Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב שאני מתעניין בו עבור גיסי, את הבדיקה קיבלתי מחברת הטרייד אין איתה אני במו"מ, וללא קשר אעשה בדיקה מטעמי.

מדובר במיצובישי סופר לאנסר מודל 2007 , יד ראשונה פרטית עם 80,000 ק"מ. להלן תוצאות הבדיקה (שנערכה בקומפיוטסט) :

מנוע : בלוק מנוע - נזילת שמן, רעש אביזרי מנוע / רצועה / מותחנים , החלף תומכים , מערכת תיזמון : החלף חגורות / רצועות / שרשרת תיזמון (נאמר לי שההחלפה צריכה להיות אחרי 90,000 ק"מ)

מערכת קירור : תקין.

מערכת ההצתה : תקין.

מערכת הדלק " תקין.

מערכת הפליטה : CO לא נבדק.

סרן קידמי ומערכת ההיגוי : מתלה קדמי - מרווחי יתר, נקישות יתר.

קפיצים : בולמי זעזועים - בלאי יתר, בולם אחורי ימני פגום.

שלדה ומרכב : מצב פנימי - חלקי פלסטיק פגומים. מצב מרכב - משמעות נמוכה - סימני פגיעה דופן ימין, תיקוני מרכב וצבע, שריטות בצבע + פגמים.

מערכת בלמים (ללא פירוק) : תקין.

צמיגים : צמיגים וגלגלים - רעידות יתר.

מערכת התאורה + מצבר : תקין.

העברת כוח : תיבת הילוכים אוטומטית - החלף תומכים, נקישות יתר. גל הינע / ציריות - מרווחי יתר.

מחוונים : תקין.

אודה על חוות דעתכם על הבדיקה, וכן, חוות דעת על עלות משוערת לתיקונים ממי שהתנסה בדגם. תודה מראש :-)

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אתה בטח מתכוון למיצבושי לנסר ולא סופר לנסר..

בכל מקרה, נראה כמו כסת"ח רגיל של מכוני בדיקה, אין משהו מיוחד וחריג שקופץ לעין.

שים לב כי ככל הנראה תצטרך להחליף את הבולם האחורי הימני שנראה להם כפגום, בולמים מחליפים בזוגות לכן זה גם יקפיץ את עלות התיקון.

מלבד זה נראה סטנדרטי.

פורסם

תודה לעונים, כפי שציינתי בהודעה - בכוונתי לקחת את הרכב בכל מקרה לבדיקה מטעמי במכון שאבחר.

רק, שכיוון שהרכב בבאר שבע ואני מהמרכז רציתי לקבל עוד חוות דעת לפני שאסע (ומה שכתבתם תואם את מה שחשבתי, שיש בבדיקה הרבה כסת"חים). מובן, שאבדוק את עניין נזילות השמן.

פורסם

אין לך סיבה לחפש מקום טוב יותר לבדיקה בבאר שבע ממכון מונדיאל של ברזילי, חבר הפורום.

אם אפשר הייתי מסיע במיוחד רכב מהמרכז אליו.

שים לך להתעמק בתיקוני המרכב שנראים לי קצת יותר משפשוף, עלות הטיימינג שמתקרב.

אולי לבדוק גם מתי הלנסר הוחלפה לדגם חדיש יותר. אם זה 2008 אז הקניה לא כל כך מומלצת כי השינוי ברכב היה מהותי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כן תודה, אם אבדוק את הרכב בבאר שבע זה יהיה ב"מונדיאל".

• תוכן חדש...