Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת חבל להתקין רמקולים בדלתות האחוריות, כי ממילא לא תשמע אותם. בכלל אני לא הייתי מתקין רמקולים מאחורה. עדיף שתחליף את הJBL GT5A604 בJBL 1004. מגבר יותר חזק ויותר אמין.

פורסם

^אחי אני גם מסיע חברים, מה אסור להם לשמוע כמו שצריך?:wink: והמגבר הזה יספיק לי השאלה אם משתלם כל העסק..

זה הסט שאני רוצה במערכת: רידיוקיסק, סאב חזק, קומפוננטים איכותיים, אחוריים חזקים ומגבר שיסחוב אותם כמו שצריך..

פורסם

שמעת את הקומפוננט שהוצע לך?הוא לטעמך?כי על טעם וריח...

אתה מחפש עוצמה?רק עוצמה?או שאתה רוצה גם שישמעו איכותי?

GTO1004 יתן לך יותר מיץ ויוציא יותר מכל רמקול, עלותו זהה.

מי שישב מאחורה ישמע, אבל פחות טוב. גם ככה הוא יחבר לך את הרמקולים מאחורה לרדיו דיסק והם יקבלו לכל היות 20W, ככה שהם לא ישמעו חזק או טוב.

פורסם

אבל המגבר שבחרתי הוא 4X70 יענו לארבע רמקולים לא?

ואם לא יש מגבר שהוא 4 רמקולים וגם סאב?

וגם הרדיודיסק שלי הוא 4x50, כך שזה בכל מקרה די ינצל ת'אחוריים לא?

פורסם

מגבר 4 ערוצים יספק הגברה לרמקולים הקדמיים ו2 ערוצים יגושרו לטובת הסאב, הרי הוא גם צריך לקבל מיץ איכשהו לא?

את האחוריים יחברו למכשיר, נכון שרשום עליו 50X4 אבל בפועל הוא יוציא רק 15-20 ולכן הרמקולים האחוריים לא ינוצלו כמו שצריך. זה נכון שמי שישב מאחורה ישמע יותר טוב, אתה לא תרגיש שינוי כמעט וההבדל הוא בכסף כמובן.

המגבר מספק 4X70 וה1004 מספק 4X100, אם אני זוכר נכון הוא גם נותן יותר בגישור (320). הוא גם מגבר נמכר מאוד ופופלרי מאוד, מחירו כ 1000 שקלים שזה בטווח המחירים של הסדרה שהציעו לך.

תוכל לרכוש ו/או לנצל יותר טוב את הרמקולים מקדימה ואת הסאב בהתאם.

גם אני מסיע חברים ונכון שמי שיושב מאחורה נהנה פחות, אבל העיקר זה מקדימה ואתה - הנהג.

אני ממליץ שתשמע כמה סוגי קומפוננטים לפני שתחבר, לכל חברה, לכל סדרה, אופי צליל שונה ויכול להיות שלא תתחבר למה שתקנה.

כדאי גם להתאים קומפוננט לסוג המוזיקה שאתה שומע.

עריכה: המגבר מספק 4X60 ב 4 אוהם ו 4X80 ב 2 אוהם. הקומפוננט שהציעו לך הם 4 אוהם ו 50W. האחוריים גם 4 אוהם והם 70W.

בקיצור, אני מציע שתרכוש רדיו דיסק(שים לב בפורום מבצעים לחברי הפורום, יש כמה רדיו דיסקים טובים. אני לא מבין בזה ולא יודע איך מה שהציעו לך)

קומפוננט טוב יותר, במחיר של 2 הרמקולים שהציעו לך, משהו בסגנון המורל דוטק או אם התקציב לחוץ אז מורל טמפו.

GTO1004

וסאב קיקר C12, או מה שהציעו לך (שהוא חלש יותר) או ES300 של הרץ (סאב מדויק, לא מתפרע אז אני לא יודע אם יתאים לך)

חיווט והתקנה = עד 800-1000

רדיו דיסק = 500

מגבר 1004 = 1000

מורל טמפו = 550

סאב קיקר = 500 כולל תיבה

סה"כ 3300~

התוצאה שתקבל לדעתי הרבה יותר טובה ואיכותית.

פורסם

המגבר שבחרת הוא 4X60 לא 70. הוא לא חזק במיוחד (מנסיון). מה שהמלצתי זה מגבר שהוא 4X100, כלומר יותר חזק ויותר אמין וכמעט באותו מחיר, כך שעדיף לרכוש אותו.

קיימים מגברי 5 ערוצים אבל הם מאוד יקרים.

תראה כמות הרמקולים לא קובעת את איכות המערכת, ותיקח בחשבון שרמקול שמחובר לרדיודיסק יישמע פחות טוב מרמקול שעובד עם מגבר כלומר הרמקולים שלא הגברת הם יורידו לך את האיכות , וגם הם יקבעו כמה אתה יכול להגביר עד שתשמע עיווטים . הHU בחיים לא מגיע ל 50 RMS לערוץ.

אם אתה מתקין סאב מה הטעם ב 6X9? בדרך כלל מתקינים אותם כי הם נותנים השלמה טובה לבאס, במקרה שלך הסאב ייתן לך מספיק באס כך שאין כל כך סיבה ל 6X9.

פורסם

טוב אז תציעו לי את המערכת הכי טוב שאתם יכולים להוציא בתקציב הזה ותתחשבו גם בחיווט והרכבה, וחשוב לי שהמערכת תכלול,רדיודיסק (עם AUX) רמקולים אחוריים, קומפוננטים וסאב, ואל תגידו לי רק שם של חברה ומחיר אלה גם את הדגם של המוצר, תודה :sad:

נ.ב מישו בפורום שלח לי את הה.פ הזאת, תגידו אם שווה או שהוא מנסה לעשוק אותי:

רדיו דיסק LG דגם LAF600UN כולל כניסת USB קידמית כולל כניסת AUX קידמית כולל אפשרות הקלטה מרדיו וUSB תצוגת לדים 3 שורות

10 ערוצי איקולייזר 4 יציאות למגבר פאנל נישלף שלט 4X53 וגם 3 שנים אחריות מחיר 700

מגבר BOSS דגם CX600 שנה אחריות מחיר 800

סאבוופר ROCKFORD דגם P1S412 כולל תיבה מקצועית אטומה 12 אינץ' כולל טרמינל יציאות מובנה מחיר 680

קומפוננטים CERWIN VEGA דגם VEGA65CS מחיר 500

חיווט 100

התקנה 300

פורסם

מנסה לעשוק אותך + למכור לך ציוד זבל שאין לו מה לעשות איתו.

ההצעה ש CrashZone הציע לך היא מאוד טובה ומומלצת. בגדול- גם ה- GTA604 יספיק למורל טמפו ולקיקר C12, אבל הוא יהיה די גבולי, לא יאפשר לך שדרוג בעתיד, והוא לא משתלם כשהפער במחיר ביניהם הוא רק 200 שקלים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
מגבר 4 ערוצים יספק הגברה לרמקולים הקדמיים ו2 ערוצים יגושרו לטובת הסאב, הרי הוא גם צריך לקבל מיץ איכשהו לא?

את האחוריים יחברו למכשיר, נכון שרשום עליו 50X4 אבל בפועל הוא יוציא רק 15-20 ולכן הרמקולים האחוריים לא ינוצלו כמו שצריך. זה נכון שמי שישב מאחורה ישמע יותר טוב, אתה לא תרגיש שינוי כמעט וההבדל הוא בכסף כמובן.

המגבר מספק 4X70 וה1004 מספק 4X100, אם אני זוכר נכון הוא גם נותן יותר בגישור (320). הוא גם מגבר נמכר מאוד ופופלרי מאוד, מחירו כ 1000 שקלים שזה בטווח המחירים של הסדרה שהציעו לך.

תוכל לרכוש ו/או לנצל יותר טוב את הרמקולים מקדימה ואת הסאב בהתאם.

גם אני מסיע חברים ונכון שמי שיושב מאחורה נהנה פחות, אבל העיקר זה מקדימה ואתה - הנהג.

אני ממליץ שתשמע כמה סוגי קומפוננטים לפני שתחבר, לכל חברה, לכל סדרה, אופי צליל שונה ויכול להיות שלא תתחבר למה שתקנה.

כדאי גם להתאים קומפוננט לסוג המוזיקה שאתה שומע.

עריכה: המגבר מספק 4X60 ב 4 אוהם ו 4X80 ב 2 אוהם. הקומפוננט שהציעו לך הם 4 אוהם ו 50W. האחוריים גם 4 אוהם והם 70W.

בקיצור, אני מציע שתרכוש רדיו דיסק(שים לב בפורום מבצעים לחברי הפורום, יש כמה רדיו דיסקים טובים. אני לא מבין בזה ולא יודע איך מה שהציעו לך)

קומפוננט טוב יותר, במחיר של 2 הרמקולים שהציעו לך, משהו בסגנון המורל דוטק או אם התקציב לחוץ אז מורל טמפו.

GTO1004

וסאב קיקר C12, או מה שהציעו לך (שהוא חלש יותר) או ES300 של הרץ (סאב מדויק, לא מתפרע אז אני לא יודע אם יתאים לך)

חיווט והתקנה = עד 800-1000

רדיו דיסק = 500

מגבר 1004 = 1000

מורל טמפו = 550

סאב קיקר = 500 כולל תיבה

סה"כ 3300~

התוצאה שתקבל לדעתי הרבה יותר טובה ואיכותית.

אבל אחי אין פה רמקולים אחוריים, אני חייב אחוריים, ואיך חיווט והתקנה זה 800-1000 ש"ח?

פורסם

כן!

חיווט והתקנה כמו שצריך, ולא כאלו שיגרמו לך לתקלות ולחזרה אל בית המתקין, עולים כך, ומי שעושה התקנה וחיווט ב 400- אני אפילו לא רוצה לחשוב על ההתקנה שלו ועל החיווט שיושם לך

אם יהיו חסרים אחוריים, תוסיף כשיזדמן לך סכום נוסף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...