Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנשיא תוהה אם יש תקן לנערת מטריה..כי נישארה לו מטריה מהחורף...כזאת..עם משבצות..עם כפתור שלוחצים והיא קופצת..

או שאולי הנשיא יבוא עם מטריה של קוקטיילים? :lol:

קישור

http://www.fullgaz.co.il/archive/may-04/news/fg5046-marshals-needed-for-sm-leauge-2004.php

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אם אתם יכולים להבטיח שהמרוצים לא יהיו בזמן העבודה אלא רק בשבתות, חגים ואולי גם שישי (הרי גם רוכבי ה-SM עובדים...) יש לכם מרשל :p

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
אולי הנשיא יפרוס חסותו על בכירי הרוכבים.

זה הזמן לחבר נגרר לרכב השרד הנשיאותי.

עם איך שהנשיא נוסע על הדמיו (שוב פעם...קורא תיגר על אנשי הסופר)..סביר להניח שהניגרר יבצע נטישה בשלב מסויים של הנסיעה

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

הנשיא רומז לנו שהוא קצת קרימינל ...(סך הכל מאזדה ) לא משנה

רק שאלה לי אלייך,(אני חדש פה) למה אתה כל הזמן מדבר בגוף שלישי ...?

(הנשיא אומר, הנשיא רוצה , הנשיא מבקש)

פורסם

רק שאלה לי אלייך:

למה אתה כל הזמן מדבר...? :?

פורסם

הנשיא בעצם לא רושם כלום, כי הוא לא יודע קרוא וכתוב, הוא מכתיב הכל למזכירה שלו,

אישה בת 65 כבדת מישקל אשר לובשת שאנל 5 בלבד ורושמת כל מה שהוא אומר תוך כדי ישיבה על ברכיו.

לכן זה ניראה כאילו הנשיא מדבר בגוף שלישי...רגע..הנשיא ינסה לרשום בגוף ראשון...

"סלום אידו דען, עני מצתאר סעתא נעלץ לכרו עט מע שעני רוסם בגוף סלישי "

עכשיו הבנת לה הנשיא רושם בגוף שלישי?

יכול להיות שהכל נובע עוד מילדותו של הנשיא..שהוריו דיברו אליו גם כן בגוף שלישי..

"אולי שמישהו כבר יסתום לו את הפה...אולי שמישהו ינעל אותו במרתף...אולי שמישהו יזרוק עליו מגהץ.."

חן חן ....ברכות על ראשך...תעשה ילדים יפים.

פורסם

תן לי מספר אישי שלך

ותגיד לי מאיפה שוחררת :roll:

הפורום הזה כמעט הוכיח לי שאופנוענים הם אנשים שפויים, אבל אתה שברת את המוסכמות

והחזרת את הסטגמה.

פורסם
תן לי מספר אישי שלך

הפורום הזה כמעט הוכיח לי שאופנוענים הם אנשים שפויים, אבל אתה שברת את המוסכמות

והחזרת את הסטגמה.

דהן - זה שאתה לא מתחבר להומור, לא אומר שאתה צריך לצאת צנון.... :roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
תן לי מספר אישי שלך

ילד ,

יום אחד תגיע לצבא.

אז תגלה שהפרטים של אלה שעוברים אצל הקב"ן נשארים חסויים... :roll:

:lol::lol:

פורסם

אל תרתח כבודו, אל תרתח, הוא לא בישל הוא לא בישל :mad:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

זה שהנשיאר מדבר על עצמו בגוף שלישי זה רק בגלל שהוא קרוב משפחה של אלון"האוירון" מזרחי.

הנטיה לדבר על עצמו בגוף שלישי היא דבר שעובר המשפחת הנשיא/האוירון מזה מספר דורות. הבעיה התחילה בסב סב סבם של השניים שסבל מסכיצופרניה קלה והיה מדבר על עצמו בגוף שלישי וגם נוהג להטיל על עצמו עונשים בגוף שלישי.

מאז כל גבר בשבט הנ"ל מגדיר עצמו בגוף שלישי.

בין האנשים הדגולים שיצאו מאותה שושלת ניתן לזהות את פה גדול, דוד של אחיין של סבא של אח של הנשיא, והציטוט הידוע שלו "פה גדול רעב, פה גדול רוצה לאכול". מקרה פחות ידוע הוא דוד של אח של אחיין של סב סבם של האוירון והנשיא שהיה נוהג לבוא לילדות חמד ולהגיד להן, "דוד רוצה להנות את רוצה סוכריה למה את ודוד לא ישלבו את הרצונות שלהם...".

לכן כולנו צריכים לתמוך בנשיא ולא להציק לו.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

מנדב

לכן כולנו צריכים לתמוך בנשיא ולא להציק לו.

בדיוק...לא להבהיל את בעלי החיים בכלוב..לא לעשות תנועות פתאומיות..ולא להשליך בוטנים! :lol:

פורסם

בדיוק...לא להבהיל את בעלי החיים בכלוב..לא לעשות תנועות פתאומיות..ולא להשליך בוטנים! :lol:

אני מבקש בכל לשון של בקשה מהילד שחשב שלהביא לנשיא בננות זה מצחיק לא לעשות את זה עוד פעם. :loco::popcorn:

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

נו...אתם רק מחזקים את העובדה שאופנוענים הם אנשים לא שפויים .

נכון אני עוד ילד לא התגיסתי,אבל בסופו של דבר גם אני יגיע לקצין בריאות הנפש.

סיני יש לי המלצה בשבילך תראה היה את זה לאח שלי יש לי כדורים נגד היתמכרות לסרט חגיגה בסנוקר,אני יודע שזה לא קל אבל אתה תצא מזה כמו כולנו.

• תוכן חדש...