Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

יש לי יונדאי גטס כפי שניתן לראות בחתימה,

ואני שוקל להוסיף לה פנסי ערפל.

אינני מחפש פוזה כלשהי עבור הרכב (שכן זה לא ממש מעניין אותי) אלא מפאת נסיעותיי הרבות בלילות שבהן יש ערפל, אני שוקל להתקין פנסי ערפל כאלו.

הציעו לי להרכיב פנסים כאלו ב350₪ עם הרכבה. יש לציין שמי שרוצה להרכיב אמר שההרכבה מעט מסובכת ותדרוש קידוחים שכן אין לי הכנה עבור פנסי ערפל ברכב.

מה דעתכם? האם יש טעם להרכיב פנסי ערפל או שמא לא כדאי לקדוח ברכב?

נ.ב. - מקווה שכתבתי במקום הנכון.

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פנסיי ערפל זה תמיד טוב מבחינת בטיחות.

בטח יצא לך לסוע בערפל ולהבין שאור הדרך לא מספיק ושלא נדבר על אורות גבוהים שלא רואים איתם כלום.

אמרת שאתה לא מחפש פוזה וזה טוב כי להדליק סתם פנסיי ערפל מלבד ברחושים ימשוך אלייך גם שוטר תנועה :)

כמו כן ההתקנה לא אורכת יותר מרבע שעה 20 דקות במקרה שלך, יש לך הכנה לפנסי ערפל רק אין לך תשתית חשמל, הוא יחבר אותך בלי בעיה למצבר. ואז ישאל אותך: "אתה רוצה שאני אחבר אותך לאורות של הרכב או להתקין לך מתג בנפרד?" שזה אומר עוד קידוחון בתוך הרכב.

בהצלחה!

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

פורסם
שים ספויילר,אנטנת כריש זה מספיק פוזה:shock::shock:?

"אינני מחפש פוזה". אינני != הנני...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

• חברי המעגל הראשון
פורסם

350 ש"ח לאיזה פנסי ערפל? ואיפה? נשמע מעניין.

תוספת בטיחותית וכדאית לדעתי ועוד במחיר הזה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מיותר לגמרי אלא אם אתה גר באזור שבאמת יש הרבה מאד ערפל, כגון עמק החולה הגליל העליון וכו'.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
350 ש"ח לאיזה פנסי ערפל? ואיפה? נשמע מעניין.

תוספת בטיחותית וכדאית לדעתי ועוד במחיר הזה...

לא יודע מי היצרן, כנראה איזה משהו סיני אלמוני ולא ידוע. איפה? בעמק שרה בבאר שבע, ליד איזו שווארמה מפורסמת של קמנרי או משהו כזה.

מיותר לגמרי אלא אם אתה גר באזור שבאמת יש הרבה מאד ערפל, כגון עמק החולה הגליל העליון וכו'.

אני גר בבאר שבע... רוב הזמן נוסע כאן בעיר (נכון לעכשיו, נראה מה יהיה בשירות הצבאי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

:?

המחיר מחשיד לדעתי. חשוב שאת ההתקנה יעשה אדם שמבין, ושלא יחברו לך את זה בלי פיוז ועם כל מני קיצורי דרך.

כמו שאמרתי, בעיקרון זה מומלץ מאד כתוספת בטיחותית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
:?

המחיר מחשיד לדעתי. חשוב שאת ההתקנה יעשה אדם שמבין, ושלא יחברו לך את זה בלי פיוז ועם כל מני קיצורי דרך.

כמו שאמרתי, בעיקרון זה מומלץ מאד כתוספת בטיחותית.

ברור שאני רוצה שאת ההתקנות יעשו בצורה מקצועית ולא חלטורה, אני גם מוכן לשלם יותר מ350₪ כדי שהעבודה תהיה לשביעות רצוני, אני לא מקמץ על זה.

השאלה אם מישהו מכיר מקום כזה בבאר שבע או ברדיוס נסיעה סביר שיוכל לעשות את העבודה בצורה מקצועית ובמחיר הוגן.

פורסם

+1.

אם אתה לא רואה את עצמך משתמש הרבה בפנסי ערפל אז חבל על הכסף.

הרי להדליק אותם כשאין ערפל אסור, אז מה שנשאר לך זה רק מקרים שבהם יש ערפל, שלפי מה שזכור לי זו לא תופעה שכיחה בארץ מהמרכז ומטה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
+1.

אם אתה לא רואה את עצמך משתמש הרבה בפנסי ערפל אז חבל על הכסף.

הרי להדליק אותם כשאין ערפל אסור, אז מה שנשאר לך זה רק מקרים שבהם יש ערפל, שלפי מה שזכור לי זו לא תופעה שכיחה בארץ מהמרכז ומטה.

אני לא יודע מה יהיה בשירות הצבאי כמו שאמרתי, אבל בבאר שבע (בעיקר בקיץ) יש כאן ערפל בלילה, ואני נוסע בלילה לא מעט. השאלה אם לקדוח זה הפתרון הנכון, שכן אף פעם זה לא יהיה כמו הרכבה מקורית.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

יש לחבר שלי יונדאי גטס 2007 1.6L שרוצה לעשות את אותו הדבר בדיוק ומאותם סיבות.

קיבלתי הצעת מחיר על פנסי ערפל מקוריים שהיא בתחום הסביר בסה"כ.

הייתי שמח לקבל קצת עצות וטיפים בעניין ובכלל לדעת איך יצאה ההתקנה המדוברת בשרשור.

חשבתי לעשות את ההרכבה לבד מאחר וזה לא נשמע לי כל כך מסובך.

אשמח לקבל הכוונות ותגובות.

תודה.

קובי - :wink:

פורסם

ברכב שלי יש פנסי ערפל מקוריים ואני בקושי משתמש בהם, לדעתי מיותר, תחסך את הכסף הזה לצבא :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כבר השקעתי אותו בHU חדש :)

• תוכן חדש...