Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעזרת DVD משולב מקליט העברתי את הקלטות מהמצלמה הישנה (לא דיגיטלית ) לDVD.

הבעיה היא, שהמחשב לא פותח פורמט שהוקלט ב די וי די (UNIVERSAL VIDEO FILES) כאשר אני מנסה להעביר את החומר לדיסק חיצוני לגיבוי .

האם מישהו מכם יכול לעזור למצוא תכנה חינמית להמרת קבצים מ UVF לפורמט, שאפשר להעביר לדיסק קשיח לצורך גיבוי (AVI או WMV)?

אני לא הצלחתי.

תודה על העזרה

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה זאת אומרת המחשב לא פותח קבצים שהוקלטו ב DVD ? כשאתה מכניס את הדיסק המחשב לא מצליח לנגן אותו ? מה קורה שאתה עושה EXPLORE על הדיסק, אתה לא רואה קבצים ?

פורמט של קבצי DVD הוא VOB, לא שמעתי אף פעם את המושג UVF.

בכל מקרה, נראה לי שכאן תמצא פתרון:

http://www.google.com/#hl=en&source=hp&biw=1280&bih=685&q=DVD+to+avi&aq=f&aqi=g10&aql=f&oq=&bav=on.1,or.&fp=e5438221725b4fe8

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני כן מצליח לראות את הדיסקים בנגן DVD של המחשב.

מה שאני לא מצליח, זה לשמור אותם במחשב בצורה כזאת, שאפשר לראות\לערוך מהמחשב, ולא מהמדיות DVD.

ויכול להיות שהפורמט הוא VOB.

איך אני שומר\עורך ע"י MOVIE MAKER את הסרטים?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה,

WINFF פועלת מצויין ויחסית מהר.

פורסם

אני יוסיף.

בזמנו חיפשתי תוכנה טובה להמרת סרטים לאייפון.

מצאתי את Format Factory, תוכנה פשוט מדהימה.

יודעת להמיר סרטים, תמונות, קבצי ווידאו, הכל!

במהירות וביעילות, והכל בחינם.

יש אפשרויות להכל, נגיד להמיר סרט לאייפון, יש נתונים מוכנים פשוט לוחצים על אייפון והכל מוזן, גודל, איכות קול, הכל.

יש מכשיר אחר? רוב הסיכויים שהוא גם יופיע ברשימה.

אפשר לבחור לבד באיכותיות וברמת קול, הכל ניתן לשינוי, מומלץ ביותר.

פורסם

עכשיו ניסיתי את FORMAT FACTORY, והקובץ לאחר ההמרה יצא בנפח הרבה יותר גדול מאשר דרך WINFF.

זה אומר שהאיכות בקובץ הגדול תהיה יותר טובה?

מצאתי עוד משהו נחמד, גם להורדה מ YOUTUBE:

http://www.dvdvideosoft.com/

פורסם

מתעלק

אני אלך לבדוק את format factory שהומלץ מקודם, אבל במבט חטוף באתר לא ראיתי שהיא ממירה MKV ל MP4 (איפון)

היא כן ?

יש תוכנה טוב יותר ?

(VLC לא עשה עבודה טובה בלשון המעטה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
יכול להיות, בכמה יותר גדול הוא יצא?

http://keepvid.com/

כאשר ב format factory מגדירים איכות הכי גבוהה, פי 4 (כמעט אחד לאחד לנפח ב DVD).

• תוכן חדש...