Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם חוקי להוסיף פס לדים מתחת לפנס בפנסים הקדמיים, כמו בסקודה אוקטביה/סופרב ברמות אבזור הגבוהות(לא ה4-5 לדים בודדים שיש בפאביות החדשות).

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעקרון זה לא חוקי, אבל אם זה יותקן בצורה יפה בתוך הפנס ויתעמעם בהדלקה של אור מעבר, זה אמור להיות בסדר.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

מחפש נורות חניה T10 איכותיות, מצאתי את ה LED 360 W5W T10 של פיליפס, נראים איכותיות,

אני מתלבט בין 4000K/6000K/8000K. אני מחפש גוון שיהיה כמה שיותר לבן ולא כחול בכלל.

מה לבחור?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

עומרי, בוחן חאפר לא, הייתי מופתע שעברתי בכלל, וצר לי להגיד לך טורבולד לא מוגדר אסור בחוק לאומת קסנון שאינו מקורי של הרכב, תכוון אורות וסע לשלום לא ידברו איתך אם אתה לא נוסע עם איזה צבע הזוי לבן נקי אף אחד לא ידבר איתך ומה לעשות שכרגע הטורבו לד זה תחום אפור.

יודע מה נלך בראש שלך, רכב עם ריפלקטור שים לו את אחד ההאלוגנים המוגברים שיש להם מעטפת תכלת ואם הבוחן ירצה אתה לא עובר,איך? הרי הנורה חוקית לכביש ואני מדבר על כל הנייטבריקר/לייזר/רייסינג וכו'.

אין דבר רע בטורבולד אם הינו מכוון.

בן יש לך מספיק מקום לנורה מעט ארוכה שם?

לגבי גוון הטווח שאתה צריך זה 5000-6000K

פורסם

אתה תעבור ועוד איך עם נורה מתוגברת רגילה שיש לה פס עטיפה כחלחל עליה כיוון שהיא עומדת בתקן וחוקית לכביש לחלוטין (מצויין על הנורה עצמה). לא יודע מהיכן הבאת את זה שאתה לא עובר, זה לא נכון כלל.

פורסם

אם זה ריפלקטור הבוחן יכול להתחיל לעשות פוזות(מנסיון עם חבר ששם נייטבריקר בI20).אחרי שהוא הוציא את הקופסא של הנורה והראה לו תקן E הוא ירד ממנו..אז מה שקורה פה בטסטים זה שערוריה אחת גדולה.

איאפשר להנות משומדבר נורמאלי כאן בלי להיות מוכן לתת הסברים לאיזה חוכמולוג.

פורסם

הבוחן יכול לעשות פוזות עד מחר. הנורה בסה"כ רגילה לחלוטין והשוני הוא בהרכב הגז בתוכה.

לנורות האלו יש תקן E כמובן והן חוקיות חד וחלק.

נכון, בגלל החוסר ידע וההבנה של הבוחנים, כדאי להביא את הקופסא או במידה וירצו? במקרה הגרוע להוציא להראות. מניח שאם יש את הקופסא זה לא יגיע למצב שכזה.

אכן, אולי הבוחן עלול לא להבין משהו מהציפוי אבל הוא אמור לבדוק את עוצמת האור, שהאור או צהוב או לבן ולא מסנוור ומפיק את מה שנדרש לפי המתקן, זה הכל וכמובן, את גובה האור וכו'. כל השאר זה בולשיט אחד גדול ופשוט צריך לדעת לדבר.

לגבי הטורבו LED... ובכן, מה תעשה לגבי זה? תוציא לו את הלד ותראה לו את מה בדיוק? אין להם תקינה, לא חוקיים לכביש ומסנוורים רוב הסיכויים כשזה נמצא ברפלקטור ולא בעדשה.

תאורת LED מתאימה לעדשות בלבד, לא לרפלקטורים ועם כל הצער, הוא יהיה צודק וגם בתור משתמש דרך, הוא צודק.

זה ש 1 מתוך 100,000 הסתכל על הנורה זה לא נורא, אבל לעבור בשיטיות עם נורות LED ברפלקטור או אפילו בעדשה כאשר רואים בבירור שזה לא קסנון כי אין מנגנון שטיפה ומנגנון כיוונון גובה וכו', מהווה בעיה אחרת לגמריי.

פורסם

אכן הלד הוא תחום אפור וצריך לעבוד קשה כדי להגיע למצב שלא יסנוור בריפלקטור(לדים כאלו בדרך כלל עולים הון, כמו אלה של JDMASTER) שאנשים מדווחים על עבודה תקינה בריפלקטור לאחר משחקי כיוונים מעצבנים) לגבי עדשות לטורבו לד זה סיפור,שם הכל הרבה יותר קל כי העדשה כבר חותכת את העלומה לגובהה מתאים ושם הכל נגמר, סך הכל צריך שגובהה פנס יהיה תקין, כמו כן זהו גם הסיפור בטסטים.

לגבי המודעות של הטסטרים לנורות חוקיות לכביש עם ציפוי כחול חלקי אכן מהווה בעיה,לכן תמיד טוב להיות מוכנים ולבוא להם עם עובדות ולדחוף להם לאף שיגמגמו.

ועוד עדכון, היום ב2 לפנות בוקר נתקלתי בבוחן רכב,עשה סיבוב מסביב לרכב פתח מכסה הסתכל כמה דקות שיחרר אותי לדרכי.

דרך מעולה להתחיל את השבוע.

שבוע טוב אנשים:)

פורסם

טוב אז לאחר שהזמנתי זוג נורות לד 360 של פיליפס (T10) לנורות חניה, אני אשמח לקבל המלצה לקיט קסנון איכותי / טורבו לד (מאזדה 6),

כרגע מותקן ברכב קיט קסנון סיני כלשהו שלא הכי מספיק אותי. הן מבחינת עוצמת ההארה והן מבחינת גוון הצבע (כחלחל, אני מחפש לבן. כמה שיותר לבן.)

לעניות דעתי אני נדרש להרכיב שם H1. אודה לעזרתכם :)

פורסם

יש קיטים מעולים ואיכותיים מבית פיליפס גם כן עם כל הציוד או רק הנורות אם צריך. המחירים בהתאם אבל איכות המוצר? בכמה רמות מעל כולם.

או בוש או פיליפס, הם מספקים OEM ליצרני הרכב לרוב.

עשה שימוש בסרגל הצבעים ובהתאם לגוון, מניח שאתה צריך בין 4300K ל 5000K עבור לבן.

פורסם
יש קיטים מעולים ואיכותיים מבית פיליפס גם כן עם כל הציוד או רק הנורות אם צריך. המחירים בהתאם אבל איכות המוצר? בכמה רמות מעל כולם.

או בוש או פיליפס, הם מספקים OEM ליצרני הרכב לרוב.

עשה שימוש בסרגל הצבעים ובהתאם לגוון, מניח שאתה צריך בין 4300K ל 5000K עבור לבן.

תודה!

האמת? קצת הלכתי לאיבוד, כי הבנתי שגם "טורבו לד" יכולה להיות אופציה לא רעה בכלל ואף זולה יותר מקסנון שגם שלא נופלת בעצמת ההארה והגוון ביחס לקסנון, האם זה נכון?.

מבלי ללכת יותר מדיי לאיבוד, אני אשמח למס' המלצות לדגמים / לינקים לסטים איכותיים ככל שיהיו. :-)

פורסם

צריך המלצה לנורות לפנסים קידמיים לרכב.

נשרפה נורה של אור דרך בפנס קידמי שמאל ובהזדמנות זאת אני רוצה להחליף לאור לבן.

לא מחפש משהו ברמה גבוהה מידי סהכ מאזדה 3 לא האודי. רק שיהיה אור לבן וחוקי.

וגם את האורות חנייה לאור לבן.

הרכב: מאזדה 3 דור שני 09-13.

אפשרי גם לינק לאיביי כי רוב הסיכויים שיהיה יותר זול.

+שאלה האם אור דרך ואור גבוה זה אותה נורה במאזדה 3? כי כשהסתכלתי זה היה נראה שכן אבל האור גבוה כן עובד והדרך לא.

תודה :)

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מנורות אור לבן לד (חזקות!) לסלון הרכב, ללוחית רישוי, ולאור רוורס.

כרגע יש לי ברכב מנורות לבנות אבל הם די חלשות ואני מחפש שיהיה אור חזק יותר.

מאזדה 3 ספיריט 2008 (צורה ישנה, 5 דלתות)

המלצות?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

תופעה שקרתה לי אחרי החלפה של נורות לד לאור ברקס עם מגע כפול

ברגע שאני לוחץ ברקס כשהאורות מכובים נדלק לי האור בלוח השעונים

מה הבעיה? בנורות או בהרכבה?

מדובר בדאציה דאסטר

בנוסף אשמח לקישור לנורות לד לוינקר שהפינים שלהם בזוית ולא מקבילים

פורסם

הבעיה בנורות גם לי זה קרה בעבר לאחר החלפת נורות ברקס רגילות ללד בכל פעם שלחצתי על הברקס כל הנורות בלוח מחוונים כבו.

• תוכן חדש...