Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

נמאס לי מהמכונת פיליפס הישנה שלי, התחילה לעשות פדיחות. צריך לעבור שעה על כל הראש בשביל שלא יהיו "שוונצים", והכי באסה שהסוללה לא מחזיקה, והיא לא עובדת תוך כדיי הטענה. זה או הטענה, או לעבוד.

מחפש מכונה שמאפשרת עבודה גם בטעינה, עם סוללה שתחזיק קצת יותר טוב. תקציב די חופשי, מוכן לשים עד איזור ה 500 ש"ח אפילו אם זה באמת יהיה שווה את זה.

תודה רבה!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ראיתי שהם גם אלה שמשווקים הכי הרבה בארץ, השאלה אם יש לזה הצדקה או לא.

אגב, אין לי שום בעיה גם לקנות מ-eBay אם זו מכונה שאין בארץ.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מצטרף להמלצה.אוסטר אכן מצוינות ויקרות.....

לדוד שלי יש אחת כזו .כבר 10 שנים הוא מספר אותי איתה והיא לא מראה סימני עייפות.מומלץ :)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

פנסוניק, אחת שנכנסת לך בתקציב,

שים לב שזה המותג שהכי רץ במספרות, הוא הכי מקצועי/עמיד/מדוייק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן MOZER זה המותג הכי מקצועי

אני משתמש בפיליפס נטענת, אני לא אוהב להתגלח אז אני מוריד את הזיפים פעם בשלושה ארבעה ימים עם מכונה, הפיליפס שלי מצויינת והסוללה מספיקה ל איזה 8-10 פעמים בין טעינות.

כשאני מספר אנשים אני משתמש ברמינגטון עתיקה עם כבל שעובדת מצויין.

haters will hate

פורסם

המכונות הכי חזקות ואמינות שקיימות זה כמובן המכונות של OSTER.

לא יודע אם ניתן למצוא בארץ, אבל אין בעיה להביא כאלו מחו"ל.

וכלל אצבע, תמיד עדיף מכונה עם כבל ולא נטענת מבחינת חוזק ועמידות לאורך זמן.

under construction..

פורסם

יש לי מכונה של ביביליס , דגם שנחשב אמצעי(לא הכי יקר, לא הכי זול) מ2005.

הסוללה הנטענת כבר מזמן לא מתפקדת, אבל המכונה עצמה בסדר גמור, כמעט ולא משאירה שוונצים..

החיסרון שלה זו השיטה להלבשת המסרקים האלו, שקובעים את הגובה של התספורת. קורה לפעמים שאם מפעילים

קצת לחץ על המכונה המסרק "יורד רמה" ומתחיל לגלח קצוץ יותר(קרה לי פעם:oops:).

מבחינת עלות/תועלת המכונה עשתה את שלה ויותר.

איתי

פורסם

רק מוזר (moser), ורצוי לא על בטריות.

יקרה יחסית (אם כי החוטית לא יקרה אבסולוטית) אבל אם זה טוב למספרות מקצועיות, זה מספיק טוב בשבילי. יש לי את הדגם הפשוט ביותר שלהם, עם חוט, והוא עמיד, אמין, ועושה יופי של עבודה. זו כבר הפעם השניה שאני קונה את אותה מכונה, כל אחת החזיקה לי משהו כמו עשור.

ואם לקנות באזור המרכז, אז יש חנות ביפו (בשדרות ירושלים) שאני צריך להיזכר איך קוראים לה, אבל הם מוכרים ציוד למספרות - שם הכי זול, הם מקצוענים, ולא פחות חשוב הם מאוד נחמדים גם ללקוחות פרטיים.

פורסם
פנסוניק, אחת שנכנסת לך בתקציב,

שים לב שזה המותג שהכי רץ במספרות, הוא הכי מקצועי/עמיד/מדוייק

במספרה בה אני מסתפר, כל המכונות הן Moser. הספר שלי לא רוצה לשמוע על אחרות, וטוען כי ברוב המספרות המקצועיות עובדים איתן.

אני בסוף רכשתי לי איזה חרא סיני זול, והבאה תהיה Moser.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני בסוף רכשתי לי איזה חרא סיני זול, והבאה תהיה Moser.

יא קמצן!

מכונה קונים פעם ב... רק MOSER או OSTER.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...