Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני שאני מפרסם את השרשור הראשי בו אתייעץ אתכם הייתי רוצה לשאול כמה שאלות.

- מדובר על מערכת עד 1000 ש"ח וכנראה גם יד 2 לכן נראה לי שאפשר להתייחס לשאלות כאלו המופנות למערכות איכותיות.

1. האם מערכת ללא אפשרות להשמעת דיסקים תוזיל את המחיר משמעותית?

אני מעדיף שהאפשרות כן תהיה אבל מוכן לוותר עליה לטובת איכות שמע טובה יותר או אפשרויות מתקדמות יותר.

2. האם השמעת מוזיקה מ-USB פחות איכותית מהשמעה של דיסקים?

אני לא מדבר על מכשירי MP3/פלאפונים למיניהם בהם האיכותי כמובן תלויה במכשיר, אלה על מקומות אכסון "טיפשים" כמו DOK.

3. חיבור Bluetooth:

הסיבה היחידה שאני רוצה אפשרות זאת היא כדי לדבר בפלאפון:

- האם התעקשות על אפשרות זו מצמצמת לי משמעותית את המבחר? או מעלה משמעותית את המחיר?

אני מעדיף שהאפשרות כן תהיה אבל מוכן לוותר עליה לטובת איכות שמע טובה.

- ברור לי שאני אשמע את השיחה מדהים, אבל איך ישמעו אותי?

תודה רבה :)

Bimmer

פורסם

ראשית יחידות ראש ללא cd הן או זולות מאוד בצורה מפחידה או נוסקות לצד השני של קשת המחירים תלוי ביצרן

עדייין לא ניתקלתי ביחידת ראש נטולת cd מיצרן מוכר בעל מוניטין אשר היתה זולה

השמעת קבצי mp3 בצורה איכותית היא פונקציה של יחיהפנימייה הפנימית שיש במכשיר יש גרועות יותר ויש טובות יותר. בדרך כלל מדובר על אותה יחידה שעושה את פיענוח הדיסקים וגם הקבצים שוב תלוי באיכותה חלק מהיצרניים עושים שימוש בממירי 1bit שהם פחות עדיפים על ממיריmultibit יקרים יותר אני תמיד נותן את אותה דוגמא : אצלי ברכב שומעים יותר טוב ממכשיר איפוד שמחובר דרך aux. מאשר מכשיר איפוד שמחובר דרך USB

אבל יש מצבים הפוכים.

בנוגע לשן כחול - התשובה חד משמעית כן היא מצמצמת לך את המבחר משמעותית ! ולא רק כדי לקבל מכשיר שהוא גם איכותי וגם הבירבורית בו טובה זה להוציא כסף קיצורי דרך (ותאמין לי שעברתי דרכי יסורים עם זה) אין פה

אתה צודק שזה ההבדל בנקודה שאיך שומעים אותך פונקציה של מיקרופון טוב חיצוני וביטול הד. ושוב אנו חוזרים כי אין הנחות בשביל לקבל איכות טובה.

יש פתרונות לא פחות טובים היום אם התקציב מוגבל אל תתפשר על יחידת ראש זולה וגרועה רק בגלל פונקציית בלושטות.  

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

תודה רבה על התגובה המפורטת.

אנסה לוודא שהבנתי נכון:

1 - מערכת ללא אפשרות להשמעת דיסקים מיותר לחפש, רוב הסיכויים שלא אמצא אחת של מותג מוכר ואיכותי.

2 - USB/AUX - לקנות מערכת עם ממיר multibit איכותי.

3 - בלושטות (אהבתי :-P ) - לא לחפש על פי מאפיין זה, אם יהיה מה טוב.

Bimmer

פורסם

1. נכון היחידים שראיתי זה באוטודיפו ב150 שח איכות לדעתי קשה למצוא שם.

2. בעקרון זה נכון רק קשה לי להאמין שתמצא אחת במחיר שפוי שכוללת מולטיביט מותג מוכר הוא סוג של תעודת ביטוח אבל גם שם יכולים להיות הבדלים בין הממירים בין הדגמים השונים.

3. כן אם בכל זאת אתה חפץ בכך : זכור : רק עם מיקרופון חיצוני , רצוי כי הטכנולוגיה תהיה מבוססת parrot שהיא מוכחת והם מספקים את התשתית למרבית היצרנים.

אין הרבה דגמים שבירבורית היא מובנית. במרבית המקרים והדגמים של היצרנים המוכרים מדובר בתוספת (קופסא חיצונית ) שמוסיפה לך את הפונקציה הזאת אך כמובן היא מייקרת את כל הסיפור הזה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...