Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אחרי חיפושים ארוכים ומתישים בפורום ובאינטרנט בכלל, הגיעו שלושת הרכבים הנ"ל לקו הסיום:

פאסאט 2.0, מונדאו ופיג'ו 406 2.0.

אני מעוניין לקנות אחד מהרכבים הנ"ל, משנים 2002-2003.

התקציב העומד לרשותי הוא 30-36 אלף.

הדבר החשוב לי ברכב הוא נסיעה חלקה ושקטה.

הגודל לא כל כך חשוב. הסיבה שבחרתי במכונית גדולה הוא דווקא המושבים הנוחים. אני מחפש רכב קצת "על רמה" ולא משפחתית יפנית אפורה. חשוב לי ההרגשה בפנים הרכב ואיכות המושבים שאין ביפניות, מנסיון נהיגה של כמה שנים טובות על יפניות, הגב די כואב.

האם עוד יש רכבים (בכלל) מהשנתונים הללו שנוסעים "כמו חדש"? כמעט "כמו חדש"? או שזהו בלאי טבעי ואין מה לעשות? יש איש מקצוע בפורום שיודע?

אני מבקש חוות דעת ממי שיש או שהיה לו אחד מהרכבים הנ"ל, או יותר. ואולי גם הצעת מכירה!

ואם מישהו יכול להאיר את עיני בהצעה מעניינת אחרת - אשמח...:idea:

פורסם

אל תחפש חדש ברכב משומש.

משומש זה משומש. נקודה.

אתה צריך לקבל בהבנה בלאי. בייחוד ברכב של 8 שנים.

רכב כזה עמד בחוץ, ברחוב, 8 שנים. בתנאים חום,קור וכו'.

אם אתה הולך לחפש "חדש" או "כמו חדש" ברכב בן 8 אז רד מזה עכשיו - צפוי לך מפח נפש.

נהגתי בשלושת הרכבים ואסכם לך את זה ככה:

1. הכי טובה לדעתי - המונדיאו - מחיר רכישה זול, אמינות טובה, נוחה, מפנקת. רק תשבוחות יש לי עליה.

2. במקום השני - הפאסאט - לא כי היא רעה, פשוט המונדיאו יותר משתלמת - החסרונות שלה - יותר יקרה לאחזקה ורכישה מהמונדיאו. אני חושב שהיא טיפה יותר מפוארת - עדיין הייתי מעדיף מונדיאו.

3. פיזו 406 - לטעמי נופלת בתחרות. היא לא נוחה ברמה של ה-405, ואני אישית חושב שבכל סעיף כמעט היא נחותה מהאחרות. אולי בנסיעה "ספורטיבית" היא תציג יתרון מסויים - אני בספק וגם אף אחת מהן לא מיועדת לזה.

פורסם

תבדוק גם את האמריקאיות. אתה יכול לקבל בתקציב הזה מאליבו מודל 2005 שמאוד נוחה ודי חסכונית.

אם תרד בגודל שווה לבדוק גם את הקסארה שבמחיר הזה תיתן רכב יותר חדש ותשאיר עודף. היא מצטיינת בנוחות נסיעה מאוד גבוהה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אל תחפש חדש ברכב משומש.

משומש זה משומש. נקודה.

אתה צריך לקבל בהבנה בלאי. בייחוד ברכב של 8 שנים.

רכב כזה עמד בחוץ, ברחוב, 8 שנים. בתנאים חום,קור וכו'.

אם אתה הולך לחפש "חדש" או "כמו חדש" ברכב בן 8 אז רד מזה עכשיו - צפוי לך מפח נפש.

נהגתי בשלושת הרכבים ואסכם לך את זה ככה:

1. הכי טובה לדעתי - המונדיאו - מחיר רכישה זול, אמינות טובה, נוחה, מפנקת. רק תשבוחות יש לי עליה.

2. במקום השני - הפאסאט - לא כי היא רעה, פשוט המונדיאו יותר משתלמת - החסרונות שלה - יותר יקרה לאחזקה ורכישה מהמונדיאו. אני חושב שהיא טיפה יותר מפוארת - עדיין הייתי מעדיף מונדיאו.

3. פיזו 406 - לטעמי נופלת בתחרות. היא לא נוחה ברמה של ה-405, ואני אישית חושב שבכל סעיף כמעט היא נחותה מהאחרות. אולי בנסיעה "ספורטיבית" היא תציג יתרון מסויים - אני בספק וגם אף אחת מהן לא מיועדת לזה.

היו לי 405 ו406 ה406 משמעותית יותר נוחה,וחוץ מהC5 שיש לי,ה406 הרכב הכי נוח שנהגתי עליו מעולם,ונהגתי גם ברכבים הרבה יותר יקרים.

חוץ מזה שה405 היה חרא של רכב וה406 סוס עבודה.

פורסם

האם גם ה-406, גם בשנתון הנ"ל, נוסע חלק ולא רועד?

(נהגתי בהרבה מסחריות צרפתיות כמו פרטנר, ג'מפי וברלינגו, אפשר ללמוד מהן על ה-406 או שזו ליגה אחרת?)

פורסם

גם נהגתי הרבה בברלינגו,אין מה להשוות לרמת הנוחות והעידון [וגם שקט] שיש ב406.

דרך אגב ראיתי ביד-2 406 2004 יד-1 66000ק"מ ,אם הייתי במצב אחר כיום הייתי רוכש את הרכב כרכב נוסף בבית.

פורסם
המאליבו 2005 הרבה יותר יקרה. (55-60 אלף). הלוואי ויכולתי.

עזוב מחיר מחירון. בדוק מחיר קנייה. אל תשכח שהרבה מהן יוצאות חברות פרטיות ולא עברו שם חיים קשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לנו 406 בבית.

רכב נוח לא שומעים את המנוע,חווית נסיעה מהאיכותיות באמת.

אצלנו ה406 היא משנת 2003 והגיר לא עושה בעיות כלל.

בדגמים הישנים של ה406 הייתה בעיה בגיר.

רכב מאוד נוח ומאוד אמין.

פורסם

תחפש אקזמפלר שמור של ה-406 מהשנתונים המאוחרים יותר ועל תתפשר על מנוע ה-1.8 שהוא פשוט חלש מדי.

מכונית מ-ע-ו-ל-ה, היגוי משובח כמו שפיג'ו ידעו לעשות פעם (למה לא עושים כאלה יותר?), נוחות מצויינת, מושבים מעולים.

למונדאו שלדה מצויינת אך הגיר שלה מסרס את המנוע - בכל מקרה הפיג'ו נוחה יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...