Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי רכב -שברולט קרוז חדשה,כרגע יש ברכב זוג קומפוננט מקדימה ובדלתות האחוריות יש רמקולים מהחברה.ברכב אין וגם לא יהיה מגבר או רמקול 6 על 9. ברצוני להגביר את העוצמה ברכב ולכן חשבתי על להעביר את הקומפוננטים הדי חלשים של פיליפס שיש לי בדלתות הקדמיות לדלתות האחוריות ולקנות זוג קומפוננט עוצמתיים לדלתות הקדמיות.השאלה שלי היא איזה קומפוננט ייתן לי את העוצמה הגבוהה ביותר בעבודה ללא מגבר בטווח מחירים של עד 650 שקל.תודה מראש לעוזרים .

הבאתי קישור לקומפוננט ורציתי שתתנו לי עליו חוות דעת.

http://www.nokout.co.il/Product.asp?...ff=Zap&lang=he

שוב תודה.

פורסם

בסביבות 650 שקל ? תלך על מורל טמפו, שום קומפוננט אחר במחיר הזה

לא יתן לך את האיכות והעוצמה שלו.

אך אניי חייב להגיד שאין משמעות למה שאתה עושה, כי עצם העוצמה של הרמקול זה ההגברה שלו,

עם אותו הגברה לא ישנה אם תשים את שלך, טמפו או אפילו רמקול ב1500 שקל, כי כולם יקבלו

אותו הגברה.

• תוכן חדש...