Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה טועים בקשר לטידה, זהו הרכב המשפחתי שלנו והיא המשפחתית המרווחת ביותר מבחינת מרווח ראש-תקרה וברכיים. הבעיה היחידה היא שהיא טיפה(כן טיפה) צרה ל3 אנשים גדולים לשבת. נעים מאוד, אני 1.91 ולפני כחודשיים שקיבלנו את הטידה התלבטנו בינה לבין הפורטה. בסוף הלכנו על הטידה כי קרסו היחידים שהסכימו לתת טרייד אין של מחירון על סניק 2(תראה מאיזה מכונית מרווחת עברנו, והמעבר לא כזה נורא) ולא 20 אלף פחות כמו סוזוקי(SX4) או קיה בשביל הפורטה.

נכנסתי בקרוז, פורטה והטידה, ואין ספק שהטידה היא המרווחת מבינת מרווח רגליים, ואם אתם 2 אנשים או 3 לא גדולי מימדים הטידה ממש שווה ניסיון.

הטידה מ2009 מגיעה עם ESP מה ששנתון קודם לא. בגירסה המאווזרת יותר(119.9K) מקבלים 6 כריות אוויר(בנוסף לשליטת בלוטוס ומערכת השמע המקורית). אנחנו קיבלנו אותה בהנחה של 8K.

פורסם

אחרי שנה וחצי עם טידה במשפחה אני מצטרף לקודמי הרכב שקט מאוד נוח (יותר מה3 והקורולה זה בוודאות)

לא מקרקש וחוץ ממימד הרוחב הכי מרווח וצריך לא לשכוח שיחסית חסכוני בדלק

אז כדאי לנהוג עליו כמה ק"מ לפני חיווי דעה.

פורסם
zvit - לגבי החבר שלך עם הקרוז מהעבודה, אני מאמין שהייתה לו הקרוז הישנה לפני השינויים של הגיר והמנוע, לכן הפורטה הייתה כמה רמות מעליה.

לגבי פותח השרשור - האם אלו הבחירות היחידות שלך? אם אני מבין נכון אתה הולך לרכוש את הרכבים כלקוח פרטי.

לא חסרות אלטרנטיבות טובות יותר בטווח המחירים עד 125K

לא משנה מה יעשו לקרוז - אחר התלונות העיקריות חוץ מהביצועים הנירפים היו ביקורים לא מתוכננם במוסך, ואת זה אף מתיחת פנים לא תשנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
CX25GTI, האם נתקלת בבעיות או תקלות כלשהן בתקופה הזאת? האם יש הרגשה שהרכב לא מורכב חזק? ז"א יש רעשים, חלקים ברכב זזים וכו'. האם הרכב רועש? האם יש בידוד רעשים טוב בתא הנוסעים?

הרכב שלי נטול בעיות , אני יכול להעיד שהרכב מורכב ברמה גבוהה מאוד, אין קירקושים ורעשים , הכל סולידי ובמקום, נקודה שמעט מפריעה לי היא הפלסטיקים בדלתות אשר מחליפים את ריפודי הבד שאליהם הייתי מורגל מרכבים אירופאים אחרים.

תא הנוסעים שקט עד מהירות של 120++ , מעבר לזה המנוע מתחיל להיות נוכח, אבל אני בהחלט אוהב את הרעש שלו.

הרכב זריז מאוד, אבל הוא אינו משתף פעולה בכבישם מסולסלים , השילדה מכוילת לנוחות ונסיעה בקו ישר (לטובת השוק העיקרי בארה"ב) , אבל כרכב משפחתי הוא עושה את העבודה בצורה טובה מאוד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
VW130071, האם יש להם פורטה עם שישה הילוכים? מה הם אומרים עליה?

לגבי i30 סדאן, הבנתי שזה יגיע לא בקרוב וגם יעלה לא מעט.

לאחר בדיקה

שלושה עם 6 הילוכים

ואחד עם התיבה הישנה

כולם כאחד ממליצים על הרכב ולא יכולים להצביע על בעיה כלשהי

פורסם

מה לדעתכם מביא חברה לתת אחריות לכל כך הרבה שנים כמו בקיה? בכל זאת הרכב לא מהיקרים והאיכותיים שיש. לכן זה נראה כמו סיכון מצד החברה. אבל מצד שני היא כנראה יודעת מה עושה.

פורסם

מתן אחריות מורחבת הוא חלק מבניית שם מותג בישראל. כידוע עד לא מזמן קיה הייתה מותג זניח בטבלת המכירות, לאחר הצגת הדור החדש של הדגמים וגם מעבר ליבואן חדש ורציני יותר הוחלט לערוך למותג שינוי תדמית וגם לנסות לבנות לו מוניטין בשוק הישראלי.

מתן אחריות מורחבת היא היתרון ברכישת קיה וזה בהחלט מפתה בשביל חלק מהרוכשים.

האם מישהו יודע מתי החלו למסור את הדגמים עם הגיר החדש?

שבת שלום.

פורסם

בארה"ב 7 שנים אחריות למכוניות של יונדאי-קיה זה דבר שבשגרה כבר שנים רבות, לאשתי יש יונדאי אלנטרה GT 2005 שנרכשה מהסוכנות בזמנו, כאשר לרכב היו 70K מייל הוא נכנס לבדיקה במוסך והמכונאי החליט שהתיבה עושה רעשים ושצריך להחליף בחינם ובמסגרת האחריות, לא שמעתי אפילו שריקה מהתיבה (כנראה שהמוזיקה תמיד עובדת) והרכב נסע מצויין, אבל התיבה הוחלפה, זה היה כשהרכב כבר היה בן 4. השירות של יונדאי וקיה הוא מעולה פה בארה"ב ואני מבסוט שהיבואן בארץ החליט לאמץ את נושא האחריות הארוכה.

בכללית הרכבים החדשים ממשפחת יונדאי הם פשוט עולם אחר, הפורטה היא משפחתית קטנה נהדרת, גרסאת הקופה מציעה עיצוב חביב וחבילה כללית נהדרת, כל המגזינים פה כבר יודעים שיונדאי/קיה זאת מתחרה רצינית שלא מתביישת לתת לטויטה בראש וגם במקרים מסויימים ללקסוס וב.מ.וו (ע"ע ג'נסיס).

haters will hate

פורסם

לגבי האחריות הארוכה: לפי הגיון אחריות ארוכה ניתנת כאשר החברה מאמינה ברכבים שלה ובטוחה שיחזיקו מעמד הרבה זמן. כי אם זה לא כך, אז החברה פשוט רוצה למשוך אליה קונים, אבל יחד עם זה היא מפסידה אם הרכבים לא אמינים כמו שניתן לחשוב בהתחלה. לכן הכי טוב לראות לאורך זמן מה קורה עם הרכבים של החברה ומה תגובות מחזיקי הרכב.

מה שעוד מעניין, אני בזמן אחרון מסתכל על רכבים מסביב ורואה המון יונדאי. פשוט כל כמה רכבים נוסע יונדאי. ניסיתי למצוא פורטה וראיתי רק כמה בודדות בזמן האחרון. אולי מכיוון שאנשים עדיין לא ממהרים לקנות אותו מכל מיני סיבות.

• תוכן חדש...