Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפיירבירד שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבה נראה מעולה.

ספר מעט על הרכב, שתף בחווית הנסיעה עימה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דווקא די חסכונית, מנוע V6 עושה בממוצע 8 ק"מ לליטר.

נראית טוב, הT-TOP זה תענוג, במיוחד במזג האוויר של אריזונה. סע בזהירות.

haters will hate

פורסם

תודה רבה,

הרכב כמו שידוע פונטיאק פיירבירד שנת 1999, נפח מנוע 3600 וי 6, 200 כוח סוס. אגזוז כפול וגג טי טופס ( הגגונים מעל הנהג + הנוסע שאיתו נשלפים החוצה )

ברשותי כבר 5 חודשים, חייב להודות שאני נהנה מכל שניה, אוליי הוא לא הכי מרשים מבפנים לא מושביי עור, לא משדר יוקרה אבל למרות הכל ואוליי בגלל זה, פשוט חוויה.

הרעש, העוצמה הנוכחות על הכביש פשוט כייף,אין ספק הרכב המהנה ביותר שהיה ברשותי.

פורסם

מה צריכת הדלק שלה? 1/8?

ערכת כבר טיפולים? או שהרכב לא גמע מספיק ק"מ.

רכב ראשון שלך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם בנצי אמר 1\8 אז כן, סומך עליו.

לא ערכתי טיפולים משמעותיים, חוץ מהחלפת בלמים בכל ארבעת הגלגלים, והתקנתי מזגן חדש.

רכב שלישי שלי, אבל ראשון בסדר גודל הזה, מבחינת גודל מנוע, היה לי שברולט קרוז 2010, וסובארו אימפרזה 2002.

פורסם

אני עושה 19 מייל לגלון עם מרקורי גראן מרקיז V8 בנהיגה משולבת.

אז למה נראה לך שמנוע V6 לא יעשה 20 מייל לגלון ? (שזה 8 ק"מ לליטר).

haters will hate

פורסם

כי זה נשמע הזוי שלרכב אמריקאי ספורטיבי גדול וחזק כזה, תהיה צריכת דלק כמו של יונדאי גטס :-)

לפותח השרשור, אולי באמת תעשה בדיקה ותודיע לנו?

פורסם

ניראה שפותח השרשור נוסע עם הרכב בארה"ב או ב-NFS (במקומות כאלה הרכב לא נדיר, אילו זה היה בארץ הקודש זה כבר סיפור אחר). אני אוהב את הצורה של הרכב הזה ואוהב את צליל המנוע, במיוחד של V8.

בכל אופן, סע בזהירות, שמור על הרכב ותהנה. יש לך רכב מדהים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אכן אני נוסע בארצות הברית, נדיר לא נדיר, אני נהנה!

ואין ספק שהצורה הבניה והרעש של הרכב מדהימים. תודה רבה, אני אשמור..

* מאיר240, אני אבדוק.

פורסם

תמיד אהבתי את הצורה שלה, יש לנו אחת אדומה בשכונה/איזור.

כמה היא עולה בארה"ב?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...