Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן רכשתי ג'אנטים רפליקה של S5 18 , וזו לאחר שבמידה המקורית היה לי 16 אינ'ץ מידה 205\55\16. הרכב הינו Audi A3 1.8T והמידה מאושרת ברישיון, הצמיגים שהורכבו על הרכב הינם מסוג LASA 225\40\18. לאחר שני ניסיונות שונים כולל איזון ע"י מכונה רגילה בעת החלפת הצמיג וביקור נוסף ב"מעבדה" בחולון לא הצלחתי לאזן את הגלגלים ויש רעידות קבועות גם מאחורה וגם מקדימה .

נאמר לי שהדבר קורה בעקבות פגם בייצור של הג'אנט אך אני לא בטוח, ואני רוצה להתייעץ ולשאול האם מישהו יודע ויכול לשפוך לי אור על הפרשה. ביצעתי איזון , ביצעתי כיוון פרונט - יש סיכוי שהצמיגים הספציפיים הללו מהווים בעיה לאיזון או שאין קשר ?

תודה מראש לכל מי שעוזר.

אסי

פורסם
צריך לבדוק את הצמיגים בנוסף.

יש מצב שהצמיג לא בעל מעגליות מושלמת.

האם הרעידה הופיעה ישר לאחר החלפת הג'נטים?

כן ובוצע איזון , וכיוון פרונט . אני חושד בצמיגים אבל מחפש בעל מקצוע או מישהו שנתקל בבעיות קודמות לאחר קנית ג'אנט רפליקה.

• תוכן חדש...