוע, אבל לצערי אני מכירה את הטריקים של כל החברות האלו. {אני עובדת בחברת השכרה}

הם עושים את אותו הדבר לתיירים בארץ.. נותנים להם מחיר שכביכול כלול הכל, אבל בביטוח למשל לא רשום איזה ביטוח זה בידיוק

או לחילופין, היום התקשר לקוח שלנו, ווא קיבל הצעה מבאג'ט זולה יותר ב130 יורו לשבוע, שזה המון וממש לא הגיוני

מסתבר שהמחיר לא כולל תוספת עונה של חג הפסח. והוא עדיין מהסס

הם תמיד עושים את זה כי אין ללקוחות ברירה.. הם כבר בסניף והם לא ילכו להתברבר ויחפשו חברות אחרות כי זה ידפוק את כל הטיול.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

באותה תקופה גם אני עבדתי בחברת השכרה, ולא זכור לי שעשינו טריקים כאלה לתיירים.

גם אם לא אכפת להם ממני בזמן התאונה, זה אינטרס שלהם שיהיה על הרכב צמיגים מתאימים, הרי הרכב שלהם ובתאונה הם יאלצו להפעיל ביטוח וכל מה שנלווה לכך. אם היתי אומר להם להשאיר צמיגי קיץ רק כדי לחסוך כמה יורו, זה שווה להם את הסיכון שהרכב יחזור אליהם מפורק בגלל תאונה?

in the face

with a chair

פורסם

אני ותומר עבדנו תקופה מסויימת בחברת השכרה גדולה ומוכרת - וזה לא עזר לנו.

זו הפעם האחרונה (והשנייה בכללי) בה אני / אנחנו משכירים רכב מ-AVIS/באדג'ט. פשוט חרפה.

בפעם הקודמת קיבלנו רכב לאחר תאונה (A4), שמצבו הכללי לא היה מדהים (צמיגי קיץ גמורים, קלאץ' לקראת סוף חייו וכדומה) - ניסינו להחליף את הרכב במספר סניפים בגרמניה ובכולם נעננו בשלילה.

מאוחר יותר הוסבר לנו שפשוט אין להם רכבים מיותרים, גם בסניפים הגדולים (שדה תעופה פרנקפורט / שדה תעופה מינכן / שדה תעופה שטוטגרט).

ואני שואל: מה קורה במידה ויש תקלה טכנית חמורה / תאונה, ויש הצורך בהחלפת הרכב?

האם גם אז הם מתנערים מאחריות ומחוסר מלאי הרכבים?

עד כה שכרנו דרך SIXT (גרמניה. כמובן) והכל הלך נהדר, אפילו שודרגנו (מתברר שלעובדי Lufthansa מגיע שדרוג, במידה וניתן) ולא היו שום תלונות או חיובים מיותרים מצידם.

חוזה השכירות, הסעיפים השונים, התשלומים הנוספים (נהגים נוספים / מערכת ניווט וכדומה) - הכל היה ידוע וכתוב מראש. על צמיגי חורף אין צורך בתשלום נוסף, זה משהו המגיע כסטנדרט מבחינתם בחורף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
באותה תקופה גם אני עבדתי בחברת השכרה, ולא זכור לי שעשינו טריקים כאלה לתיירים.

גם אם לא אכפת להם ממני בזמן התאונה, זה אינטרס שלהם שיהיה על הרכב צמיגים מתאימים, הרי הרכב שלהם ובתאונה הם יאלצו להפעיל ביטוח וכל מה שנלווה לכך. אם היתי אומר להם להשאיר צמיגי קיץ רק כדי לחסוך כמה יורו, זה שווה להם את הסיכון שהרכב יחזור אליהם מפורק בגלל תאונה?

לא? חחח אז כנראה שהכללים השתנו מאז.

כמה לקוחות עצבניים אני מקבלת שאומרים לי שבאג'ט ואוויס עשו להם את זה... לקוחות שבאים עם כל המזוודות, כל המשפחה, לסניף למשל בשדה תעופה, מחושבים עם כל דולר או יורו כי הם באו לטייל פה בקיץ ... פתאום הם צריכים להוסיף עוד בין 200 ל-500 דולר! ואני לא מגזימה ..

ואלו לקוחות שסגרו הזמנה בטלפון ונאמר להם שהמחיר כולל ה-כ-ל.

אין מה להפעיל ביטוח. הם כנראה מהאלה שחושבים שלהם זה יקרה.

ואם יקרה מקרה אחד בחודש של הפסד של רכב... זה לא כזה ידגדג להם

פורסם

ההפסד הוא כולו שלהם, כי בתור לקוח אני לא אחזור אליהם למרות שהם זולים יותר. הזול הזה הסתבר כביוקר בסופו של יום.

in the face

with a chair

פורסם
ההפסד הוא כולו שלהם, כי בתור לקוח אני לא אחזור אליהם למרות שהם זולים יותר. הזול הזה הסתבר כביוקר בסופו של יום.

ברור

זאת ההרגשה הכי מגעילה בעולם שאתה יודע שסגרת על משהו, חישבת לך את הכסף לטיול ופתאום יש לך הוצאה שלא הייתה צריכה להגיע מהצד הזה

משאיר טעם רע

פורסם

יותר גרוע, במקרה של תאונה אין להם ביטוח בכלל, תחשוב שאתה נוסע ברכב ללא ביטוח, ברוב אירופה חובה לנסוע בחורף עם

צמיגי חורף, במקרה של תאונה שלילת רישיון ושבירת ראש מול הגורמים המתאימים (מנסיון של חבר שווצרי).

פורסם

לי היה נסיון מצויין עם אויס (וגם הרץ), מאוסטרליה דרך אירופה ועד ארה"ב וקנדה.

אומנם לא בחורף, אבל תמיד המכוניות היו במצב מצויין ואם היתה בעיה הוחלפו מייד וללא שום תחקיר ותמיד לרכב מקטיגוריה גבוהה יותר. כל הזמנה בוצעה כמו שהיא ללא תוספות וללא הפתעות.

דוגמה? פעם כששאלתי אם אפשר להחליף קורולה שלא כל כך הולכת לי טוב (כי היתה נסיעה מהנה וקשה ליד ואחרי פורש בהרים בניו זילנד) תוך כמה שעות הקפיצו אלי דגם ספורטיבי (GX או משהו כזה שלא ראיתי אף פעם בארץ, והוא פשוט טס בקלילות).

במקרה אחר כשבטיסה ראיתי בעלון פרסום משתלם מאוד של חברה אחרת - בשדה התעופה ביטלו את ההזמנה ולא חוייבתי בדבר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כל החברות כך.

בדצמבר 2009 החזרתי C4 פיקאסו ליורופקאר עם מיכל דלק מ-ל-א וחייבו אותי על דלק.

באוגוסט 2010 החזרתי פורד פיאסטה לסיקסט וחוייבתי בכ 20 אירו על דמי עבודה בגין דו"ח שקיבלתי. במקרה הזה אין לי תלונות לחברת ההשכרה, אבל יתכן שלא חייבו אותי על שטויות כי שכרתי ישירות מהחברה בגרמניה ונתתי את הכתובת שלי בגרמניה.

בדצמבר 2011 החזרתי S-Class לסיקסט וחייבו אותי בסכום ממש לא פעוט על ניקוי המכונית (?!). באותו חודש שכרתי גם פורד גאלקסי מסיקסט, אבל עד עכשיו לא ירד כלום מהכ"א, אלא אם לא שמתי לב.

אגב, במקרה הראשון והשלישי מדובר על השכרה מסוכן מהארץ ולא ישירות מהחברה.

בנוגע לצמיגי חורף - אני סבור בדעתי שז סתם עבודה בעיניים של חברות ההשכרה. אני בטוח שאם לא הייתם משלמים עליהם, הייתם מקבלים צמיגי חורף בכל זאת.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אינפיניטי, SIXT (וגם ב-AVIS) הזהירו אותנו שבמידה והרכב לא יהיה מספיק נקי לדעתם, הם לא יהססו לחייב על ניקוי.

ברור שבזמני חורף, בהם רב הנסיעות הן בגשם / שלג / קרח / Whatever - אתה לא תחוייב על ניקוי חיצוני.

מנגד, במידה והפנים יהיה מטונף להחריד - אתה בהחלט עלול לשלם על כך.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לקראת סוף שנה שעברה הזמנתי בחברת באג'ט ישראל (סניף קרית שדה התעופה) רכב לגרמניה לחודש ינואר.

נתתי להם את כל הפרטים של הרכב שאני מעוניין בו עם דגש על רכב ספציפי והעיסקה הושלמה כאשר את כל התשלום ביצעתי מול הסניף של באג'ט בארץ. החשבונית שקיבלתי במייל גם היא שייכת לאותה החברה בארץ.

לידיעה, בגרמניה היה שלג באותו החודש.

אחרי נחיתה בגרמניה, הגעתי לדפלק של באג'ט עם טופס ההזמנה, והפקידה התחילה לתקתק את הפרטים. תוך כדי היא שואלת אם קניתי בכלל ביטוח, אמרתי לה שכן הכל כתוב בהזמנה, ואז היא אמרה שאצלה מופיע רק השם שלי וסוג הקבוצה אותה הזמנתי.

אחרי שהראתי לה בטופס שלי את סוג הביטוח ושהכל סודר מראש, היא שאלה אם אני מעוניין בצמיגי גשם, הרי בגרמניה מושלג וזה טבעי שצריך צמיגי גשם, רק שבארץ לא דאגו ליידע אותי על כך שזה בתוספת (באמת רציתם שאני אסע בצמיגי קיץ בשלג?) תשלום של 32 יורו לכל השבוע. בנוסף גם הוספנו נהג נוסף אבל על זה אין תלונות.

ככה יצא שמחיר התוספת צמיגים (שלא ידעתי על קיומה) פלוס הנהג נוסף הגיעו ל-131 יורו לכל התקופה.

הרכב שקיבלנו היה בנזין במקום דיזל כמו שביקשנו (וזה שתה לנו את הכיס), וגם לא היה נקי במיוחד בפנים למרות שעל השעון כתוב 2000 ק"מ.

לאחר שחזרתי לארץ התגלה לי שחייבו אותי בחברת אויס (באג'ט הם כנראה חברת בת של אויס) על סכום של 147 יורו, בלי לשלוח לי חשבונית ובלי להגיד על מה חוייבתי.

כמובן שניסיתי ליצור איתם קשר בארץ אבל אחרי כ-15 העברות מאחד לשני תוך כדי סינון בטלפון, נאמר לי שאני צריך לשבור את הראש מול גרמניה ולבקש מהם הסברים.

אז את הכסף שלי בהתחלה הם ידעו לקחת בלי ליידע אותי בכלל על התוספת הארורה של הצמיגי חורף, אבל לספק שירות נאות לאחר מכן? זה מהם והלאה.

כדאי לכם להזהר אם אתם חושבים לקחת מהם רכב, כי חוץ ממנוע עם 4 גלגלים ומערכת שמע מדהימה, לא קיבלנו הרבה תמורה, שלא לדבר על חוסר בשירות.

לגבי ההקשר בין אוויס לבאדג'ט- אמנם לאוויס ובאדג'ט יש אותה בעלות בחו"ל - הן שתי חברות נפרדות עם מערכות הזמנות נפרדות ונהלים שונים, כ"א שונה ומכוניות שונות.

כך שאין לקשור שום קשר בין אוויס ובאדג'ט

אם הייתה לך בעיה עם אוויס, אתה מוזמן לפנות אלי

גיל מאוויס

פורסם

גיל, התשלום בוצע דרך באדג'ט והרכב נתקבל מאוויס גרמניה.

ביקרנו בבאדג'ט הבוקר, וכמובן ששוב נתקלנו בגישה של "לא יכולים לעזור" (או יותר נכון - לא מעוניינים לעזור).

לאחר ויכוח קצרצר והסבר מעמיק של הבעיה - התקבלו מספרי טל' של בכירי שירות הלקוחות. בראשון נשמע את ההסבר שלהם לבעיה וכיצד הם מתכוונים לפתור אותה.

בינתיים נשאר במתח :roll:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גיל, אותי כלקוח לא מעניין הבעלות על החברות בחו"ל.

מבחינתי, הזמנתי רכב דרך באדג'ט ישראל, כאשר ההזמנה היתה כמובן לשכירת רכב בגרמניה.

בגרמניה, הכל נעשה מול אוויס (רכב של אוויס זה מה שקיבלתי). החיוב בארץ שנעשה דרך באדג'ט תקין בהחלט, אבל באוויס גרמניה חייבו אותי על דברים שאין לי מושג בהם.

אני כלקוח אמור לעמוד מול מי בדיוק? מול באדג'ט? מול אוויס? מול הסניף בארץ? מול הסניף בגרמניה?

כל הדבר הזה מטופש מיסודו, ומבחינתי כלקוח אני עשיתי עיסקה מול באדג'ט ישראל ומבחינתי הם אחראים לכל ההתנהלות הזאת.

גם אין לי טופס של אוויס עם מספר הזמנה כזה או אחר לתת לך, הניירת שיש לי כרגע ביד זה של באדג'ט מהארץ, הזמנה פלוס חשבונית.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...