Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קודם כל אני חדש פה. נחמד להיות בין שורותייכם.

אני מעוניין מאד לקנות רק מEBUY במכרז להשיג מחיר טוב ולהביא אותו לארץ.

לדוגמא ראיתי מכרז של אודי A3 2000T שעולה 6000 דולר (במכרז) רציתי לדעת כמה לדוגמא יעלה לי סה"כ עד שיגיע אליי ואיך עושים את זה בכלל. ואם זה משתלם לי או לרדת בכלל מהרעיון?

תודה רבה..

פורסם
שלום,

קודם כל אני חדש פה. נחמד להיות בין שורותייכם.

אני מעוניין מאד לקנות רק מEBUY במכרז להשיג מחיר טוב ולהביא אותו לארץ.

לדוגמא ראיתי מכרז של אודי A3 2000T שעולה 6000 דולר (במכרז) רציתי לדעת כמה לדוגמא יעלה לי סה"כ עד שיגיע אליי ואיך עושים את זה בכלל. ואם זה משתלם לי או לרדת בכלל מהרעיון?

תודה רבה..

אז ככה .. ניתן לייבא לישראל רכב חדש רק מאותה ארץ יצור הרכב ורק דגם 2010 - 2011 ( בטח ראית את האודי הגרמניה

ב EBAY ארה"ב מה שפוסל את אפשרות היבוא).

בסה"כ מאות אנשים ויותר בשנה מבצעים תהליך של יבוא אישי ז"א שכלכלית זה כדאי ( אבל רובם מכוניות יוקרה ), יש את עלות

ההובלה , עלות המכס ( שע"פ שרשורים בנושא לא מעניין אותו בכמה רכשת את הרכב ) והתהליך הבירוקרטי מסביב.

בקיצור לא פשוט..

בהצלחה.

• תוכן חדש...