Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לאחרונה התחלתי להתעניין לגבי הקמת עסק עם חבר לייבוא מוצר מסויים מסין, ושיווקו בארצינו הקטנטונת.

התחלנו במגעים עם החברה והמחיר הסופי שהם רוצים הוא כ10$.

יש לי כמה שאלות לגבי מיסוי, מכס, ועלויות באופן כללי:

- כמה אני אשלם מכס על המוצר הזה? היבוא הראשוני יהיה של כ1,000 חתיכות.

- לפני יבוא ה1,000 חתיכות. אני רוצה שהם ישלחו לי 2-3 דוגמאות לנסיון- גם על זה אני צריך לשלם מכס? כמה?

- מה עם עלויות משלוח? לטענת החברה, דמי המשלוח על מוצרי הנסיון הם כ50$. זה הגיוני? זה לא קצת יקר מדי? לא דחוף לי שיגיע תוך כמה ימים. מצדי שייקח שבועיים.

- מע"מ, מס הכנסה, דברים כאלה. אני יודע שזו שאלה סופר-היפר-כללית, אבל אני מקווה שמישהו בעל נסיון יוכל לשפוך קצת אור בנושא.

- אם יש למישהו עוד רעיון, עיצה, משהו שהוא רוצה להוסיף (גם הומור דלוח זה בסדר, אבל עדיף כזה משובח...) אני אודה לו מאוד.

בברכה,

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בעבר הכרתי מישהו שייבא דברים מסין (החל מחפצי נוי וכלה באלקטרוניקה).

הדבר הכי חשוב שהבנתי ממנו, זה לבדוק את הסחורה בעת יציאתה משערי המפעל ולפני העלייה לבטן האוניה. בדוגמית שתקבל הכל נראה נפלא, בעת הייצור ההמוני ינסו לתחוב לך "נפלים" למינהם.

דבר נוסף, מה שאתה משלם זה מה שתקבל, מאותו מפעל אתה יכול לקבל מוצר איכותי ואמין או מוצר שיתפרק אחרי שימוש של שעתיים, הכל תלוי כמה אתה מוכן לשלם.

פורסם

איך אני יכול לבדוק את הסחורה לפני שהיא עולה לאוניה?

דבר נוסף, הם מוכנים לקבל תשלום באמצעות העברה בנקאית או moneybooker בלבד. לא כרטיס אשראי.

זה לא קצת מוזר? איך אני יכול להיות מוגן אם אני מעביר כסים בהעברה בנקאית? ברגע שהכסף עבר, מבחינתם הם יכולים לא לספק את הסחורה ואין יל דרך לקבל את הכסף חזרה.

איך אני יכול לשלם ולהישאר מוגן?

hagggg55 כתב:

פורסם

- לפני יבוא ה1,000 חתיכות. אני רוצה שהם ישלחו לי 2-3 דוגמאות לנסיון- גם על זה אני צריך לשלם מכס? כמה?

- מה עם עלויות משלוח? לטענת החברה, דמי המשלוח על מוצרי הנסיון הם כ50$. זה הגיוני? זה לא קצת יקר מדי? לא דחוף לי שיגיע תוך כמה ימים. מצדי שייקח שבועיים.

- מע"מ, מס הכנסה, דברים כאלה. אני יודע שזו שאלה סופר-היפר-כללית, אבל אני מקווה שמישהו בעל נסיון יוכל לשפוך קצת אור בנושא.

דבר נוסף, הם מוכנים לקבל תשלום באמצעות העברה בנקאית או moneybooker בלבד. לא כרטיס אשראי.

זה לא קצת מוזר? איך אני יכול להיות מוגן אם אני מעביר כסים בהעברה בנקאית? ברגע שהכסף עבר, מבחינתם הם יכולים לא לספק את הסחורה ואין יל דרך לקבל את הכסף חזרה.

איך אני יכול לשלם ולהישאר מוגן?

לידיעה כללית, אסור לפי חוקי היבוא של ארצנו לייבא מוצרי ליטוש והשחזה מסין העממית.

באשר לדוגמאות, אם היית מזמין כמות שנחשבת "רצינית" עבור הסינים, הם היו שולחים לך את זה בUPS ודומיו, בחינם, עוד באותו יום. לחדד נקודה, הסינים רואים כמויות של 1000 יחידות (בהרבה דברים) פשוט עלבון שלא שווה להתייחס אליו- הם אלופי העולם בייצור ושיווק המוני. אין לי הערכה לגבי ה"מוגזמות" של עלות המשלוח. בקש שישלחו לך את זה בדואר רגיל וזהו.

לגבי מע"מ ומס הכנסה, זה ברוך שלם, עליך להיות עסק (בעל מספר עוסק מורשה), עליך להיות בעל רישיון ייבוא לתחום שאליו אתה מתכוונן, בקיצור- יש לך ספר חוקים שלם (או שניים) לקרוא, פנה לך יום אחד לעבור במשרדי הממשלה הרלוונטיים לעניין ולקרוא את החומר, לשאול שם ולבקש חוברות הדרכה אם יש להם. כמו כן מומלץ להיעזר במט"י - המרכז לטיפוח יזמות, משם תוכל לקבל הדרכה נוספת. אכלתי חלק מהחארטה הזה בעצמי, אני מנסה להקים עסק עם חבר גם כן, לא קשור לייבוא- זה אני יודע ממסגרת עבודתי.

וברגע שהכסף עבר, נכון, הם יכולים לא לספק את הסחורה, אבל 1)המנטליות שלהם לא תאפשר להם את זה, ו-2) יש "שובל נייר" שמראה ששילמת ואתה זכאי לסחורה שלך (והם עוקבים אחרי המשלוחה טוב טוב בעצמם, אל תדאג) ו-ג) אם לקוח מתלונן, הם יפצו אותו היטב, כך שמהבחינה הזו אתה יכול להיות שקט לדעתי (לא עסקתי מעולם בייבוא מסין, אבל זה מה שהבנתי משיחות עם אנשים שעושים זאת יום יום).

בהצלחה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מניח שכותב ההודעה מדבר על הגדלת ראש והיא לטוס לסין, לפחות לפני המשלוח הראשון, ע"מ לראות את הדברים.

פורסם

גנבים ונוכלים יש בכל מקום, והסינים הם לא קהל איכותי במיוחד בתחום הזה. הסיכוי ליפול איתם בעסקה ראשונה גבוה למדי, וכדאי להיות מוכן לזה (קרי, להכין הרבה כסף). תמיד יכול להיות שיתמזל מזלך ותצליח כבר מהפעם הראשונה, אבל לא הייתי בונה על זה. אם אין לך כסף ברזרבה, אל תיקח את הסיכון, זה לא משהו שהייתי שם עליו את כל החסכונות.

אם לא מדובר במוצר אקזוטי במיוחד (ואני מנחש שלא, אחרת לא היית מחפש אותו בסין), ניתן להיעזר באתרים כמו אליבבא.קום, המקשרים בין ספקים לבין קונים פוטנציאליים ומאפשרים ללקוח לקבל מספר הצעות לפי מאפיינים או מחיר מבוקש. באתרים אלה אמורה להיות גם מערכת פידבקים שיכולה לתת לך מושג עם מי יש לך עסק (למרות שאיביי זה לא, אז הכל בערבון מוגבל).

זה שהם לא מקבלים תשלום בכרטיס אשראי זה נורמלי, יתכן וישקלו מחדש את המדיניות לאחר שיעבדו איתך לאורך תקופה מסויימת.

פורסם

קשה לדעת בלי לדעת באיזה סוג סחורה מדובר, רמת ההשקעה/סיכון.

ככלל, היות שנראה שבאמת אין לך מושג, תמצא קודם כל מישהו שיש לו, גם אם זה יעלה לך כסף, כי ללמוד מניסיון זה יקקקקר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לידיעה כללית, אסור לפי חוקי היבוא של ארצנו לייבא מוצרי ליטוש והשחזה מסין העממית. זה לא מה שאני מתכנן לייבא

לגבי מע"מ ומס הכנסה, זה ברוך שלם, עליך להיות עסק (בעל מספר עוסק מורשה), עליך להיות בעל רישיון ייבוא לתחום שאליו אתה מתכוונן, בקיצור- יש לך ספר חוקים שלם (או שניים) לקרוא, פנה לך יום אחד לעבור במשרדי הממשלה הרלוונטיים מהם המשרדים הללו? ואיך אני יכול להיכנס אליהם? לעניין ולקרוא את החומר, לשאול שם ולבקש חוברות הדרכה אם יש להם. כמו כן מומלץ להיעזר במט"י - המרכז לטיפוח יזמות, משם תוכל לקבל הדרכה נוספת. תודה. אני אגגל את זה. אכלתי חלק מהחארטה הזה בעצמי, אני מנסה להקים עסק עם חבר גם כן, לא קשור לייבוא- זה אני יודע ממסגרת עבודתי.

וברגע שהכסף עבר, נכון, הם יכולים לא לספק את הסחורה, אבל 1)המנטליות שלהם לא תאפשר להם את זה, ו-2) יש "שובל נייר" שמראה ששילמת ואתה זכאי לסחורה שלך (והם עוקבים אחרי המשלוחה טוב טוב בעצמם, אל תדאג) ו-ג) אם לקוח מתלונן, הם יפצו מי יפצה? אותו היטב, כך שמהבחינה הזו אתה יכול להיות שקט לדעתי (לא עסקתי מעולם בייבוא מסין, אבל זה מה שהבנתי משיחות עם אנשים שעושים זאת יום יום).

בהצלחה!

אני מניח שכותב ההודעה מדבר על הגדלת ראש והיא לטוס לסין, לפחות לפני המשלוח הראשון, ע"מ לראות את הדברים. לא נראה לי שבאמת ש צורך לטוס לשם לבדוק. מה, אני אתחיל לפתוח את כל אלף+ הקופסאות? אולי אני טועה וכן צריך לטוס באמת?

גנבים ונוכלים יש בכל מקום, והסינים הם לא קהל איכותי במיוחד בתחום הזה. הסיכוי ליפול איתם בעסקה ראשונה גבוה למדי, וכדאי להיות מוכן לזה (קרי, להכין הרבה כסף). תמיד יכול להיות שיתמזל מזלך ותצליח כבר מהפעם הראשונה, אבל לא הייתי בונה על זה. אם אין לך כסף ברזרבה, אל תיקח את הסיכון, זה לא משהו שהייתי שם עליו את כל החסכונות.

אם לא מדובר במוצר אקזוטי במיוחד (ואני מנחש שלא, אחרת לא היית מחפש אותו בסין) לאו דווקא אקזוטי. אבל אין בעולם עוד כאלה, עד כמה שבדקתי. ולסינים האלה יש פטנט על המוצר. אז גם להעתיק אותו מהם לא יעזור., ניתן להיעזר באתרים כמו אליבבא.קום, המקשרים בין ספקים לבין קונים פוטנציאליים ומאפשרים ללקוח לקבל מספר הצעות לפי מאפיינים או מחיר מבוקש. באתרים אלה אמורה להיות גם מערכת פידבקים שיכולה לתת לך מושג עם מי יש לך עסק (למרות שאיביי זה לא, אז הכל בערבון מוגבל).

זה שהם לא מקבלים תשלום בכרטיס אשראי זה נורמלי, יתכן וישקלו מחדש את המדיניות לאחר שיעבדו איתך לאורך תקופה מסויימת. איך זה נורמלי? מי, ב2011 לא עובד עם כרטיסי אשראי? או פייפאל? ומה זה ה moneybooker הזה? ולמה דווקא איתו הם כן מוכנים?

קשה לדעת בלי לדעת באיזה סוג סחורה מדובר, רמת ההשקעה/סיכון.

ככלל, היות שנראה שבאמת אין לך מושג, תמצא קודם כל מישהו שיש לו, גם אם זה יעלה לך כסף, כי ללמוד מניסיון זה יקקקקר. איפה מוצאים מישהו כזה, שאני יכול לספר לו מה המוצר, בלי שהוא יחליט שהוא רוצה להיות הראשון שמייבא אותו ארצה ו"עוקץ" אותי? ושלי יעלה לי מליונים...

תודה רבה לכם על ההתייחסות והתשובות המהירות.

hagggg55 כתב:

פורסם

אני לא חושב שייגרם לך איזה שהוא נזק עתידי לעסק הווירטואלי

אם תגלה לנו מהו המוצר בדיוק (או בערך). אני מוכן להתערב שברגע שתציין על מה בדיוק העניין

מישהו יביא תוצאת חיפוש בגוגל עם אותו מוצר בדיוק, שכבר קיים בארץ, ואפילו זול יותר

ממה שהיה עולה לך לייבא...

בכל מקרה מומלץ לפנות למט"י כדי שתקבל מידע (בנוגע לפתיחת עסק ועוד) - לא יזיק בכל מקרה.

נ.ב.:

אני לא מכיר אף מוצר ש"אין בעולם עוד כאלה".

אולי בתעשיות צבאיות, לך תדע, אבל במוצרים "רגילים" ל"המונים" - אין דבר כזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נ.ב.:

אם הוא לא קיים, איך תכיר? :lol:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

איך לדאוג שלא יעקצו אותך...

שאלה טובה.

זה מלכוד 22, כי בלי פרטים קשה לייעץ/להכווין.

עקרונית, אפשר לחפש מישהו מהתחום ואז להחתים על הסכם ייעוץ + סודיות, אבל, כמו כל מסמך משפטי, כוחו באם אתה יכול אח"כ לתבוע...

תחשבו על זה ככה, ברגע ותזמין ותתחיל למכור (בעזרת השם...), מה מונע ממתחרה, כזה שחי מהתחום, להזמין כמות "מהזהב" שאתה מייבא בזול, כזה שיש לו "יתרון לגודל", לייבא את אותו מוצר ולמכור אותו יותר בזול?

אממ...?

אתה חייב לשבת עם מישהו שבמינימום מבין משהו בייבוא של סחורה, רצוי דומה (או לאותו שוק או מוצר דומה לשוק אחר). למשל, אם אתה רוצה לייבא חולצות, אז מישהו שמוכר לחנויות בגדי ספורט, כשאתה רוצה לייבא חולצות כפתורים לחליפות. לחלופין, אם אתה רוצה לייבא חולצות ספורט, אז תמצא מישהו שמתעסק בנעליים לחנויות ספורט. זה לא מבטיח שלא ייתחרו בך, אבל...

ואם עדיין אתה מפחד לחשוף את הסוד הגדול, אז לפחות מישהו שמבין משהו בחשיבה עסקית, ניהול עסק (תזרים/מלאי/מיסים/תקנות/משהו בייבוא והתעסקות עם המכס וכו').

פורסם
בוקר טוב,

לאחרונה התחלתי להתעניין לגבי הקמת עסק עם חבר לייבוא מוצר מסויים מסין, ושיווקו בארצינו הקטנטונת.

התחלנו במגעים עם החברה והמחיר הסופי שהם רוצים הוא כ10$.

יש לי כמה שאלות לגבי מיסוי, מכס, ועלויות באופן כללי:

- אם יש למישהו עוד רעיון, עיצה, משהו שהוא רוצה להוסיף (גם הומור דלוח זה בסדר, אבל עדיף כזה משובח...) אני אודה לו מאוד.

בברכה,

אורן

נחלק את הסוגיה לשניים

האחת הקמת עסק בכלל ועסק ייבוא ושיווק בפרט.

לגבי זה יש לך מוסדות רבים שיכולים לסייע כמו מט"י למשל. כדי לקבל את הסיוע המקסימלי אינך חייב אפילו לחשוף את ביצת הזהב , מספיק את התחום של ביצת הזהב נאמר ביגוד , אלקטרוניקה וכו'.

לגבי ביצת הזהב כתבת מוצר סיני שנרשם עליו פטנט אוקסימורון. :-D

הסינים הם אלופי המעתיקנים של מוצרים המוגנים בפטנטים של חברות זרות , אז לא יעתיקו מוצר שכביכול יש עליו פטנט של חברה סינית?

חוקי הקניין הרוחני בסין פשוט לא קיימים.

איך נסווג כמה מיסי יבוא עליך לשלם אם לא ידוע המוצר , אם לא המוצר המדוייק אז לפחות משפחה.

לדוגמה וישר מהפכני לזגוגית החלון לדלת הנהג- המשפחה חלקי חילוף לרכב לא מספיק, העשויים מפלסטיק , כבר ניתן לתת אומדן מדוייק יותר.

moneybookers עובד כמו paypal

קרא כאן http://en.wikipedia.org/wiki/Moneybookers

אין דרך טובה במסחר בינלאומי שלא להיעקץ פה ושם , החוכמה למזער סיכונים.

לכן בדיקה על החברה היצרנית :כמה שנים קיימת, תחומי פעילות , האם זה המוצר הראשון שלה או היחיד שלה וכו'.

העברת סכום של 10000 $ לספק יכולה להיעשות באמצעות מכתב אשראי L/C

בקטנה , פירושו ערבות בנקאית מותנית , בו גם הספק מוגן וגם הלקוח. הספק צריך לעמוד בתנאים מסויימים וביניהם משלוח הסחורה ללקוח ואז הוא זכאי לכספו ואילו אתה , מוגן שבמידה והספק לא שלח את הסחורה הכסף לא מועבר אליו.

בדיקה של הסחורה בסין יכולה להיעשות על ידי חברות שזה עיסוקם, ובלעדי האישור שלהם , לא מקבל הספק את כספו.

שוב אחד התנאים שיכולים להיות ב L/C

לא פשוט אבל גם לא הכי מסובך שבעולם.

לך בצעדים מדודים ומחושבים.

ולגבי הפחד שלך לחשוף את ביצת הזהב, הדילמה הרגילה של כל יזם סטארטאפ. הסכם סודיות !!:-D

מאחד שעוסק בתחום הסחר הבינלאומי רק 25 שנה ועדיין לומד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני לא חושב שייגרם לך איזה שהוא נזק עתידי לעסק הווירטואלי

אם תגלה לנו מהו המוצר בדיוק (או בערך). יכול. בטח שיכול. אם מישהו עם יותר כסף ידע מה הרעיון, מה מונע ממנו לגשת לחברה ולייבא את המוצר בעצמו? אני מוכן להתערב שברגע שתציין על מה בדיוק העניין

מישהו יביא תוצאת חיפוש בגוגל עם אותו מוצר בדיוק, שכבר קיים בארץ, ואפילו זול יותר

ממה שהיה עולה לך לייבא...

בכל מקרה מומלץ לפנות למט"י כדי שתקבל מידע (בנוגע לפתיחת עסק ועוד) - לא יזיק בכל מקרה. היום אני אתקשר אליהם.

נ.ב.:

אולי בתעשיות צבאיות, לך תדע, אבל במוצרים "רגילים" ל"המונים" - אין דבר כזה.

איך לדאוג שלא יעקצו אותך...

שאלה טובה.

זה מלכוד 22, כי בלי פרטים קשה לייעץ/להכווין.

עקרונית, אפשר לחפש מישהו מהתחום ואז להחתים על הסכם ייעוץ + סודיות, אבל, כמו כל מסמך משפטי, כוחו באם אתה יכול אח"כ לתבוע...

תחשבו על זה ככה, ברגע ותזמין ותתחיל למכור (בעזרת השם...), מה מונע ממתחרה, כזה שחי מהתחום, להזמין כמות "מהזהב" שאתה מייבא בזול, כזה שיש לו "יתרון לגודל", לייבא את אותו מוצר ולמכור אותו יותר בזול?

אממ...? הסכם בלעדיות, שהחברה מוכנה לחתום איתנו עליו, בתנאי שנזמין X מוצרים כל חודש/שנה. אמור לתפוס, לא?

אתה חייב לשבת עם מישהו שבמינימום מבין משהו בייבוא של סחורה, רצוי דומה (או לאותו שוק או מוצר דומה לשוק אחר). למשל, אם אתה רוצה לייבא חולצות, אז מישהו שמוכר לחנויות בגדי ספורט, כשאתה רוצה לייבא חולצות כפתורים לחליפות. לחלופין, אם אתה רוצה לייבא חולצות ספורט, אז תמצא מישהו שמתעסק בנעליים לחנויות ספורט. זה לא מבטיח שלא ייתחרו בך, אבל...

ואם עדיין אתה מפחד לחשוף את הסוד הגדול, אז לפחות מישהו שמבין משהו בחשיבה עסקית, ניהול עסק (תזרים/מלאי/מיסים/תקנות/משהו בייבוא והתעסקות עם המכס וכו'). בנאדם כזה, ירצה סכום כסף מסויים לייעוץ? או שצריך נתח מהרווחים? כמה נהוג לשלם?

נחלק את הסוגיה לשניים

האחת הקמת עסק בכלל ועסק ייבוא ושיווק בפרט.

לגבי זה יש לך מוסדות רבים שיכולים לסייע כמו מט"י למשל. כדי לקבל את הסיוע המקסימלי אינך חייב אפילו לחשוף את ביצת הזהב , מספיק את התחום של ביצת הזהב נאמר ביגוד , אלקטרוניקה וכו'.

לגבי ביצת הזהב כתבת מוצר סיני שנרשם עליו פטנט אוקסימורון. :-D

הסינים הם אלופי המעתיקנים של מוצרים המוגנים בפטנטים של חברות זרות , אז לא יעתיקו מוצר שכביכול יש עליו פטנט של חברה סינית?

חוקי הקניין הרוחני בסין פשוט לא קיימים. אז מה זה אומר? האם אני יכול להעתיק את המוצר בארץ? למרות שרשום עליו פטנט?

איך נסווג כמה מיסי יבוא עליך לשלם אם לא ידוע המוצר , אם לא המוצר המדוייק אז לפחות משפחה.

לדוגמה וישר מהפכני לזגוגית החלון לדלת הנהג- המשפחה חלקי חילוף לרכב לא מספיק, העשויים מפלסטיק , כבר ניתן לתת אומדן מדוייק יותר. גאג'ט. אבל לא משהו מתוחכם. משהו ברמה של הוישר המהפכני שלך, אבל בתחום אחר. מוצר חשמלי קטן.

moneybookers עובד כמו paypal האם הוא בטיחותי כמו פייפאל?

קרא כאן http://en.wikipedia.org/wiki/Moneybookers

אין דרך טובה במסחר בינלאומי שלא להיעקץ פה ושם , החוכמה למזער סיכונים.

לכן בדיקה על החברה היצרנית :כמה שנים קיימת, תחומי פעילות , האם זה המוצר הראשון שלה או היחיד שלה וכו'. בערך 5 שנים, מוצר יחיד.

העברת סכום של 10000 $ לספק יכולה להיעשות באמצעות מכתב אשראי L/C

בקטנה , פירושו ערבות בנקאית מותנית , בו גם הספק מוגן וגם הלקוח. הספק צריך לעמוד בתנאים מסויימים וביניהם משלוח הסחורה ללקוח ואז הוא זכאי לכספו ואילו אתה , מוגן שבמידה והספק לא שלח את הסחורה הכסף לא מועבר אליו.

איך אומרים מכתב אשראי באנגלית? אני אבדוק אם הם מוכנים לקבל כזה.

בדיקה של הסחורה בסין יכולה להיעשות על ידי חברות שזה עיסוקם, ובלעדי האישור שלהם , לא מקבל הספק את כספו.

שוב אחד התנאים שיכולים להיות ב L/C חברות בסין או חברות בארץ ששולחות מישהו לסין?

לא פשוט אבל גם לא הכי מסובך שבעולם.

לך בצעדים מדודים ומחושבים.

ולגבי הפחד שלך לחשוף את ביצת הזהב, הדילמה הרגילה של כל יזם סטארטאפ. הסכם סודיות !!:-D

דבר נוסף, תו תקן, אם יש למוצר תו אירופאי, זה מספיק לארץ? או שצריך משהו מיוחד פה?

שוב תודה רבה לכם על התגובות הבונות,

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

X-plane - מצאת.

לגבי השאלות שלך:

1. הסכמים טובים אם עומדים בהם, ואם לא, אם יש לך יכולת לאכוף אותם בבית משפט. עכשיו לך תתבע מישהו בסין, כי הוא הפר איתך הסכם...

2.אין "נהוג לשלם", בלי לדעת במה מדובר בכלל בטח שאין אפילו כיוון לתת לך.

3. פטנט - נכון כמו הסכם. פגשתי פעם את מי שרשם את הפטנט הראשון על רולר-בורד (סקייט בורד עם שני גלגלים). הוא גם הראה לי את האבטיפוס, וסיפר כמה השקיע בפיתוח ושיווק ראשוני. עזר לו לכפרות...

אבל הנה יש לך את ישה, עבור איתו לפרטי.

אם יידפוק אותך, ניתן לו התראה בפורום...:lol:

פורסם

כפי שישה כתב - מכתב אשראי זה L/C, או בשמו המלא letter of credit.

לגבי יועצים שיספקו שירות תמורת חלק מההכנסות, אינני רואה מה הבעיה פה.

אתה מחפש מישהו שימזער לך סיכונים בחינם? בשביל זה יש את הפורו(מי)ם.

מחפש מישהו מקצועי יותר? תצטרך לשלם. ככה העולם עובד.

• תוכן חדש...