Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל בזמן האחרון האם אני רוצה לשדרג עבור האשה רכב לשנתון יותר מתקדם.

הרכב הנוכחי הוא טויוטה קורולה 96 ואנחנו כבר בעצם 8 שנים עם הרכב הזה - מאוד מרוצים.

בעקרון אני שוקל להחזיק את הרכב הזה עד שלוש שנים נוספות אבל אם תהיה לי הזדמנות טובה לקראת סוף החורף אולי בכל זאת אקדים את הצעד וארענן את הסטטוס של הרכב השני.

כרגע אני מחזיק את הרכב הזה בעיקר בגלל שאנחנו לא משתמשים בו הרבה אבל אני מאמין שלקראת סוף השנה הזו אנו נתחיל להשתמש יותר בשני רכבים מאשר רוב הזמן באחד.

--- אל תטעו - אני לא שואל כאן על איזה רכב הייתם ממליצים לי ---- אני פשוט חושב שאולי מצאתי חלופה נאותה שכדאי לבחון אותה בכובד ראש וכאן מתחילה בעצם השאלה שלי אליכם.

ובכן - לענייניו:

אני מביט במודעות למכירה יד 2 בהודעות מכירה של מיצובישי קריזמה משנתון 2003 עד 2004 והמחירים שבעלי הרכבים הללו מבקשים הם פשוט נמוכים עד כדי גיחוך.

עד כמה שידוע לי מדובר ברכב נהדר -

מנוע 1.6 עם תיבת הילוכים לומדת

מתלים שמבוססים כבר מהדגם הקודם על טכנולוגיה של BMW

הרכב מנסיעה (הדגם הישן יותר של הכריזמה) שעשיתי עליו מ-א-ו-ד נוח ורך ונעים.

גדול ומרווח

אבזור סביר ביותר

עד כמה שאני יודע מרכבים של מיצובישי מדובר ברכבים סופר אמינים

הבעיה היחידה עם רוב המיצובישי שאני ראיתי עד היום - שטייניות דלק לא קטנות.

מה אתם יודעים על הרכב הזה? אני מדבר על דגם AIR שנתון 2003 ומעלה

למה המחיר הנמוך?

מהי צריכת הדלק האמיתית הצפויה מרכב כזה תקין?

אשמח למידע לגבי האקסמפלר הספציפי הזה - והאם לדעתכם - שווה להכנס לסרט איום ונורא של מכירת רכב שנת 96 (אפילו שמדובר בקורולה - זה כבר רכב ענתיקה ובאופן כללי שוק הרכב היום במצב שלמכור זה פשוט עונש) בכדי לבצע את השדרוג?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכריזמה זה רכב "מ-א-ו-ד" נוח?

אם אתה סבור שכן, אז מבחינתך אין לרכב חסרונות, כדאי לך מאוד לקנות אותו בכדי לשדרג את הטויוטא.

תקבל הרבה רכב במעט כסף.

אם תחפש חוות דעת אחרות כאן בפורום, תמצא שהרוב לא מוצאים את הרכב כנוח במיוחד.

וגם לא בטיחותי במיוחד או כיף לנהיגה.

בתוך העיר, בנסיעה רגועה, הרכב מתקרב ל 1:10

פורסם

אוטו סופר אמין, אני מחפש אחד כזה לאמא שלי.

הסיבה למחיר הנמוך? עם ישראל לא בדיוק ידע איך "לאכול" את הכריזמה אחרי מספר דורות של לנסר, האמת היא שגם בשאר אירופה לשם היא תוכננה לא ממש אימצו אותה בחום. הדור הראשון סבל מבעיות איכות חומרים (תא נוסעים) והדור השני (Air) מוצלח מאוד.

פשוט רכב שעבר מתחת לרדאר מבחינת שוק המשומשות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כן - הדגם הקודם התאבזר במתלים משתנים בין צד ימין לשמאל גם מקדימה וגם מאחורה - היום זה דבר שהוא נפוץ מאוד כבר ברוב הרכבים בשוק - כשהכריזמה לראשונה יצאה זה היה משהו שראו רק ברכבי יוקרה.

אם לוקחים את הכריזמה ומשווים אותה לקורולה 96 - מדובר ברכב נוח :-D

או קיי

נתתם לי חומר למחשבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למיצובישי יצא שם של שטייניות דלק.

אני עם שני גאלאנטים ולא מבין עד היום על מה מדובר.

רכב יחסית מאוד מאוד חסכוני.

אני עושה מחוץ לעיר בסביבות ה 1 ל 12. מנוע 2 ליטר.

אני לא יודע לגבי הכריזמה, אבל מה שאני אומר זה שתישאל אנשים שיש להם את האוטו ולא שמועות.

עם כל אחד שדיברתי שהיה לו גאלאנט בעבר אמר לי שזה אחד המכוניות שהוא הכי אוהב.

אבל תגובות רעות על האוטו אני שומע בלי סוף----ממי שלא היה לו את האוטו מעולם.

הגולף שהיתה לנו לפניה לא היתה צורכת את זה אפילו בניוטרל (האוטו הכי גרוע שהיה לנו אי פעם)

פלג_

פורסם

תראה הלנסרים של שנות התשעים ותחילת ה2000 הן שטייניות

אחת האקסיות שלי היתה עם הרכב הזה ובאמת המד דלק עשה תחרות עם מד המהירות...

אבל לגבי הקריזמה לא זכור לי שמדובר ברכב ששונה מהממוצע ולגבי הגאלאנט כבר נחשפתי כמה פעמים לתגובה שדווקא לא מדובר ברכב זללן אבל זה יכול להיות מאוד הגיוני עם הבודי של ה1.6 ליטר בתכלס כבד מידי למנוע...

Pioneer TS-X150

פורסם

לי ,בבית, יש כריזמה 98 מרגע הלידה ואין לי שום טענות כלפיה. ההפך הוא הנכון, בעקבות זאת שאני מאוד מרוצה ממנה, די התחברתי לדור הבא והתחלתי להתעניין לגביו. חוץ ממנוע 1.6 בעל 90 כ"ס במקום 116, כמו בדור הקודם, האמנתי כי זו מכונית לא רעה בכלל.

לאחר לא מעט קריאת שרשורים בפורום, הבנתי שכדאי מאוד להתרחק מהמכונית.

שורה תחתונה- ערוך חיפוש, מאוד משתלם ובהצלחה.

• תוכן חדש...