Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

עד לא מזמן היה לי רכב גיר רגיל. כשהחלפתי הילוכים הרכב היה נכנס להילוך מאוד בקלות, וממשיך ליסוע כרגיל.

עכשיו יש לי אוטומט, והרכב לא מצליח להכנס בקלות להילוך הבא. כל פעם עד שהוא נכנס להילוך הבא הוא מוציא לעצמו את הנשמה (אני צריך לסחוט את דוושת הגז ואז כשאני משחרר את הדוושה הוא מעביר להילוך הבא). העניין הזה קורא לי בשני רכבים אוטומטים.

פורסם

כי כל עוד אתה ב"קיק" זה נשאר בהילוך הנמוך יותר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

נשמע כמו רכב צרפתי,עם הגיר AL4 המקולל.

יצא לי פעם לנסוע ב206 לשעבר של חבר,כל כך התעצבנתי על הגיר שרציתי לעצור בצד,לפרק את הגיר מהרכב ולתת לו כפה על הטיפשות שלו.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מה שתיארת עכשיו זאת בדיוק הסיבה למה לכולנו יש ידניות :)

כמובן יש גם את היוצאים מן הכלל כמו הצרפתיות שכבר צויינו מעליי והקיצון השני, כמו הגיר של הקורולה (2004-2007) הנפלא. יצא לי לנהוג עליו לא מעט והוא פשוט ממושמע באופן מדהים.

Bimmer

פורסם

כנ"ל באופל אסטרה, ועוד בתור חובב ידני אני אומר את זה.

לא מתחכם, מכניס לקיקים בקלות, מעלה הילוך בלי להתמהמה.

דווקא שנהגתי על 307 עם AL4 מאוד נהנתי מהתיבה, הייתה מאוד נמרצת

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אתה לא יודע לנהוג על אוטומט. אתה צריך ללמוד לשחרר את הדוושה בזמן. בעוד כמה שבועות תשתלט על העניין. אתה מוזמן לעשות מה שאבא שלי עשה כאשר בגיל 73 הוא עבר מידני לאוטומט - לחק שני שיעורים אצל מורה לנהיגה.

אני מכיר היטב את הליאנה, נכון שמנוע שלה קצת עצל אבל הגיר בסדר. אתה מוזמן לנהוג על מזדה 3 ואז תבין מה זה גיר שלא רוצה לעבור משני לשלישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...