Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה כדאי לי פיאט בראבו 1600 או 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלו אני מתלבת לגבי הפיאט בראבו 1600 לבין 1400 אני צריך רכב שיהיה יותר אמין עם ביצועים טובים וצריכת דלק נמוך

ושניהם 1998 תודה לעוזרים

פורסם

לגבי אמינות זה כבר תלוי , ברכבים משנתון כזה אופן הטיפולים הוא זה שאחראי לאמינות הרכב.

ה 1600 תהיה יותר חזקה ותרגיש יותר חדה, ה 1400 תהיה יותר חסכונית בדלק.

לפי דעתי לא צריך להיות הבדל רציני בין הצריכות דלק, ולכן מה שתמצא במצב יותר טוב תרכוש!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אני כבעלים של פיאט בראבו שנת 98 1.4 אני יכול להגיד שאני שבע רצון מאמינות הרכב ,יש לרכב איבזור מלא לשנה שלו הגה כוח , כריות אוויר,ABS והוא נותן תמורה מעולה למחיר שלו .

ואתה גם נהנה מרכב נוח וכיף לנהיגה באופן יחסי ובוודאי בהשוואה לתוצרת היפנית מאותם שנים.

• תוכן חדש...