Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני עומד לפני הרשמה לקירייה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה בת"א.

זה ממש רחוק מהבית שלי , זה נמצא ליד רוקח והלימודים הם לימודי בוקר

אני לא רוצה להתייאש מהפקקים כל בוקר.

אני מחפש משהו קרוב לבית.

פורסם

המכון הטכנולוגי חולון יציע לך גם קרבה (יותר נוח להגיע לחולון בבוקר מאשר לת"א - אפילו שאין לי מושג איפה בדיוק בחולון זה נמצא) - וגם התואר ממנו נחשב לאיכותי יחסית.

פורסם

אבי יש הבדל (לא קטן) בין תואר למדעי המחשב לבין הנדסאי תוכנה.

אני רואה שלא הייתי מובן.

אני מחפש מרכז ללימודי הנדסאי ולא הנדסה - אני אשמח אם אחד המנהלים יערוך וירשום הנדסאי במקום הנדסת.

פורסם

אם יכול להיות שעדיין קיים הבית ספר להנדסאים של המכלה למנהל, בקניון ערי החוף ליד קניון הזהב במערב ראשל"צ ,

אפשר להגיע גם מ431 ולעלות בראשון מערב, או ביציאה השניה לכיוון שדרות רחבעם זאבי,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אם יכול להיות שעדיין קיים הבית ספר להנדסאים של המכלה למנהל, בקניון ערי החוף ליד קניון הזהב במערב ראשל"צ ,

אפשר להגיע גם מ431 ולעלות בראשון מערב, או ביציאה השניה לכיוון שדרות רחבעם זאבי,

מנסיון אישי - לא להתקרב (אם עדיין קיים). מדובר אגב, במוסד שונה לגמרי מהקמפוס של המכללה בראשון מערב.

אם תרצה פרטים, בפרטי.

ליאור.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

התחלתי להתעניין לעומק לגבי לימודים והמשך הדרך בחיי.

מעוניין לקבל קצת מידע מבעליי ידע וכאלה שלמדו\התנסו בעבר במקצוע הנדסאי תוכנה.

להתמקד יותר באופן עבודה, היכן דרוש מקצוע זה, קושי במציאת עבודה, שכר ממוצע, וכו'.

אגב, המוסד בו אני מעוניין ללמוד הוא "המכללה למנהל" סניף אשדוד.

תודה והמשך יום מצויין!

• תוכן חדש...