Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום,

קודם כל אני מוכרח לציין כמי שמחפש רכב לרכישה בימים אלו שהפורום הזה נהדר ובהחלט טוב לשמוע המון דעות מהן ניתן ללמוד.

ולענייננו:

אנחנו משפחה של הורים + שני ילדים ומחפשים רכב טוב ואמין במחיר של 90-100K.

הדרישה הכי חשובה מקום למבוגר בין הכיסאות מאחור ומקום לעגלה + "אמבטיה" של העגלה של מוצי שזה ענק.

התלבטנו בהתחלה וחשבנו על MPV או קרניבל ואחר כך חשבנו שאולי זה גדול מדי וכדאי ללכת על המיניואנים של רנו גרנד סניק או סיטרואן.

האופציות היום:

1. MPV

2. קרניבל.

3. גרנד סניק

4. סיטרואן C4 פיקאסו.

5. גרנדיס

6. SW 307 ששל פיג'ו

אשמח לשמוע המלצות.

תודה

פורסם

לא שיש לי נסיון עם כל הדגמים הרשומים ,אך נסעתי לא מעט על סיטרואן C4 פיקאסו והוא אחלה של אוטו מרווח נוח ומקומות איכסון בכל מקום שאפפשרי .יש תחושה נעימה באוטו.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

לדעתי שווה לך לשקול שוב האם אתה צריך רכב בסדר גודל של MPV או גרנדיס וקרניבל.

הרכבים נוחים מאד ושלושתם מוצלחים,בעיקר הMPV והגרנדיס,

אבל האחזקה ותצרוכת הדלק היא נתון שאסור להתעלם ממנו.

מניסיון עם שני ילדים ועגלת תינוק עם אמבטיה ניתן בהחלט להסתדר עם רכב משפחתי מרווח.

אני עשיתי זאת עם סיוויק ובהחלט סיפק טותי.

ממליץ לבדוק דגמי סטיישן שפחות נפוצים אבל נותנים מענה מספק.

היום אני נוהג ב MPV ואכן יש הפרש בעלויות אחזקה ודלק.

פורסם

אופציה נוספת שמאד תתאים לך היא מזדה 5 או טויוטה וורסו.

שתיהן מיועדות ל6 נוסעים ועל כן יוותר לך מרווח מספק לעגלה,עם נוחות ההעמסה.

בהצלחה!

פורסם

לדעתי שווה לך לשקול שוב האם אתה צריך רכב בסדר גודל של MPV או גרנדיס וקרניבל.

הרכבים נוחים מאד ושלושתם מוצלחים,בעיקר הMPV והגרנדיס,

אבל האחזקה ותצרוכת הדלק היא נתון שאסור להתעלם ממנו.

מניסיון עם שני ילדים ועגלת תינוק עם אמבטיה ניתן בהחלט להסתדר עם רכב משפחתי מרווח.

אני עשיתי זאת עם סיוויק ובהחלט סיפק טותי.

ממליץ לבדוק דגמי סטיישן שפחות נפוצים אבל נותנים מענה מספק.

היום אני נוהג ב MPV ואכן יש הפרש בעלויות אחזקה ודלק.

איך הקטגוריה של הרנו גרנד סניק/סיטרואן C4?

פורסם

לא רשמתם עוד נתונים, כמו כמות הנסיעות השנתית - ברשימה שלכם יש מיניוואנים גדולים, עם מנועי עד 3 ליטר, וצריכת הדלק בהתאם.

בעיקרון, גם רנו סניק הרגילה (עם 5 מקומות ישיבה) צפוייה לספק את הסחורה. הספסל האחורי מחולק ל 3 מושבים נפרדים, לכן אין בעיה לשבת בין שני כסאות בטיחות והבגאז' מספיק גדול לעגלת אמבטיה.

307SW צפופה לסידור שרצית.

C4 פיקאסו מצויינת, רק אני לא זוכר לגבי הגיר : האם בתקציב שלכם C4 פיקאסו הוא אוטומטי או רובוטי . על רובוטי מומלץ לבצע נסיעת מבחן כדי לראות שהוא נוח לכם.

גרנד סניק מאוד נוחה ומתאימה .

MPV, קרניבל וגרנדיס מיניוואנים יותר גדולים.

קרניבל מהדגם הקודם אני מציע לשלול בגלל הבטיחות:

http://www.euroncap.com/tests/kia_carnival_sedona_2003/167.aspx

אולי אולי את הדגם החדש תוכלו להכניס לתקציב, אם תחפשו בחברות ליסינג, רצוי דיזל (עדיין יותר חיסכוני).

MPV ו גרנדיס מכוניות טובות, נוחות ואמינות, אבל במחירים של הדלק כיום כלכלית הם יכולים להיות יותר יקרים לאחזקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אופציה נוספת שמאד תתאים לך היא מזדה 5 או טויוטה וורסו.

שתיהן מיועדות ל6 נוסעים ועל כן יוותר לך מרווח מספק לעגלה,עם נוחות ההעמסה.

בהצלחה!

ניסית להושיב אדם בין שני כיסאות הבטיחות בשורה השניה במזדה 5?

אל תנסה - לא יכנס. וכאשר 6 אנשים ישבו בנוחות, לא יהיה מספיק מקום לעגלה, גם בינונית (רק על הגג של הרכב).

טויוטה וורסו החדשה לא תיכנס לתקציב, אוונסיס וורסו יכולה להיות מצויינת, כזאת:

UToyAvensisVerso.jpg

ניסיתי למצוא את הרכב הזה בלוח יד 2, ולא הצלחתי לאתר אותו.

רכב אמין, חזק ומרווח, אבל לא זול לקניה, משנתון לא גבוה ולא נפוץ בלוח המכירות

בקשר ל C4 פיקאסו, אני ממליץ לפנות ללובינסקי טרייד (טרייד אין של היבואן). יש להם עכשיו מבחר של הרכבים האלה למכירה, ישירות מליסינג של היבואן. את הרכב שלי (בסמלון) רכשתי מהם, בהחלט מקום רציני ומומלץ (אבל גם שם לא כדאי לוותר על הבדיקה):

http://www.lubinskitrade.co.il/?pg=cars&CategoryID=0&postback=1&fld_adv_open=&make=%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F&model=PICASSO+C4&designation=-1&gear=-1&fromyear=-1&toyear=-1&pricefrom=-1&priceto=-1&odofrom=-1&odoto=-1&location=-1&ownership=-1&enginefrom=-1&engineto=-1&enginetype=-1&handfrom=-1&handto=-1&freetext=

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא רשמתם עוד נתונים, כמו כמות הנסיעות השנתית

נכון...

כמות נסיעות ממוצעת של כ-20,000 ק"מ לשנה.

אבל האחזקה והדלק הם שיקול משמעותי ובגלל זה קצת ירדנו מה-MPV והקרניבל.

אם הבנתי נכון אז הרנו טובה?

מה עדיף רנו או סיטרואן - מכל הדגמים פשוט הלכנו לאיבוד...:-D

פורסם

ניסית להושיב אדם בין שני כיסאות הבטיחות בשורה השניה במזדה 5?

אל תנסה - לא יכנס. וכאשר 6 אנשים ישבו בנוחות, לא יהיה מספיק מקום לעגלה, גם בינונית (רק על הגג של הרכב).

אין צורך להושיב מישהו באמצע,מדובר בשני ילדים ואז ניתן לקפל את המושב האחורי לעגלה.

אני אישית הייתי מוותר על הסניק.

רכב נוח לנהיגה אבל לא סחיר והבלאי יחסית גבוה.

תבדוק גם את האפשרות של קיה ג'ויס, אין הרבה אבל יחסית אמין ומרווח.

פורסם

יותר קל יהיה לכם למצוא C4 פיקאסו (שים לב ערכתי את הודעתי הקודמת).

בקשר לגרנד סניק, תבדקו בקרסו טרייד אין (יבואן רנו):

http://www.carassotradein.co.il/

יש כאן מישהו בפורום שפירסם גרנד סניק למכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=352154&highlight=%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%A7

אתה יכול לגם לשאול אותו בהודעה פרטית שאלות בקשר לרכב.

פורסם

אין צורך להושיב מישהו באמצע,מדובר בשני ילדים ואז ניתן לקפל את המושב האחורי לעגלה.

אני מחזיר אותך להודעת הפתיחה:

אנחנו משפחה של הורים + שני ילדים ומחפשים רכב טוב ואמין במחיר של 90-100K.

הדרישה הכי חשובה מקום למבוגר בין הכיסאות מאחור ומקום לעגלה + "אמבטיה" של העגלה של מוצי שזה ענק.

תודה

פורסם

מנסיון של ישיבה ממושכת בין שני כסאות בטיחות:

1) פורד פוקוס. עדיפה כמובן גרסת הסטיישן.

2) רנו מגאן II. גם הבגז' יכיל את המוצי בלי למצמץ ויהיה מקום לעוד דברים.

מינוואנים כמו גרנדיס גם בסדר גמור אבל ליגה אחרת מבחינת מחיר, אחזקה ותצרוכת הדלק.

• תוכן חדש...