Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לחוות דעת ממוסך על רכב פולקסווגן

user1990
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי יש לי שאלה, בבידקת מוסך של רכב פולקסווגן שקניתי היו כמה בעיות ביניהם :

שילדת מרכב :

ליקויים בעלי משמעות גבוהה:

תיקוני תאונה בחזית, סמני פגיעה קורת אורך, הוחלפו חלקי מרכב, מעיכות , נזק פגושים, נזק ספי מדרכה, תקוני פח וצבע סביב הרכה , הוחלפה שמשה קדמית , פלסטיקים פגומים וריפוד , מראה ימין פגוע

זה כמו סינית בישבילי אשמח לחוות דעת, מה זה אומר לגבי מעבר טסט בקרוב וזה לא אומר שיש פגיעת שאסי נכון?

תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד מקווה שהרכב נוסע ישר (נשמע שהרכב אכל תאונה או כמה תאונות קשות)

אם הרכב תוקן כמו שצריך לא אמור להיות לו בעיה לעבור טסט רק כנס למוסך לעשות בדיקה לפני כן כדי שלא תצתרך לחזור שוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי יש לי שאלה, בבידקת מוסך של רכב פולקסווגן שקניתי היו כמה בעיות ביניהם :

שילדת מרכב :

ליקויים בעלי משמעות גבוהה:

תיקוני תאונה בחזית, סמני פגיעה קורת אורך, הוחלפו חלקי מרכב, מעיכות , נזק פגושים, נזק ספי מדרכה, תקוני פח וצבע סביב הרכה , הוחלפה שמשה קדמית , פלסטיקים פגומים וריפוד , מראה ימין פגוע

זה כמו סינית בישבילי אשמח לחוות דעת, מה זה אומר לגבי מעבר טסט בקרוב וזה לא אומר שיש פגיעת שאסי נכון?

תודה :)

שבת שלום

כדאי לבדוק את הרכב במוסך לפני הטסט. בכל טופס בדיקה , כשמופיעים ליקויים בעלי משמעות גבוהה, יש להתיחס ברצינות. סימני פגיעה בקורת אורך זה פגיעה בשסי!!!

יום טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן אכן, שאסי ועוד איך שאסי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...