Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במיצובישי קולט 94 - לא מניע

MaorGolf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בעבר הקודן כנראה עשה בעיות כי לא זרם דלק למנוע .. למרות שהקודן עשה כאילו עשיתי אתה קוד טוב. ולאחר שבוע שיחקתי עם החוטים של הקודן והאוטו הניע לשבוע ואז עוד פעם לא הניע.. ניסיתי לשחק עם החוטים שוב ולא עזר הלכתי לאביזרי רכב הוא אמר שיש לקודן הזה ניתוק אחד בלבד ושל הדלק הוא חיבר חוט שהיה מפוצל ל 2 ולקודן... והרכב עדיין לא מניע וכן זורם דלק.. אין ניצוץ בחוטי הצתה

מדובר בקודן של סילבר ליין - דוכיפת

התקשרתי ליבואן והוא אמר שיש לקודן 2 ניתוקים...

השאלה היכן נימצא הניתוק השני... אין לי בעיה לגרור את הרכב לאביזרי רכב אחר שיעקוף גם את הניתוק השני אבל אני רוצה להיות בטוח שזה מהקודן כי אם לא אני יצטרך לגרור את הרכב שוב בחזרה לבית כי כרגע אין לי כסף לתקן בעיות מנוע וגם לגרור את האוטו פעמיים... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

איך אפשר להיות בטוח שזה מהקודן או שזה בעיה ברכב...

בבקשה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה כזה, אי אפשר להיות בטוח דרך המקלדת.

יש לבדוק מדוע אין ניצוץ, האם מע' הקודן אכן מבצעת ניתוק נוסף, גם אם כן, האם הניתוק הנוסף הוא זה שאחראי לתקלה.

באם יש אבזרי רכב קרובים לביתך, ואיכותיים, בדוק כמה תעלה הגעה ובדיקה שלהם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקחתי לאביזרי רכב קרוב לבית שלי.. הוא אמר שיש ניתוק אחד והוא רק של הדלק... אבל היבואן של הקודנית הזאת אומר שיש 2 ניתוקים

יש חוט אחד שהולך לכיוון המנוע.. חוט אחד בודד יכול להיות שהוא מנתק משהו?

ויש עוד 2 חוטים שלדעתי הם מעבירים את החשמל לקודנית כי אם אני מנתק אותם הקודנית נכבת

אחד מהם מתחבר לחוט אדום והשני לחוט ירוק.. מה זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדום וירוק, כנראה + קבוע, ו + אחרי סוויץ'.

אם יש חוט שהולך לכיוון המנוע, נראה שיש ניתוק נוסף, יתכן ויש עלוקה כלשהי (למרות שעלוקה לא צריכה תמיד קשר חוטי) , כדאי לעקוב אחרי החוט במדוייק.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב כנראה שהחוט לא מגיע למנוע.. הוא נעצר עוד מעל הדוושות... ומשם מתפצל לחוט שמחובר לשלדה ( - ) ועוד חוט שמחובר לאזעקה ו עוד חוט שמחובר למין מלבן כזה שיש עליו כל מיני פקקים... החוטים יצרו מין מרובע כזה.. צילמתי תמונה

1.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התמונה מאוד לא ברורה.

לא ניתן להסיק מסקנות ממנה.

אתה יכול לנסות לעשות דבר נוסף, אם ממח מע' האזעקה יוצאים שני חוטים ירוקים שמבצעים ניתוק, חוטים בצבע זהה לחלוטין, אתה יכול לנסות לעשות גשר בינהם לעקוף את הניתוק שהאזעקה עושה. אולי משם הבעיה.

בכלל, בכל סבך החוטים הזה, רצוי שאיש מקצוע יתעסק, שלא יצא הזול ליקר.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר בדיקה של מכונאי.. יש זרם.. ולא מגיע דלק

כנראה יש עלוקה שמנתקת את הדלק

על המשאבה כנראה שהיא לא נימצאת... מישהו יודע על איזה עוד מקומות שהיא יכולה להימצא בהם?

ואיך היא נראית בדיוק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יודע היכן עוברים חוטי החשמל של משאבת הדלק במיצובישי קולט 94?

לא רואים את המשאבה מתחת לכסא האחורי... הדרך היחידה להגיע אליה זה לפרק את המיכל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...