Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

V1 ורכבים צרפתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש את הגלאי הנ"ל. הבנתי שעלולה להיות איזשהי בעיה בהתקנה שלו ברכבים צרפתיים? יש דברים בגו? (הרכב הוא קליאו דור 3 ומחיפוש בפורומים רלוונטיים של הרכב לא מצאתי אף אזכור להתקנה של ולנטיין)

מישהו מכיר את הסוגיה ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הבעיה היא בציפוי מגן שיש לשמשה הקדמית של הצרפתיות.

בדור ראשון ושני יש חלון קטן בתחתית השמשה ללא הציפוי ושם הV1 יושב.

לדעתי גם בדור השלישי אמור להיות את החלון המדובר, תבדוק ותעדכן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קח בחשבון שאם הV1 ימוקם בתחתית השמשה הוא לא יהיה אפקטיבי.

זה לא אנטנה של דיבורית, או GPS , זה חייב להיות ממוקם כמה שיותר גבוה, עדיף צמוד לתיקרה, חייב לראות את שני החלונות בזווית מספיק טובה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קח בחשבון שאם הV1 ימוקם בתחתית השמשה הוא לא יהיה אפקטיבי.

אפקטיבי.

מניסיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש בעיה מסויימת עם ציפוי המגן נגד UV ברכבים האלו.

הפתרון כבר קיים - יש מעין "חלון" ריק בשמשה בדיוק לצרכים האלו (גלאים, משדרים לכבישי אגרה וכו').

אתה רק צריך למצוא אותו.

פורסם

עופר אני לא מאמין שעדיין לא שמנו את ה-V1.

יש לי עכשיו רדאר שלא שווה כלום.

אפשר להזמין ביחד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מאוחר מדי - בדיוק היום רכשתי את המוצר ממוכר בארץ :)

בכל מקרה - תודה לעצות. חיפשתי ולא מצאתי חלון או פאטץ'. אני מניח שזה אחד משניים - או שהכל החלון הוא עם הגנת UV או שאין בו בכלל. אני אבדוק את זה קצת יותר לעומק ואעדכן. בלי קשר - יש איזשהם טיפים בקשר לקינפוג של המכשיר ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הציפוי ניתן לזיהוי דיי בקלות, יש לו צבע ירוק\כחול חלש מאוד, נסה להעמיד את הרכב ליד קנגו או קליאו ישנה ותשווה.

או שפשוט תקשיב לרועי שאומר שאין ציפוי. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מספיק להסתכל על הרכב בשמש ממרחק של כמה מטרים כדי לזהות את הציפוי, אם לא זיהית משהו חריג אז כנראה שאין.

אפקטיבי.

מניסיון.

טוב, אז הרשה לי לתקן את עצמי.

במידה ויש ציפוי זה יהיה פחות אפקטיבי. אין כאן 1 או 0.

קרא את הוראות ההתקנה של המוצר.

נאמר שהמיקום האופטימלי (לרכב עם הגה שמאלי) הוא בצד שמאל של המראה המרכזית, רצוי על סוכך השמש.

כל מיקום אחר יפחית.

עופר אני לא מאמין שעדיין לא שמנו את ה-V1.

יש לי עכשיו רדאר שלא שווה כלום.

אפשר להזמין ביחד.

בפחות מ500 דולר זה נוחת אצלך בבית מאיביי.

קניה קבוצתית לא תיתן כלום מלבד בעיית מכס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש שיטה מאוד פשוטה למצוא את ה"חלון" ללא הציפוי, או לראות אם בכלל לרכב יש ציפוי.

לבש משקפי שמש עם עדשה מקוטבת (polarized), אלה שמעלימים את ההשתקפות של הדשבורד מפנים השמשה והסתכל על הרכב מבחוץ כשהוא עומד בשמש, ישר תראה שהשמשה צובעת עצמה בצבע וורדרד - סגלגל.

אם תרצה, אני מוכן לתרום את המשקפיים שלי לניסוי (הבנתי שאתה, כמוני, חיפאי).

עד היום ראיתי את הציפויים הנ"ל במגאן דור ראשון (האץ' וסדאן בלבד, בקופה לא ראיתי) בקנגויים למיניהם, ופיקאסויים של סיטרואן (C4 אם אני זוכר נכון) וקליאו B

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...