Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2.0 או לאנסר 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ההורים של חבר טוב שלי עומדים לרכוש רכב חדש , האופציות הן:

1.אימפרזה 2.0 , מודל 04

2.לאנסר "ספורט" 1.6 , מודל 05.

מי מהן הייתם לוקחים? ומדוע?

תודה מראש ,

אוראל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אימפרזה ללא ספק ובלי לחשוב פעמיים!!!

האימפרזה GX טובה בכל קנה מידה על הלאנסר, הנעה לכל ארבעת הגלגלים (בטיחות), התנהגות עדיפה, נוחות, עיצוב (לדעתי), כוח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אימפרזה ללא ספק ובלי לחשוב פעמיים!!!

האימפרזה GX טובה בכל קנה מידה על הלאנסר, הנעה לכל ארבעת הגלגלים (בטיחות), התנהגות עדיפה, נוחות, עיצוב (לדעתי), כוח.

ואיבזור?

פורסם
שלום לכולם,

ההורים של חבר טוב שלי עומדים לרכוש רכב חדש , האופציות הן:

1.אימפרזה 2.0 , מודל 04

2.לאנסר "ספורט" 1.6 , מודל 05.

מי מהן הייתם לוקחים? ומדוע?

תודה מראש ,

אוראל.

אף אחת מהן...

יש כ"כ הרבה אופציות חדשות יותר טובות. (סתם לדוג' מאזדה 3, טויטה קורולה).

פורסם

אף אחת מהן...

יש כ"כ הרבה אופציות חדשות יותר טובות. (סתם לדוג' מאזדה 3, טויטה קורולה).

אהלן,

נכון שיש אופציות טובות יותר , אך זה מה שהתקציב מאפשר אז אנא להתמקד בשאלה אימפרזה 2L או לאנסר 1.6.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הלנסר תהיה מאובזרת יותר (טיפטרוניק , כריות אוויר צדיות,ג'אנטים וכו')

אך בכל זאת הייתי בוחר בסובארו אשר מציעה חבילה מעניינת מאוד.

פורסם

האימפרזה (שלא כמו ה-B4 או האימפרזה הקודמת) חטפה לא מעט קטילות במבחנים שנערכו לה,היא מיושנת ומכוערת ואני בטוח שעם כל 2000 הסמ"ק שלה היא תהיה איטית יותר מהמיצובישי (ולא שהמיצובישי היא יצירת פאר),מערכת AWD\4WD גוזלת טונות של דלק ומאטה את הרכב,בפועל (ומניסיון עם B4) לאדם מתון שנוהג כדיי להגיע מ-A ל-B לא יהיה שימוש במערכת ה-AWD (למרות שהיא מעולה עם יורדים מהאלפים והכביש קפוא או שמשתוללים על שבילי קורקר)ושבסובארו יספרו לך שהמערכת שלהם מצילה חיים,הם לא יזכירו שהברקסים העלובים שלה מחפרים על כך בכביש אחר,בכל מקרה רק הקונה יחליט על סמך ישיבה ונהיגה,לא כולם אוהבים אותו דבר.

מה עם הליאנה ?(אני בהלם מעצמי על ההצעה) מבחינת דיל מדובר באמת בעסקה משתלמת מאוד שמגיעה גם עם ג'נטים ואבזור חשמלי מלא כולל שליטה על הרדיו מההגה וחיישני נסיעה לאחור.

http://WWW.SUZUKI.CO.IL

אם מדובר בתקציב קטן לא יזיק לבדוק.

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אם יש המלצות לרכב אחר , במחיר דומה לשל הלאנסר - תגידו.

חג שמח

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קודם כל ברצוני לומר ששתע המכוניות הן לא מהטובות בקבוצה.

לעומת זאת, נראה לי דווקא, שבניגוד לדעות אחרים, דווקא המיצובישי תהיה האופציה הטובה יותר. קודם כל, היא נעימה יותר לעין, והעיצוב שלה הרמוני, לעומת הסובארו הגמלונית.

גם עיצוב הפנים, למרות שהוא לא מוצלח כמו התוצרת החדשה של היפניות, לא מאכזב, אם כי גם לא מלבב.

המנוע של המיצובישי מספק בתנאי נהיגה רגילים, אך את מי שגר באיזור הררי הוא לא יספק.

האימפרזה, למרות הנתונים(125 כ"ס) לא תהיה מהירה יותר, בעיקר בגלל משקל עצמי גבוה הרבה יותר, אך היא תרגיש נינוחה יותר, בעיקר בגלל שפע המומנט(18.8 ב3600 סל"ד).

המיצובישי והסובארו דומות מאוד בנוחות הנסיעה שלהן, ואף אחת לא תתעלה על השניה.

בהתנהגות יתרון קטן לסובארו בגלל שלדת ההנעה הכפולה, אך אני בספק אם זה יעניין את הרוכש הפוטנציאלי.

עוד יתרון של המיצובישי הוא שנת הדגם החדשה, לעומת זאת היוצאת.

אני הייתי מעדיף להוסיף קצת ולקנות את המגאן 2\3\קורולה. עדיפות בהחלט על הסובארו והמיצובישי.

פורסם

מגאן 2 נמכרת עכשיו במבצע על דגמי 04 ב 113K או 114K במקום 120K. היא אופציה טובה. כנ"ל פוקוס 1.6, אם כי היא לקראת החלפה.

גיא.

פורסם

אך אם חייבים לבחור מבין ה-2 אזי לדעתי רצוי לבחור בסובארו. הלנסר היא סתמית ואינני רואה כל סיבה למה לרכוש אחת (זה לא שהיא ממש גרועה, זה פשוט שיחסית למתחרות אין לה מה להציע).

• תוכן חדש...