Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי מכשיר פיוניר מדגם AVH-P4200DVD

אני מוריד קליפים מיוטיוב ומקדד אותם בAVI או MOV או MPG4 אבל שום פורמט לא פועל במערכת.....

אחד הפורמטים קבלתי הודעה שהרזולוצייה גבוהה מדי

אשמח לקבל קצת מידע לגבי איזה פורמט נתמך במכשיר בנוסף איזה רזולוצייה צריך בשביל שזה יעבוד

נ.ב.

ביצעתי המרה לDIVX אבל גם זה לא מתנגן

פורסם

המכשיר חדש קשה לי לאמין שיש בעיה בעינית,בנוסף אני מוריד מיוטיוב קליפים והופך אותם לDIVX סייומת MPEG-4

את קליפים אני מנסה לנגן דרך SD CARD

את הDVD שקבלתי מארה"ב הוא רושם שזה ZONE אחר,מה שמזכיר לי את הגבלה בזמנו שעשו למנוע עתקים,חשוב לציין שדיסק DVD הינו מקורי ולא צרוב

פורסם

בפורמט הזה האיכות לא מי יודע מה וזאת בלשון המעטה

גם לDIVX ישנם מספר גרסאות. יתכן שהמכשיר לא קורא את הגרסאות החדשות יותר של ה DIVX

לדוגמא עם צרבת עם מקודד XVID לא כל מכשיר יקרא למרות שגם זה פורמט DIVX

אלי

פורסם

מניסיון אין הבדל באיכות הצפיה בין פורמט HD

לבין פורמט SVCD או VCD באיכות הוידאו במכשירים הנ"ל.

פורמט SVCD או VCD עובדים בכול מכשירי פיוניר החדשים

בדגמים הישנים של פיוניר עדיף לצרוב בפורמט VCD

פורסם

גם אצלי הפורמטים של AVI וMOV עשו בעיות, עד שעברתי לMPG.

היום כל קליפ שאני מוריד מהיוטיוב,עובר לפורמט של MPG, והמערכת קוראת בלי בעיות.

פורסם

אני ב 3200 שלי הצלחתי לקודד לdvix דרך איזה מקודד שהורדתי מהאתר שלהם וזה עבד. מתוך disk on key אבל ! המכשיר הזה אמור גם להקרין סרטים מתוך האייפוד עצמו ואת זה אצלי הוא עוזה ללא הצלחה. הסרט מתנגן בלי בעיה באיפוד אבל לא דרך הפיונייר וזאת שעדיין לא מצאתי לה פתרון.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...