Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Michelin pilot Exalto PE2 VS TOYO R1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רביעייה כמובן של 2 החברות והדגמים הנל.

420 שקל ל-R1R

500 שקל ל-PE2.

קראתי המון תגובות של פעם ושל התקופה האחרונה, ישנה כמות פחותה יותר של המישלין, בגלל שהוא יקר מידי?

איזה צמיג יתן את התמורה הטובה ביותר ליחס למחירים הנל.

הרכב GTI6 במידה 195.50.15

תודה ולילה טוב

פורסם

אלה צמיגים מאוד בעייתיים להשוואה ביניהם.

המישלין הוא ספורטיבי יומיומי והטויו הוא צמיג טראק דיי חוקי לכביש.

אורך החיים של המישלין בערך משולש משל הטויו.

שניהם מצויינים. אבל שונים מאוד.

פורסם

בפורשה שלי היה את הפילוט. כשאני קניתי את האוטו (בשנת 2009( תאריך היצור שלהם היה שנת 1999. והם היו במצב סביר.

מה שכן, הם אוחזים פחות ולא באותה הקטגוריה.

הורדתי אותם ושמתי R1R, אני מרוצה, מצד שני, אני לא נוסע הרבה ולכן אין לי חשש לגמירה של הצמיגים.

בכל מקרה, המחיר סביר למישלין, אבל אם אתה מחפש אחיזה, לך על הר1ר

פורסם

תודה על התגובות, אכן הוזמן בסוף TOYO R1R, גם אני לא נוסע הרבה עם ה-6:-D 80% מהנסיעות הן בסופי שבוע.

מחר ההרכבה:wink:

פורסם
בפורשה שלי היה את הפילוט. כשאני קניתי את האוטו (בשנת 2009( תאריך היצור שלהם היה שנת 1999. והם היו במצב סביר.

נהגת בפורשה עם צמיגים בני 10 או שהתבלבלת? :shock:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז אחרי 100 ק"מ לערך עם ה R1R, אין הרבה מה לרשום או לתת רשמים אבל...:-D

הרכב מרגיש שונה לגמרי, ניתן לזמן ולק"מ את הכבוד לגרום לי להרגיש ולהתרגל למציאות החדשה.

שבת שלום.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה היה השקלול שלי בבחירת צמיגים פחות או יותר , הלינק הבא מאוד עזר לי , נחש מה בחרתי :)

אגב משנת 2004 ה EXALTO PE2 זכה במקום ראשון כמעט בכל השוואה עם צמיגים אחרים באותו התקציב שלו ,

http://www.tirerack.com/tires/tests/testDisplay.jsp?ttid=104

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
ד"א, כמה מומלץ למלא לחץ אויר למידה הנל?

32?

34?

תודה

היי,

היצרן ממליץ על 36 בכל הגלגלים ל 195 על 55.

כשהיתה לי את המידה שלך על ר1ר מילאתי 38 והרכב הרגיש הכי טוב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תתחדש חבר ותיסע בזהירות..בהחלט מעניינת חוות הדעת שלך אחרי קצת יותר ק'מ על הצמיגים.

אצלי הרכב יושב על המישלין פיילוט אקסלטו והוא יושב "טוב".אני מבסוט לגמרי.

אגב...מה היה מורכב אצלך לפני? השאריות דנלופ שלקחתי ממני? לא פלא שאתה מרגיש שהרכב שונה לגמרי...

• תוכן חדש...