Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי אינספור החלטות ודיונים החלטתי ללכת על המגבר הזה. כן, המגבר הזה הוא מהסדרה הנמוכה של רוקפורד, כמו בדיוק מורל טמפו, אחלה קומפוננט אבל הוא "התחלה".

הכל יעלה לי 1400 שקל(התקנה כמובן) ככה שהמגבר יעלה לי בסביבות ה800-900 שקל.

המוכר,בעל שם ומוניטין גדול בעיר, התחייב שאם תוך שבוע או שבועיים או אפילו חודש, אני לא מרוצה מהמגבר הוא יחליף לי אותו למה שאני רוצה בטווח המחיר.

(בנאדם שחשוב לו שאנשים יאמרו דברים טובים ושייצא עם שם טוב)

בכל אופן הגעתי למסקנה שמספיק לחבוש במגברים וללכת על זה, אני יודע שלמרות שזו הגרסה הנמוכה זה מגבר סביר וטוב, חלש?ברור, איכותי?אני יודע שכן.

אז אפשר לומר לי להתחדש, יום ראשון כנראה אני אקנה את המגבר.

תודה לכולם:lol:

עוד סיבה היא שהקומפוננט שלי הוא 50 RMS בערך כמו המגבר, ככה שלא כזה ביגדיל ללכת על מגבר כזה. מה יהיה בעתיד?תנו לי קודם למכור את הרכב, מי יודע, אולי כשקונים רכב חדש גם משקיעים במערכת חדשה ואז המגבר יילך לפח בכל מקרה ^^.

פורסם

אני לא אוהב להתלכלך על מוצרים שלא לטעמי,

אבל לי קשה לקרוא למגבר הזה "רוקפורד" !

1.הוא לא נראה כמו בנייה איכותית כמו שאר המוצרים של חברת רוקפורד.

2.הוא לא כזה איכותי וכן שמעתי אותו כמה וכמה פעמיים במספר סטאפים שונים.

3.בקיצור אם זה הכיוון שלך במגבר לדעתי (וזו רק דעתי אינני קובע עובדות אל רק נותן עצות) אתה יכול לקנות גם מגבר קצת יותר זול ותקבל אותה תמורה.

רוצה לשמוע בעצה יותר טובה אם התקציב הוא עד 1000 ש"ח ללא התקנה יש בפורום יד שנייה אחלה מגברים. :)

פורסם

שמע חבר,שיגעתה את הפורום לאחרונה בנוסף אתה מתהפך כול 2 דקות.

עיצה ידידותית ,אין לך סאב וגם לא קומפוננט שדורשים הגברה.

אני מציע לך לרכוש קומפוננט+6X9 של מורל טמפו

ולעבוד איתם על ההגברה הפנימית של הרדיודיסק ,רוב הסיכויים שתהיה מרוצה.

מגבר תמיד ניתן לרכוש מאוחר יותר.

עדיף ללכת מהקל לכבד.

פורסם

אין לי אפשרות ל6X9, מי שמכיר טויטה קורולה 99 יודע שזה בא ב6.5 ופיזית רק יהרוס לעשות שם משהו.

בגלל זה ירדתי מהעניין.

לא משנה, לא פותח יותר שרשורים, מה שאקנה אקנה, ואתה אומר שאני מתהפך נו כי תסתכל על כל מגבר שאני שאל פה רובכם אומרים שהוא לא משהו (אני שמח, לא בא בטענות, ככה אני לומד)אבל אני לא מתהפך כי אני רוצה.

פורסם

בהחלט שרשור מיותר .. על הרוקפורד הזה לא הייתי ממהר להוציא אפילו סכום זעום של כסף

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

אתם יודעים, על מגבר מבחינתי מסתכלים על הנתונים שלו שלא קשורים רק לעוצמה, אמרתי שהוא חלש, אבל תנו לי דבר אחד גרוע בו. נו, קדימה..

מלא אנשים אומרים שהוא איכותי, א בגלל שהוא חלש אני אוותר עליו?יש הבדל גדול, בין מגבר ביקר שאפשר להשיג טובים ממנו במחיר מאשר מגבר גרוע.

בקיצור תנעלו, כולכם מורעלים על JBL כאילו לא יודע מה.

ואני אפתח כמה שרשורים שאני רוצה כי זה לא למטרת ספאם ובסוף מי שזורק כמה אלפי שקלים נוספים זה אני כרגע.:evil:

פורסם

כנראה שבאמת אין מנוס ... אל תעלב אבל כנראה שאתה מסוג האנשים שצריכים לשלם בשביל לראות את הקלפים ..

מי יודע אולי באמת הרוקפורד הזה ימצא חן באוזניך .

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

שמע חבר,זה פורום רציני אתה לא חושב שאנשים סתם מפריחים המלצות לאוויר.

ההמלצות שאתה מקבל הם מניסיון של חברי הפורום בדיקות של רכיבים והשמעות נעשות במיפגשי פורום.

ישנם אנשים כאן ששנים נימצאים בתחום ויכולים להמליץ לך מניסיונם על מגבר זה או אחר ולא חלילה כי הם עובדים ב-"ניופאן".

ה-JBL GTO1004 הוא אחד המגברים הטובים ביותר למחירו ,הוא מציע שילוב של עוצמה ואיכות.

הרוקפורד R3004 לא מתעלה עליו לא באיכות ולא בעוצמה ,התמחור שלהם בארץ משקר ובגדול אם תבחן

את המחיר שלהם בארה"ב תקבל תמונה אחרת לגמרי :

http://www.sonicelectronix.com/item_19566_Rockford-Fosgate-PRIME-R300-4.html

http://www.sonicelectronix.com/item_12244_JBL-GTO1004.html

אם אתה עדיין חושב שהרוקפורד יותר טוב עבורך

אל תהסס לרכוש אחד ,בשורה התחתונה כמו שאמרתה זה הכסף שלך.

פורסם

תאמין לי שאני יודע שכל מי שאומר דברים כך או כך על מגבר זה או אחר זה 99 אחוז מנסיון, אחרת הייתי הולך לשאול בפורום של ילדים בני 16. זה למה אני פה.

ב',אשמח לדעת מה כל כך גרוע ברוקפורד.

בואו תיקחו 50,000 אנשים, 25 אלף טוענים שהמגבר איכותי וה25 השני טוען שהוא לא.

מה עושים במצב כזה?

זה בדיוק אותו המצב. הרבה טוענים שהוא מספק את הסחורה ומנגד הרבה(כמוכם) לא! אז ההחלטה קשה.חוץ מזה שגם אם מישהו יפתח 90 שרשורים אם בסוף יקבל החלטה וילך על מגבר מהמלצת אנשים פה ויהיה מרוצה אתם מרווחים מצווה גדולה למרות החפירות שכל.

ובקשר למגבר נוסף

יש לי(בתקווה שהמוכר לא מחרטט)להשיג את המגבר הזה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=40595

סרווין וגה.

איך הוא למשל?

דרך אגב- אני אמור לחשוד מההצעה המפתה הזו להחלפת מגבר במקרה שלא מוצא חן בעיניי, תוך יום עד חודש?

פורסם

אף אחד לא בא אליך בטענות חלילה להפךבאים לעזור לך ולייעץ כמובן!

כל יום אני רואה לפחות שרשור שלך ושלא חלילה מונעים ממך לפתוח שרשור.

אבל תבין דבר אחד זה פורום רציני וצינו את פה!

קודם כל אני מקווה שתגיע להחלטה נכונה ושתמצא את המגבר הדרוש לך.

לגבי המגבר סרווין ווגה המגבר לדעתי יותר טוב ואיכותי מהרוקפורד.

שהיה בהצלחה רבה!

שי

my car - colt 1.6 150 HP

• תוכן חדש...