Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעיקרון, לפי מה שהבנתי מסנוור כמו קסנון אבל חוקי.

האם אני טועה? מישהו יודע לשפוך קצת אור על עניין החוקיות? והאם כדאי לקנות?..

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב, יש עכשיו 20% הנחה ב powerbulbs, ה philips extreme vision 130% ויצא לי 120 ש״ח ועוד הם נותנים מתנה זוג נורות לד w5w.

פורסם

לד בטוח? כי בפעם האחרונה שהזמנתי הם נתנו נורה w5w רגילה עם ציפוי כחול שמדליקים אותה היא צהובה לחלוטין.

האקסטרים וויז'ן נורה מעולה מבחינת ראות.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מקבלים נורה רגילה לחלוטין, אתמול קיבלתי זוג נוסף של נייט בריקר לרכב של חבר והיה בחבילה W5W רגילה של אורסום, הוא היה בשוק מההבדל לאומת הנורה הפשוטה של פיליפס שהייתה לו

פורסם
דרך אגב' date=' יש עכשיו 20% הנחה ב powerbulbs, ה philips extreme vision 130% ויצא לי 120 ש״ח ועוד הם נותנים מתנה זוג נורות לד w5w.[/quote']

זה לא באמת לד, זה מנורות צהובות. אני חושב שהם בעצמם לא יודעים את זה. LOL.

פורסם

קודם כל אני מקווה שאני בתת הפורום הנכון. אני מעוניין להחליף את הנורות שבסיטרואן C5 שלי בנורות עם אור לבן. ידוע לי שיש סוגים רבים ושחלקם (בעיקר הסיניים) עלולים לשרוף את הקונקטורים. השאלה על מה ללכת? האם שווה להשקיע בקסנון והאם זה חוקי בכלל? אני מעוניין באור לבן שיהיה חוקי ושלא ישרוף את הקונקטור. אשמח להכוונה בנושא.

פורסם
למי שמחפש אור לבן ועדיין להישאר חוקי(מנורות הלוגן לבנות) ממליץ בחום על המנורות האלה מניסיון של הרבה מאוד זמן איתם תהנו.

http://www.ebay.com/itm/GP-THUNDER-V2-2500K-7500K-8500K-PLATINUM-WHITE-BULBS-PAIR-2pcs-/400762966942?var=&hash=item5d4f55939e:m:mY1Dvcdfcb78_bfXUhRsilA

היי, אתה יכול בבקשה להסביר על הטמפרטורות?.. וכמה וואט אני צריך להזמין? יש לי מאזדה 2. פשוט הזמנתי כבר נורת הלוגן כחולה כזאת וזה לא ממש אור לבן זה יותר צהוב מאשר לבן..... הנורות האלו שפרסמת כאן נראות לי יותר רציניות (וגם יותר יקרות) מאלה שאני הזמנתי ב11 שקל מאיביי..

פורסם
הן לא חוקיות' date=' ברגע שיש עליהן ציפוי כחול כלשהו שעוטף את הנורה הן לא חוקיות.[/quote']

לא הכי נכון...בנייט בריקר 75% מהנורה מצופה בתכלת... והוא חוקי גם הוויט ויז'ן עם ציפוי תכלת[הנורה עדיים מוציאה אבל אור צהוב:lol:]

בגדול הנורה לא חוקית אם אין עליה תקן אירופאי שמחייב סטאנדרט מסויים, נעזוב אתזה שהרבה מהנורות שמזמינים בגרושים מאיביי יכולים ליגרום לנזק עצום( בערה, עיוות בעיקבות חום שנובע מהספק גבוהה יותר מהמוצהר/מתאים, תאורה חלשה וכו')

פורסם
לא הכי נכון...בנייט בריקר 75% מהנורה מצופה בתכלת... והוא חוקי גם הוויט ויז'ן עם ציפוי תכלת[הנורה עדיים מוציאה אבל אור צהוב:lol:]

בגדול הנורה לא חוקית אם אין עליה תקן אירופאי שמחייב סטאנדרט מסויים, נעזוב אתזה שהרבה מהנורות שמזמינים בגרושים מאיביי יכולים ליגרום לנזק עצום( בערה, עיוות בעיקבות חום שנובע מהספק גבוהה יותר מהמוצהר/מתאים, תאורה חלשה וכו')

לדעתי נורת הלוגן h4 שעולה 100 ש"ח זה לא נורה זולה שיכולה לעשות נזק.. זה נשלח מארה"ב ולא מסין.

בקשר לחוקיות: שמתי נורת הלוגן כחולה 5000k ועברתי ככה טסט.. ככה שזה חוקי, מאמין שגם עם 7500k שהזמנתי עכשיו אני אעבור, מקסימום מחליף במקום לנורות המקוריות אני מחזיק אותן ברכב באופן קבוע.

פורסם
לדעתי נורת הלוגן h4 שעולה 100 ש"ח זה לא נורה זולה שיכולה לעשות נזק.. זה נשלח מארה"ב ולא מסין.

בקשר לחוקיות: שמתי נורת הלוגן כחולה 5000k ועברתי ככה טסט.. ככה שזה חוקי, מאמין שגם עם 7500k שהזמנתי עכשיו אני אעבור, מקסימום מחליף במקום לנורות המקוריות אני מחזיק אותן ברכב באופן קבוע.

באיזה נורה מדובר(קישור למוצר) 5000K זה טוב על הדף (אור לבן אולי אם קצת גוון כחלכל, תלוי בפנס) השאלה אם הציפוי יחזיק באמת ואם אתה תראה כמו בן אדם על הכביש ולא תרגיש עיוור ותצתרך כל שניה לעבור לאור גבוהה(ולסנוור תעולם)...

קח בחשבון שכל הציפויים האלה והגוונים מורידים מיכולת ההארה (כיוון שיש חסימה של ספקטרום צבעים) אם היצרן בא לפצות על החסימה הזאת אין לו לאן לברוח והוא חייב לעלות את ההספק של הנורה מה שיגרום באופן ישיר לחימום יתר ובלאי מהיר יותר הן של הפנס והן של החיווט. שים לב שלפי תקן אור נמוך לפי מה שאני זוכר אמור להיות 55W, אתה יכול לשים 100W שיאיר לך תכביש כמו שצריך באור לבן אך יחמם לך את הפנס בצורה משמעותית ויכול לנזוק אותו משמעותית(נעזוב אתזה שסביר להניח שיסנוור את כולם).

בגוונים כאלה אתה תיראה טוב רק בקסנון (5000K-7000K שנע בין לבן ללבן כחלכל) הלוגן נשאר הרבה מאחורה.

• תוכן חדש...