Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמח לראות פורום כזה יפה בשפת הקודש וכל הכבוד לכל העוסקים במלאכה.

עד כאן התחנפויות ועכשיו לשאלה: האם ניתן להתקין סט קומפוננט בדלתות הקדמיות (עם עזרים כמובן) מבחינה פיזית בלנטיס?

תודה מראש

פורסם

אפשר להתקין סט קומפוננט בכל רכב ובלי בעיות מיוחדות. השאלה היא כמובן מיקום הרמקולים אבל אני מניח שמיקום סטנדרטי יספק אותך. במידה ולא, ניתן לבנות קיקפאנלים שהם בניות לרמקולים שממוקמות בפינות הרכב באזור הרגליים, היתרון שלהם הוא כשמכוונים אותם כהלכה ניתן להגיע לבמת צליל טובה, אבל אם כל זה לא מעניין אותך התקנה רגילה תספק אותך.

פורסם

דבר שני לרוב רמקול 6.5 לא יכנס (אף על פי ש6X9 אמור להיות אותו הקוטר של העיגול),

אחרי נסיונות כושלים לשים אצל חבר שלי את הLIGHTNING AUDIO 6.5,

הוספתי כמה חתיכות עץ בשביל שהברגים יתיישבו.

אייל ? - למה התכוונת ש6X9 יתיישב ב6.5 ?? (או ההפך ?)

בכל אופן - אם KICKPANELS לא חובה,

זה מומלץ ברכב זה מעל ומעבר.

האלפא

פורסם

לא תזכו בלוטו לצערי...

במאזדה המערכת האינטגגרלית כוללת ככה:

בדור הקום שלפני מתיחת הפנים היו רק זוג רמקולים קדמיים של פיוניר 25W מקס בגודל 5*7 אובליים.

בדור הנוכחי פיוניר נתנו למאזדה עוד זוג רמקולים אחוריים 6*9 30W מקס.

ההד יוניטים משתנים בחברתם לרוב בלאופונקט.

עכשיו מבחינת בניות אני בניתי מעץ סנדוויץ' בעובי של 1.2 סנטימטר כדי להכניס קומפ' 5 ורבע של פוקאל, נכנס פרפקט בלי שום בעיה מיוחדת. רק מה שמעצבן טיפה במאזדה זה אופן הורדת הפאנל של הדלת... במיוחד הדלת האחורית ששם אגב יש גם מקום לרמקולים, לגבי המידה אני לא בטוח.

מקווה שעזרתי

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
לא תזכו בלוטו לצערי...

במאזדה המערכת האינטגגרלית כוללת ככה:

בדור הקום שלפני מתיחת הפנים היו רק זוג רמקולים קדמיים של פיוניר 25W מקס בגודל 5*7 אובליים.

בדור הנוכחי פיוניר נתנו למאזדה עוד זוג רמקולים אחוריים 6*9 30W מקס.

ההד יוניטים משתנים בחברתם לרוב בלאופונקט.

עכשיו מבחינת בניות אני בניתי מעץ סנדוויץ' בעובי של 1.2 סנטימטר כדי להכניס קומפ' 5 ורבע של פוקאל, נכנס פרפקט בלי שום בעיה מיוחדת. רק מה שמעצבן טיפה במאזדה זה אופן הורדת הפאנל של הדלת... במיוחד הדלת האחורית ששם אגב יש גם מקום לרמקולים, לגבי המידה אני לא בטוח.

מקווה שעזרתי

ראלימן

האם יש לך שירטוט או הוראות איך לבנות את הקיקפאנל???

תודה רבה על העזרה

• תוכן חדש...