Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ביום שישי אני מעוניין להחליף אטם ראש משום שיש לי נזילה בבית הפלאגים. אני הולך לעשות את העבודה הזאת לבד אבל האם אני צריך לנקז מים ושמן לפני פתיחת הראש?

תודה לעוזרים

פורסם

כל מילה נוספת, לאחר דברי מרק 10, מיותרת !!

מרק הוצאת לי את המילים מהפה !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שים לב!

פירוק הראש מחייב סימונים שונים ושימוש במד מומנט להרכבה וניסיון.

יש לרוקן נוזל קירור לפני, האם יש לך את הכלים והידע המתאים?

אולי אתה מתכוון למכסה השסתומים? ראש מנוע זה לא דבר פשוט.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

טוב יכול להיות שלא הסברתי כמו שצריך.... אני ינסח את זה ככה, כשאני מוציא את אחד מחוטי ההצתה הוא נוטף שמן. איפה זה אומר שיש נזילה??

פורסם

על חוט ההצתה מבחוץ יש שמן?

האם אתה לא רואה את מקום הנזילה?

בעיקרון זה אמור להיות מאטם מכסה שסתומים. תנקה את המקום בעזרת מטלית ותבדוק לאחר נסיעה מאיפה בדיוק ישנה נזילה.

קובי

פורסם

טוב מחר אני יפתח מכסה שסתומים ואני מקווה שהבעיה באמת נמצאת שם. הכל מקרה תודה רבה לכולם על התגובות המהירות ומחר אני יעדכן :)

פורסם

אני חושב שלפני שאתה רץ לעשות דברים, תתיעץ, ושמישהו שמבין וכבר עשה זאת יהיה איתך.

אחרת אתה תגרום יותר נזק מאשר תועלת.

קובי

• תוכן חדש...