Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה קצת שונה?! עד כמה שיצא לי לבדוק באינטרנט מדובר בH7, זה גם אמור להיות כתוב לך בספר רכב, אם זה H7 יונדאי לא תמצי H7 משלה, זה חיבור סטאנדרטי, לך למתקין אחר שיעשה את העבודה כמו שצריך ושלא ימכור לך בולשיט

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רציתי לדעת אם יש טורבו לד לאופל קורסה? המנורה אם אני לא טועה היא h1, זה מסובך להרכיב? וכמה זה עולה? (אין בעיה להזמין מהאינטרנט)

מישהו יכל לעזור?

וגם אני רוצה להחליף את האורות חניה (אלה שמעל המנורות הרגילות בצד) לפנס לבן ובנוסף להשים אורות גבוהים טורבו לד.

מישהו יכל לעזור ולכוון אותי בזה?

פורסם (נערך)
מזה קצת שונה?! עד כמה שיצא לי לבדוק באינטרנט מדובר בH7, זה גם אמור להיות כתוב לך בספר רכב, אם זה H7 יונדאי לא תמצי H7 משלה, זה חיבור סטאנדרטי, לך למתקין אחר שיעשה את העבודה כמו שצריך ושלא ימכור לך בולשיט

תודה,אלך למתקין אחר.

עריכה אחרונה על ידי Sergey83

Hyundai IONIQ

פורסם

בדרך כלל הבעיה עם נורות LED בעלות הקירור, זה שהפקק (מכסה) לא נסגר ואז או שקודחים או שמשאירים פתוח.

לדעתי? פתח לצברות של אבק בתוך הפנס או חדירת לחות יתרה ושאר הדברים.

תחשוב טוב אם זה שווה לך את זה או לא, עלות פנס יקרה הרבה יותר מהדראק הזה.

אז או שקודחים ואוטמים איכשהו או שרוכשים פקק מתאים או שחושבים על פתרון יצירתי למזער אפשרות של חדירת אבק וחול ולכלוך אל תוך הפנס.

enuqu3ed.jpg

jydu2apy.jpg

יש כל מיני כיסויים ומכסים מגומי למזער את התופעה בהתאם לסוג:

2x-Waterproof-Dustproof-font-b-Rubber-b-font-Seal-font-b-Headlight-b-font-Dust-font.jpg

2X-Waterproof-Dustproof-font-b-Dust-b-font-Cover-font-b-cap-b-font-For-generation.jpg

פורסם

תשמעו, הצלחתי להתבלבל...

מותר או אסור לד? או טורבו לד?

האם הלד נותן אותה איכות ואולי יותר טובה מנורה רגילה / משופרת?

תודה

פורסם
תשמעו, הצלחתי להתבלבל...

מותר או אסור לד? או טורבו לד?

האם הלד נותן אותה איכות ואולי יותר טובה מנורה רגילה / משופרת?

תודה

היום קיבלתי הודעה שעצרו לי מנורות לד . עכשיו זה בטח סיפור לשחרר

פורסם

מישהו יודע אם אני מזמין נורת לד של auxbeam בלי המתאמי canbus תופיע לי התראה, האוטו זה סקודה פאביה 2012 1.4 אמבישן, ידוע לי שיש חיווי נורה שרופה אבל אני לא יודע אילו נורות הוא מנטר ושולח חיווי לגביהן.

תודה חעוזרים

פורסם

אחרי שפתחתי פוסט בטכני, שמתי לב שיש אשכול יעודי לנורות, אז:

מותקנות אצלי כרגע אם אני לא טועה נורות LED (אור מעבר), שאני לא מרוצה מהאור שלהם ומהצבע .

הייתי רוצה לחזור לנורות המקוריות.

לא ידוע לי אם אלה קסנון או הלוגן או בכלל משהו אחר.

בקיצור מידע קונקרטי לגבי סוג הנורות וצורת החיבור יעזור מאוד!

קליאו ספורט 2001.

מודה לכם

פורסם (נערך)
היום קיבלתי הודעה שעצרו לי מנורות לד . עכשיו זה בטח סיפור לשחרר

איזה נורות רכשת?(תן קישור לדגם) בגדול לא אמורים לעקב אותך יותר מידי גם אין תקנה חד משמעית שאוסרת עלייך להתקין לד(על קסנון לאומת זאת יש) אגב אתה בטוח שרכשת לד בעוצמה של 55W? הנורה בעומצה הזאת תהיה בערך שוות ערך לפרוג'קטור תעשייתי ומסנוורת פילים, הנורות שלי עברו דרך מכס לבדיקה ושוחררו אחרי זמן קצר ללא בעיה(DHL עשה את כל העבודה במקומי)

מישהו יודע אם אני מזמין נורת לד של auxbeam בלי המתאמי canbus תופיע לי התראה, האוטו זה סקודה פאביה 2012 1.4 אמבישן, ידוע לי שיש חיווי נורה שרופה אבל אני לא יודע אילו נורות הוא מנטר ושולח חיווי לגביהן.

תודה לעוזרים

אתה חייב מבטל תקלות אחרת תהיה לך נורת התראה.

אחרי שפתחתי פוסט בטכני, שמתי לב שיש אשכול יעודי לנורות, אז:

מותקנות אצלי כרגע אם אני לא טועה נורות LED (אור מעבר), שאני לא מרוצה מהאור שלהם ומהצבע .

הייתי רוצה לחזור לנורות המקוריות.

לא ידוע לי אם אלה קסנון או הלוגן או בכלל משהו אחר.

בקיצור מידע קונקרטי לגבי סוג הנורות וצורת החיבור יעזור מאוד!

קליאו ספורט 2001.

מודה לכם

כפי שזה ניראה מחיפוש בגוגל אכן הנורות אמורות להיות קסנון(גם אמור להיות מצויין אצלך ברשיון רכב) לגבי סוג הנורות לא עלה לי מה הסוג נורה לצערי

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

אנסה את מזלי שוב ואקווה לתשובה

יש בידי אופל קורסה 2013 ואני מעוניין להחליף את המנורות מקדימה לטורבו לד, המנורות הן h1 אשמח אם מישהו יכוון אותי לסוג טוב ואמין של המנורות האלו ואפילו אשמח מאוד לקישור מאיביי\אלי אקספרס

בנוסף אני רוצה להחליף גם את האורות חנייה ואת האורות הגבוהים למנורות לבנות... איך אוכל לדעת מבלי לפרק את המנורות ברכב מה הסוג שלהן? בספר רכב לא מצאתי...

פורסם

שלום שמתי נורה לבנה בשברולט ספארק 2016 במקום הצהובה שבאה עם הרכב ועדיין הגוון צהוב,זה בגלל העדשה?

יש משהו לעשות בשביל לעשות גוון לבן?

פורסם (נערך)

נשרפה לי מנורת קסנון אחת ואני מעוניין כבר לקנות טורבו לד קיט שלם.

יש לי ג'טה 2010 מארק 5.

מישהו יכול לעזור לי פה בחיפוש קיט טוב בגוון לבן טורקיז 8000k בערך שיתחבר בלי בעיה למתאם שמסובבים בפנס ולא תופיע תקלה.

אגב זה מנורות h7.

עריכה אחרונה על ידי Super-Lancer

• תוכן חדש...