Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תופעה שקרתה לי אחרי החלפה של נורות לד לאור ברקס עם מגע כפול

ברגע שאני לוחץ ברקס כשהאורות מכובים נדלק לי האור בלוח השעונים

מה הבעיה? בנורות או בהרכבה?

מדובר בדאציה דאסטר

בנוסף אשמח לקישור לנורות לד לוינקר שהפינים שלהם בזוית ולא מקבילים

הבעיה בנורות גם לי זה קרה בעבר לאחר החלפת נורות ברקס רגילות ללד בכל פעם שלחצתי על הברקס כל הנורות בלוח מחוונים כבו.

התופעות שלכם ידועות מראש וכדאי היה לקרוא קודם לכן.

נורות הלד הן בעלות הספק נמוך ביותר ולפיכך, ייתכנו בעיות במחשבי הרכב שלא מזהים נכון שיש נורה או באפיקי "התקשורת" של הרכב (CAN BUS).

יש לכך נגדים שבדרך כלל מתקינים או התקנים של חברות פיליפס או אוסרם אשר מתקנים את התופעה הזאת.

סט של מתקן כזה קיים בכל אתר נורמלי כמו POWERBULBS או כל אתר גדול של BULBS אירופאי וכו'.

https://www.powerbulbs.com/

מאוד מבאס שפיליפס ואוסרם בחרו לייצר התקנים נפרדים בכדי לגבות עוד כספים, כאשר חלק מהיצרנים מטמיעים שבבים ונגדים על הנורות עצמן, בהתאם לסוג.

בכללי, עליכם לחפש נורות העונות להגדרה של canbus led error free.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

אני מחפש מנורות אור לבן לד (חזקות!) לסלון הרכב, ללוחית רישוי, ולאור רוורס.

כרגע יש לי ברכב מנורות לבנות אבל הם די חלשות ואני מחפש שיהיה אור חזק יותר.

מאזדה 3 ספיריט 2008 (צורה ישנה, 5 דלתות)

המלצות?

אשמח לעזרתכם ...

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
אשמח לעזרתכם ...

חבר,

השרשור מונה כאן 155 עמודים עם אותה שאלה שחזרה על עצמה 986 פעמים.

נשמח אם תעשה חיפוש :) או תחזור 10-15 דפים לאחור ותקרא, כל אחד שואל את אותה השאלה והיא "אור לבן וחזק וחוקי" וכו'.

הבנת את הרעיון.

פורסם

למישהו יצא להחזיר מוצר לHID-DIRECTS?

רכשתי מהאתר לפני כחודש נורות לד קדמיות(H4) והשבוע אחת הנורות נשרפה-בדקתי את החיבורים והכל תקין,ף אפילו הצלבתי את הנורות עצמן והתקינה עבדה בשני הצדדים והבעייתית לא עבדה בכלל.

שלחתי להם מייל לפני שלושה ימים אך ללא מענה, האם יש דרך ליצור איתם קשר ולקבל פתרון לבעיה?

באתר רשום במפורש שיש אחריות של 15 חודשים על המוצר, אבל אין מענה מצידם

פורסם (נערך)
צריך המלצה לנורות לפנסים קידמיים לרכב.

נשרפה נורה של אור דרך בפנס קידמי שמאל ובהזדמנות זאת אני רוצה להחליף לאור לבן.

לא מחפש משהו ברמה גבוהה מידי סהכ מאזדה 3 לא האודי. רק שיהיה אור לבן וחוקי.

וגם את האורות חנייה לאור לבן.

הרכב: מאזדה 3 דור שני 09-13.

אפשרי גם לינק לאיביי כי רוב הסיכויים שיהיה יותר זול.

תודה :)

אשמח להתייחסות.

לפחות איזה גוון ועוצמה אני צריך ככה שיהיה חוקי ולא יפגע בפלסטיק של הפנס מבפנים.

זה H11 או H7?

עריכה אחרונה על ידי Artyom!
פורסם

איך להתייחס אם יש כאן 155 עמודים של אותה השאלה ואותה התשובה? תשים לב שאין כאן פעילות כי לאנשים נמאס לכתוב את אותו הדבר או דברים שאפשר למצוא בחיפוש.

תתחיל מעמוד 153 ותראה את ההמלצה שלי, ענו על השאלה הזאת כבר 100 פעמים, באמת.

תחזור 10-15 עמודים ותקרא בנושא ותראה סביר להניח המון תשובות, אי אפשר לחזור על הכל שוב ושוב.

אין לבן וחוקי, זה או קסנון או לד. נורות ה DIAMOND VISION של פיליפס לא חוקיות (אין להן תקן כביש) והנורה החזקה ביותר שתוכל לקחת עם בערך, אור לא כל כך צהוב זה ה RACING שתמצא בעמוד 153.

כל השאר עלול לעשות ולהוות בעיה כזו או אחרת.

פורסם (נערך)
איך להתייחס אם יש כאן 155 עמודים של אותה השאלה ואותה התשובה? תשים לב שאין כאן פעילות כי לאנשים נמאס לכתוב את אותו הדבר או דברים שאפשר למצוא בחיפוש.

תתחיל מעמוד 153 ותראה את ההמלצה שלי, ענו על השאלה הזאת כבר 100 פעמים, באמת.

תחזור 10-15 עמודים ותקרא בנושא ותראה סביר להניח המון תשובות, אי אפשר לחזור על הכל שוב ושוב.

אין לבן וחוקי, זה או קסנון או לד. נורות ה DIAMOND VISION של פיליפס לא חוקיות (אין להן תקן כביש) והנורה החזקה ביותר שתוכל לקחת עם בערך, אור לא כל כך צהוב זה ה RACING שתמצא בעמוד 153.

כל השאר עלול לעשות ולהוות בעיה כזו או אחרת.

הרצתי חיפוש בשרשור עצמו על המילים מאזדה 3 ולא מצאתי תשובה.

זה שהשאלה איזה נורות צריך לרכב X נשאלת מלא פעמים זה כן אבל אישית אני לא מבין גדול ואני לא יכול לדעת אם נורה שתתחיל לרכב אחר תתאים גם לשלי ולכן השאלה.

ותודה אבדוק בעמודים שציינת.

עריכה אחרונה על ידי Artyom!
פורסם

בלוח השעונים בדאסטר התאורה כתומה. חשבתי להחליף נורות לסגול או כחול או לבן

זה אפשרי? https://www.aliexpress.com/item/10PCS-Universal-Car-Light-T5-Cob-Led-white-LED-lamps-Car-Door-LED-Light-Reading/32702244730.html?spm=2114.13010208.99999999.286.lasNGm

הנורות האלה מתאימות? כמה יכול לקחת חשמלאי להחליף?

או אלה

https://www.aliexpress.com/item/Qook-10-Sets-DC-12V-0-2W-T5-LED-5050SMD-Instrument-Panel-Dash-Light-Bulb-White/32540558213.html?spm=2114.13010208.99999999.299.lasNGm

פורסם
הרצתי חיפוש בשרשור עצמו על המילים מאזדה 3 ולא מצאתי תשובה.

זה שהשאלה איזה נורות צריך לרכב X נשאלת מלא פעמים זה כן אבל אישית אני לא מבין גדול ואני לא יכול לדעת אם נורה שתתחיל לרכב אחר תתאים גם לשלי ולכן השאלה.

ותודה אבדוק בעמודים שציינת.

מעניין, אני למשל הרצתי חיפוש "מתקדם" באופציה ובחרתי בשרשור הזה ורשמתי מאזדה 3 וזה נתן לי 8 עמודים ו 200 הודעות כאן בשרשור רק עם צמד המילים מאזדה 3.

מכל השנתונים ככל הנראה וכל הסוגים.

אז יש לנו כאן 200 הודעות ו 8 עמודים, נסה שוב פעם.

כל הנורות הכביכול חוקיות או הכביכול לבנות מגיעות במגוון סוגים, בין אם זה H7 או H4 וכו', בסה"כ אתה צריך לדעת דגם וסוג הנורה תבחר כבר באתר כאשר תרכוש, לא ביג דיל כן.

וכפי שנאמר מספר רב של פעמים, או שאתה הולך על פיליפס RACING או שאתה הולך על נורת LED איכותית מאוד ויקרה אבל סביר להניח שתהיה איתה בעיה מבחינת פיזור התאורה בעדשה שלך וכאן, אתה לוקח סיכון וזה הכל.

פורסם

אני רוצה להחליף את הנורות בפנים הרכב למשהו יותר לבן וחזק. יש המלצות לנורות ואיך אני יודע איזה סוג?

56b91ae74c11a7e60368f32497252ccd.jpg

נורת תא מטען

080707a60ccbe71bb9b976014f55a5ec.jpg

נורה לתא נוסעים

6b05bc1ee2ff61b94c69def3dcbf82ed.jpg

נורא לא נוסעים

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

רציתי לדעת אם יש טורבו לד לאופל קורסה? המנורה אם אני לא טועה היא h1, זה מסובך להרכיב? וכמה זה עולה? (אין בעיה להזמין מהאינטרנט)

פורסם

שלום לכולם,

מישהו יודע אולי איך נקרא מתאם לבית מנורה באנגלית?

הלכתי למתקין אביזרי רכב על-מנת להתקין נורות לד H7. המתקין לא הצליח לשים אותם בטענה שצריך מתאם מיוחד, כי הבית מנורה בפנסים של רכבי בצורה קצת שונה משאר הרכבים. מדובר ביונדאי איוניק.

Hyundai IONIQ

• תוכן חדש...